شما در کدام دوره ی زیر بیشتر از بقیه درس خوانده یا می خوانید؟
پنجم دبستان (واسه امتحان راهنمایی سمپاد)راهنمایی دبیرستان دانشگاه من کلا درس نمی خونم ... بستن رای گیری: 24 آوریل 2012, 12:50:02
پارسال سر زنگ دینی این معلممون باز شروع کرده بود به حرف زدن راجع به احترام به بزرگترا و ادب و از اینجور چیزا بعد یکی از بچه ها ک حرفای این معلممون روش خیلی تاثیر گذاشته بود اجازه گرفت بره بیرون مثلا خواست مودب باشه در زد بعد رفت از کلاس بیرون!!!
یه سالی تو سایت مدرسه من با 4تا از دوستام ول بودیم
زنگ درسیم بود
بعــد تو ســـمپادیا بودم من!
از اونجایــی که وبلاگ رفتن تو راهنمـــایی ممنوع بود ما داشتیــــم بحث میکردیم که مثلا ســـمپادیام مشکل داره یا نه
دو تا از دوستام پشتم نشسته بودن یکی دیگشونم یکم اونورتر!
کس دیـــگه ایـــم نبود تو سایــت!
یه صدا از پشتم گفت واسه چی رفتی تو وبلاگ؟
منم تو سمـــپادیا بودم دیگه
برگشتم با لحن غلیظ گفتم آخه ابــــــــــــــــــــــــــله این وبلاگه؟
دیدم صدا سرفه و خفگی و اینا میاد
برگشتم دیدم مسئوله سایـــته که پشتم وایساده
من توی مجلس ختم اقاجونم خیلی بچه بودم بعد ناراحتم بودم بعدیه زنه گفت چه سعادتی داشتن ایشون تواین ماه فُت شدن
بعد من گفتم ایشالله این سعادت نصیب شمام بشه
پول شریف اینترنتی پرداخت نمیشد گفتم از عابربانک میریزم حالا بابام هم دم در منتظربود خیلی هم عجله داشت!
یک ساعت گشتم عابر بانک پیدا کردم رمزشو حفظ کردم بعد گفتم یه وقت توش پول نباشه گشتم اون یکیم پیدا کردم رمزشم حفظ کردم رفتم پایین.
نشستم تو ماشین..
-بابا کی منو تیزهوشان قبول کرد؟
-نمیدونم!دوباره چیکار کردی؟
- من که اصلا شماره حسابو ننوشتم!پولو میخوام به چی بریزم؟!!!!
فامیل یکی از دوستام صادقیه چون اسمش خیلی زیاده تو مدرسمون گاهی فامیلشو صدا میزنیم!
معاون جدیدمون که امسال تازه اومده هم فامیلش صادقیه (از اونایی که آدم میبیندش یاد مکتب خونه های قدیم میفته!!!)
داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم گفتم : این صادقی هم مثل جن می مونه هااا!!!(منظورم دوستم بود!)...
یهو دیدم یه معاونامون برگشت چپ چپ نگام کرد ......
نفهمیدم واسه چی !!!!!...
یه خورده فک کردم گفتم وااااااااای فک کرد خانم صادقی رو گفتم!!!!!!!!!