shirin!
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کاشان
- مدال المپیاد
- در ارزوی طلاونقره و برنز
- دانشگاه
- کاشان
- رشته دانشگاه
- مکانیک
پاسخ : سوتیها
یه بچه ها تعریف میکرد تو دانشگاه رفته باشی دسشویی بعد در حال کرم زدن و ... باشی ببینی یه پسر امد تو دسشویی بعد کلی فوش بدی که چه بی فرهنگ و شرو کنی به انجام دادنه بقیه کارات وقتی بیای بیرون ببینی این دسشویی برادرا بوده نع خواهران :"))))
یه بچه ها تعریف میکرد تو دانشگاه رفته باشی دسشویی بعد در حال کرم زدن و ... باشی ببینی یه پسر امد تو دسشویی بعد کلی فوش بدی که چه بی فرهنگ و شرو کنی به انجام دادنه بقیه کارات وقتی بیای بیرون ببینی این دسشویی برادرا بوده نع خواهران :"))))

" و اینا، بعد من بش پیام دادم " آخ منم؛ خیلی خوشمزّهس.
" 

اون اسمش چی بود پَ ؟ 

بعد این موتورا هندلشون کنار موتور یه جوری قرار گرفته که معلوم نیست. سمت راست موتور رو نگاه کردم تنها چیزی که دیدم یه جای پا بود با یه اهرم، فکر کردم هندل موتور، همون اهرم هست، با تمام قدرت فشارش دادم، دیدم از یه حدی بیشتر نمیره پایین. چند بار تکرار کردم دیدم نه اتفاقی نمیفته. بعد از تماس تلفنی با فامیلمون، متوجه شدم که سه ساعت دارم اهرم ترمز رو فشار میدم 

دم در اين پاساژه هم پرآب شده بود، برا همين يه بلوک گذاشته بودن تو آبا که بری روش تا بشه رفت تو پاساژ. بعد من اين دوستم اومديم بپريم رو اين بلوکه که به هم تعارف نکرديم، دوتايی با هم پريديم رو بلوک و اون از اين ورش افتاد تو جوب منم از اون ور.
:-[