• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

جاتون خالی رفته بودبم دوره آموزشی طرح ولایت اول اردو سرپرستمون شروع کرد به خوندن یه شعری و ما پشت سرش تکرار می کردیم این بنده خدا اومد بگه"هستم غلام رهبر و بر عالمی سرم " اشتباهی گفت"هستم غلام عالم و بر رهبری سرم"!!!!
ب
دختر خالهی مامانم به یکی که سرما خورده بود گفته بود بره عنبر نسارا بخوره این بنده خدا هم رفته ریخته تو قوری با آبجوش دم کرده خورده!!!!!!

چن سال پیش من و بابام و داداشم دور هم نشسته بودیم
بابام دوتا از این فیلم های عکاسی که قدیم بود بهمون دادو گفت به نظرتون کدومش پره؟؟
داداشم با کلی اعتماد به نفس برداشتشون بعد گفت فک کنم این یکی آخه یکم سنگین تره؟؟
منو بابام: =)) =)) =)) =))
ما همچین خانواده نابغه ای هستیم وزن فیلم عکاسی پر اینجا بیشتره!!! ;D ;D

ىِ بار بعــد از خــريد رفتيــم داروخــانه ؛ اســتاميــنوفن بگيــريم ، قرصــو كـه آورد گفتــم ببخشــيد رنگ بنــدى نداره؟! ;D
نمـى دونم چــى شد خانــومه ىِ دفـه رفت !! فِكـ كنــم رفـت رنگاىِ ديگــشو بياره .! ;))

ینی امروز یه سوتی دادم له له شدم
قلش یکی دیگش رو بگم
داشتیم با یکی از بچه ها میرفتیم رسیدیم به یه وانت که تهش پیاز بود
بعد وایستادیم منم همینجور دست میزدم به پیازا :-"
بعد یه دفه صاحبش اومد مام بیخیال شدیم اومدیم بریم یارو از کنارم رد شد
: میخوای یکی وتا از این پیازارو بدم بهت ببری =)) =))
من : نه آقا ممنون :|
دیدید که سمپادیا تعداد بانگ در هر صفرو کرده 1 ی
خوب آقا ما بیکار بودیم گفتیم یه کرمی به کاربرا بریزیم رفتیم حدود 10-20 نفر ادم رو تو بانگای وسطیشون کرم ریختیم :-"
بعد یه دفه یادم اومد که ای خدا سمپادیا تازگی ها که برات نظر میذارن اصلا خبر نمیده :|
ینی له له شدما کل زحمتام به هدر رفت
به یکی از دوستام میگم یه ساعت داشت میخندید =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) :)) :)) :))

سوتی دختر خالم:
یه نفر ازش پرسی سبزه به انگلیسی چی میشه با خونسردی تموم برگشته گفته :گرینه!!!( GREENE!) ;D

عاقا من مامانم فارسه بابام كرد هستش
بعد من از بچگي با بابام كردي حرف ميزنم با مامانم فارسي
يه بار اين پسر عموي جو گير بنده كه يه سالم از من بزرگتره برميگرده به عموم ميگه
- بابا! بيا مامانمو ول كن برو يه زن فارس بگير من باهاش فارسي حرف بزنم...
پسرعموم: ;;)
عموم: :o
زن عموم: X-(
همچين فاميل هايي داريم ما! ;D

اندر احوالات مکالمه ی دو نفر از دوستان:
- گفتی بابات چی؟
- کدوم بابام ؟ :-/
- مگه تو چندتا بابا داری؟ ;D
- :-[

الان این دوست بیچارم پیش اون دوستم بگه بابام ، فورا میشنوه کدوم بابات؟ ;D

يكي از دوستام داشت عكس داداششو نشان ميداد بعد ي عكس نشان داد گف اين داداش مصطفي مه بعد يك عكس ديگ نشون داد من گفتم اه داداشات چقد شبيه همن دوستم گف اينم داداش مصطفي مه
ي بار داشتم ب يكي از بچه هامون ميگفتم باباي فلاني چشم پزشكه بعد دوستم گف فاميلي باباش چيه :-?

سر کلاس شیمی حواسم نبود معلم گفت فلانی بخون منم فکر کردم باید متن درسو بلند بخونم شروع کردم بلند بلند خوندن همه بچه ها میخندیدن دوستم گفت معلممون گفته بود از روش بخونیم بپرسه
من: 8-}
دوستام: =))
معلم: ~X(

Back
بالا