پاسخ : سماديا رو به نابودي
خوب بیاین دیگه بحث کنیم!به نقل از GCD :این درواقع هدف تاپیک هستف این که چجوری به اون هدف اصلی برسیم
خوب بیاین دیگه بحث کنیم!به نقل از GCD :این درواقع هدف تاپیک هستف این که چجوری به اون هدف اصلی برسیم
م3 اين كه چيز اصلي يادت رفته همكاري و موافقت مديران ما جايي نديديم اعلام همكاري يا موافقت كنن...به نقل از peg0a2h1 :خب دلیل هست، هدف هم هست ، آدم پا کار هم که هست
یکم دنبال ایده و فکر نو باشیم تا اینجا بشه مثل قبل ، که وقتی ورود میکنی بدونی داری میای جایی که واقعا خوشت میاد ازش...
به نقل از علي-Ali :م3 اين كه چيز اصلي يادت رفته همكاري و موافقت مديران ما جايي نديديم اعلام همكاري يا موافقت كنن...
بعيد نيس....به نقل از peg0a2h1 :قراره اعلام همکاری نکنن؟...
خوب همه که اینو میدونیم ولی اون راه رسیدن به هذف رو چطوری پیدا کنیم؟؟به نقل از مهراب.ع. (Amore MeYo) :همکاری میکنن اما هدف تعیین نمیکنن این میشه حرکت در راستای هیچ و پوچ = بی نتیجه.
باید یک هدف کلی تعریف کنن. یه راهکار کلی بدن. هدف های جزئی بسازن.
به نقل از علي-Ali :بعيد نيس....
موقعي در بعضي موارد من خودم ديدم كه خودشون رو شخ3 خيلي والا مقام ميدونن يا برميگردن به طرف مي گن اگه نمي خواي برو سايت ديگه اين چيه؟؟؟؟؟؟
به نقل از سیاوش :خوب همه که اینو میدونیم ولی اون راه رسیدن به هذف رو چطوری پیدا کنیم؟؟

خوب فرض کن ما هدفمون درست کردنه فروم باشه خیلیم قاطع باشیم بعدش مدیرا باهامون همکاری نکنن ولی ما از هدفمون دست بر نداریم ، مدیرا می خوان جلویه مارو بگیرن ؟! بنمون کنن ؟! خوب اگه کاربرای اصلی رو بن که کنن که دیگه سایت بدرد عمشونم نمی خوره !به نقل از علي-Ali :بعيد نيس....
موقعي در بعضي موارد من خودم ديدم كه خودشون رو شخ3 خيلي والا مقام ميدونن يا برميگردن به طرف مي گن اگه نمي خواي برو سايت ديگه اين چيه؟؟؟؟؟؟
به نقل از GCD :از مطهری بعید نیست الان دوباره بیاد بگه همینه که هست، هرکی خوشش نمیاد بره به سلامت
واسه همین فعلا انرژیو نگه داریم بهتره
د بیا! وقتی کاربر در مورد مدیر کل ... اونوقت دنبال هدفیم! باشه/ قبول/ آره/ تایید/ لایک! راست میگید ولی فک نمیکنید دنبال تغییریم . ایشنونم فک کنم همینطور... بسه دیگه.به نقل از علي-Ali :بعيد نيس....
تاییدبه نقل از مهراب.ع. (Amore MeYo) :هدف= اتحاد سمپادی ها...

تاييدات...بالارفتن صميميت و خاكي و خودي شدن همه ي مديرا ميتونه خيلي خيلي تاثيرگذار باشه!!به نقل از GCD :دقیقا الان هدف ما چیه؟ هرکسی بگه
هدف من: اصلاح جو سایت و رابطه بین مدیر و کاربر، جو تاپیکها
به نقل از 3ggerman :گفتم که .. فک کنم بهتر باشه بعد کنکور بشینیم سر این بحث نه؟!
صبر کن ببینم، مگه حرف دروغیه؟به نقل از 3ggerman :د بیا! وقتی کاربر در مورد مدیر کل ... اونوقت دنبال هدفیم! باشه/ قبول/ آره/ تایید/ لایک! راست میگید ولی فک نمیکنید دنبال تغییریم . ایشنونم فک کنم همینطور... بسه دیگه.
گفتم که .. فک کنم بهتر باشه بعد کنکور بشینیم سر این بحث نه؟!
داخل سایتبه نقل از مهراب.ع. (Amore MeYo) :هدف= اتحاد سمپادی ها...
به نقل از سـهــــا :پس قفل بشه كه ديگه حرفاي بيخود باعث نشه اين يكيم بي نتيجه بمونه...