• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سبک شناسی نقاشی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع eAJ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سبک شناسی نقاشی ها

خوب بله، شما اگه بخوای کوبیسم ساده بکشی ساده است! اما به وقتی من نقاشیِ پابلوجان(پیکاسو) رو در موزه ی هنرهای معاصر دیدم، نظرم کلاً برگشت(ضمن اینکه من اون نقاشی رو نتونستم تو اینترنت پیدا کنم، عکسه یه خونه بود وو اینها .. کسی اسمش یادشه یا عکسشو داره ؟)

اصولاً فکر می کنم یک کوبیسم خوب و کامل خیلی سخت باشه، حالا قضیه ی تکنیکی رو بذارید کنار، آنالیز کردن یک بحثیه و کشیدن آنالیز یه بحثه دیگه و اینکه مهارت هات تورو در نقاشی کوبسیم محدود نکن خیلی کم پیش می یاد فکر کنم ضمن اینکه تقارن هم بعضی جاها دیده می شه که کارو سخت می کنه.

اره خب اما تو داري سطح پيچيده رو مقايسه مي كني بيا همون كوبيسمي كه ديدي رو با يكي از اثار رئال پيكاسو مقايسه كن من اون كوبيسمي كه ازش حرف زدمو در مقايسه ي يه اتد ساده از يه فيگور رئال گفتم مي گم اون اتد ساده سخت تر از اون كوبيسمه حالا تو سطح بالا بايد اون اثرو با شام اخر مقايسه كرد كه باز ساده تر از شام اخره

در نظر من چنین نیست، البته بنده نقاش نیستم ولی حدسمه .

دوستان میشه از بیسک بحث کنید.
من از اول دنبال کردم ولی نفهمیدم.

شما خاک انجمنتو بخور !

چیشو نفهمیدی ؟ چیز عجیبی گفتیم مگه ؟ من به عنوان یه ناشی از اساتید پرسش فرمودم لطف کردن پاسخ فرمودن البته خیلی از سبک ها موند، منتظریم.

ممنون از مطامب زيبا و جذاب اين قسمت

يه مكتب ديگه هست به اسم پست امپرسونيسم كه براي پيشبرد همون سبك امپرسيونيسم بوده. نقاش هاي معروف اين سبك، ونسان ونگوگ، پل سزان و پل گوگن بودن كه اغلب به اشتباه مي گن سبك اينا همون امپرسيونيسم بوده.
اين سبك يه فرقايي با امپرسيونيسم داره، مثلا ضربه ي قلم ونگوگ شديد تره نسبت به بقيه يا مثلا بعضي هاشون واسه نشون دادن حجم و بعد كه تو امپرسيونيسم مطرح نبوده، از تضاد رنگ هاي سرد و گرم استفاده مي كردن. اينا چيزايي بود كه مي دونستم. ولي الان مشكلم اينجاست كه يعني فرقشون فقط در همين حده و اگر نه، چه فرقايي دارن كه باعث شده يه مكتب جديد بشه؟ اصلا وقتي يه نقاشي مي بينيم كه سبكش پست امپرسيونيسم هست، از كجا و چه ملاك هايي اين رو متوجه بشيم؟

اين الان يه نقاشي از ونگوگ هست كه خودش رو كشيده:

2qa92xx.jpg

چيزي كه از اين نقاشي مي شه فهميد، اينه كه تضاد رنگ ها بيشتره، ضرب قلم شديد تره و غير واقعي تر هم به نظر مياد.

باز اين دو تا هم از ونگوگه:

vangogh4.jpg

van-gogh-vincent-cafe-de-nuit2.jpg

تو همه ي اينا انگار ظرافت كمتر ديده مي شه
كسي مي تونه توضيح دقيق تري درباره ي اين سبك بده و با توجه به نقاشي ها؟

فکر کنم قضیه بیشتر سر همون ظرافت است. ولی این نقاشی آخریه رو من نمی تونم تشخیص بدم که پست امپرسیونیسمه مگر با تضاد رنگ که فکر نکنم دلیل خوبی باشه ها.

منم مشکلم همینه که درست نمی تونم تشخیص بدم همه شون رو . کسی می تونه توضیح بده؟!

من هم وارد بحث هنر ميشم و تجربيات گرانبهاي خودم رو در رابطه با هنر و مخصوصا نقاشي به عنوان فرزند يك مادر نقاش در اختيار عموم ميذارم
تمام اثرات ون گوگ در سبك پست امپرسيونيسم ميباشد
نقاشي هاي بالا نيز در سبك پست امپرسيونيسم بوده
ويژگي اصلي اين سبك وجود نوعي ريتم خاص در ضربه قلم ها بوده كه در اين سه اثر نيز وجود دارد
در اثر اول به پشت زمينه يا كلاه يا پالت نگاه كنيد
در اثر دوم به آسمان دقت كنيد
در اثر سوم به سنگ فرش هاي موجود بنگريد
در تمام اين موارد ريتم قلمي خاص مورد استفاده قرار گرفته

Back
بالا