• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات متفرقه شبکه و اینترنت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alienboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برای من هیچ کدوم از فیلترشکن ها فعال نمیشه، وضعیت نت اوکیه اما فیلترشکن رو باز نمیکنه!
بنظرتون چیکار کنم؟

img_20220922_134348_962_ufk5.jpg

این کانالا فیلترشکن می‌ذارن.
@Anty_Filter
@AzadNet
@Free_Nettm
@mypremium98
@NetAccount
@King_network7
@BINNER_IRAN
@proSSH
@vpn_proxy66
@FastNetIR
@DeamNet
@Glysit
@beshkan
@paskoocheh

• لایک
امتیازات: T.A.P
وکلا در مورد فیلتر شکن و وی پی ان برای من vpnify وصل میشه. سرعتش هم بد نیست فقط شاید یوتیوب بالا نیاد
اما بهتره اگر میتونید بروزر tor رو نصب کنید که نیاز به فیلتر شکن نداره.
خوشا سایفون ک هیچ کدام جز او ب من وفا نکردن
امروز بدون فیلتر شکنم میتونم وارد شم
اوضاع اوکیه😌

سلام دوستان وققتون بخیر
کسی هست اینجا تو حوزه فارکس و ترید فعال باشه؟
من قصد شروع جدی و فعالیت دارم ممنون میشم
اگ اطلاعات دارید راهنماییم کنید

دوستان کمک هیچی‌نمیتونم دان کنم پندینگ میمونه یعد فیل میشه هم تو کامپیوترم هم گوشیم و با سه تا نت مختلف همینه.مشکل چیه.از سایت های مختلفم تست کردم هیچی دان نمیشه
کش هم پاک کردم جواب نبود

دوستان کمک هیچی‌نمیتونم دان کنم پندینگ میمونه یعد فیل میشه هم تو کامپیوترم هم گوشیم و با سه تا نت مختلف همینه.مشکل چیه.از سایت های مختلفم تست کردم هیچی دان نمیشه
کش هم پاک کردم جواب نبود
بذارش توی دانلودر
adm یا نرم‌افزار مشابه

سلام. من می‌خوام به وویس دیسکورد وصل شم همش ارور rtc connecting و no route می‌داد و بعد یه ذره سرچ فهمیدم که فقط با اتصال udp کار می‌کنه. الان udp کلا قطعه ایران و کانفیگایی که هست همشون tcpان فکر کنم. راهی هست بشه اینو دور زد و با همین tcp به دیسکورد وصل شد؟

سلام. من می‌خوام به وویس دیسکورد وصل شم همش ارور rtc connecting و no route می‌داد و بعد یه ذره سرچ فهمیدم که فقط با اتصال udp کار می‌کنه. الان udp کلا قطعه ایران و کانفیگایی که هست همشون tcpان فکر کنم. راهی هست بشه اینو دور زد و با همین tcp به دیسکورد وصل شد؟
فکر کنم باید سرور های دیسکورد رو گول بزنی و این خیلی سخته.
توی توافق نامه‌های امنیتی‌شون دیگه تصمیم گرفتن از پروتوکل udp استفاده کنن جای tcp

کلا برای کاربرد های real-time از udp استفاده می‌کنن و دلایلش رو هم تو سرچ احتمالا می‌‌دونی.
همینطوری سرعت کانفیگ ها داغون هست، حالا راه هایی هست بشه با tcp وصل بشی، ولی در این حالت اینقدر latencyش(در کنار سرعت پایین خود کانفیگ) زیاده که فکر کنم قابل استفاده نباشه

Back
بالا