پاسخ : سوالات متفرقه شبکه و اینترنت
با کروم چطور؟
با کروم چطور؟
به جان خودم! فیلترشکن هم فعال نبود برا من. آقا یوتیوب فیلترنشده رو باز کردیم توش گشت و گذار کردیم خیلی ویدئوهارو سریع نشون میداد. الان رفتم دوباره دیدم فیلتره :/به نقل از eng.um.mahdie :یه سوال:
من با مرور گر موزیلا نمیتونم برم اینستاگرام؛یعنی صفحه ی اصلیش باز میشه ولی لاگین رو که میزنم یه پیج سفید برام میاد و انگار لود نمیشه
همین الان مرورگر safari رو هم دانلود کردم ولی بازم درست نشد
مشکل از کجاشه؟؟

اینو فکر کنین دربارش ببینین ایده ای دارین؟
سیم تلفن هم تو اتاق هس هم تو سالن، حالا ایدتون چیه که هم نت رسیور اوکی باشه هم پی سی؟ با کمترین هزینه و دردسر، دانگل قوی تر برای رسیور یا یه دانگل وای فای واسه پی سی به ذهن خودم رسیده، جز اینا چی؟ دوتا مودم جواب میده روی یه خط؟ مثن سیمیو بزارم تو اتاق واه پی سی و وای فایو ببرم تو سالن یا سیمیو بزارم واسه رسیور و وای فای همینجا بمونه.به نقل از میم ح میم دال :تو کدوم صفحه این ارور رو داد؟

به نقل از میم ح میم دال :این ارورها مال سرورشه. ربطی به شما نداره. کاریش هم نمیتونی بکنی![]()
ولی چطور ملت اونجا خوش و خرم آنلاینن بعد ارورش واسه منه؟ : | واقعا راهی نداره؟به نقل از ! ghasedak :چند روزه مرورگرام ارور پروکسی سرور میدن، تنظیمات پروکسی م هم درسته ( اون تیکش برداشته ست) مشکل چیه؟!