• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دژاوو يا آشنا پنداري

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دژاوو يا آشنا پنداري

به نقل از Cheetah :
اگر اختلاله پس این چیه؟ چرا من قبلا اینو دیدم؟ (این دیگه خیالات نیست چون نوشتم یا یه جا ثبتش کردم که این صحنه رو دیدم!)
نمیدونم چی‌ بگم... :-? :-?

شاید خواب هم تداخل بوده :-" :-" :-"

به نقل از ..AndromedA.. :
نمیدونم چی‌ بگم... :-? :-?

شاید خواب هم تداخل بوده :-" :-" :-"

تداخل؟

پس چرا واقعیه؟

به نقل از Cheetah :
اگر اختلاله پس این چیه؟ چرا من قبلا اینو دیدم؟ (این دیگه خیالات نیست چون نوشتم یا یه جا ثبتش کردم که این صحنه رو دیدم!)
اینو شما جواب بدین تا بگم اون چیه ....:
ممکنه اون صحنه ای که شما دیدید تو روز زیاد براتون اتفاق می افته یا اگه بخواید فلان کارو بکنید حتما اون صحنه باید اتفاق بیفته ... اگه یه صحنه ی منحصر به فرد باشه ، مثلا شما توی کلاس هستید و تک تک بچه ها یک حالتی رو می گیرن و معلم هم همون حرفو می زنه و ... ، این می شه یه چیزی ...
شما بگو که مثلا صحنه چطوری بوده که یه توجیه براش پیدا کنم ....
======

به نقل از imanjo0n :
اینو شما جواب بدین تا بگم اون چیه ....:
ممکنه اون صحنه ای که شما دیدید تو روز زیاد براتون اتفاق می افته یا اگه بخواید فلان کارو بکنید حتما اون صحنه باید اتفاق بیفته ... اگه یه صحنه ی منحصر به فرد باشه ، مثلا شما توی کلاس هستید و تک تک بچه ها یک حالتی رو می گیرن و معلم هم همون حرفو می زنه و ... ، این می شه یه چیزی ...
شما بگو که مثلا صحنه چطوری بوده که یه توجیه براش پیدا کنم ....
======

بله کاملا منحصر بفرد هستن ...

مثلا :

پریدن یه گربه توی سبد لباسهای همسایه مامان بزرگ! (با ریزترین جزئیات) ;D

پرش ناگهانی یک معلم نسبتا سنگین وزن هنگام دیدن سوسک روی زمین! (معلم دوم راهنماییمه!) ;D

سوتی هایی که سر کلاس میدم!

حتی شکل فعلی صورت داداشمو 2 سال قبل از اینکه به دنیا بیاد دیده بودم! (خواب اولین بار که رفت موهاشو کوتاه کنه! و کلی گریه کردن :(( با همه جزئیات صحنه!)

حتی گاهی اون چیزی که تو فکر یه نفره رو تو خواب به صورت یه مقدار وحشتناک تر و شدید تر می بینم ...

مثلا ...

دخترخالم داشت یه نقشه می کشید ... بعد من اون نقشه رو قبل از اینکه بهم بگه به صورت عملی شده تو خواب دیدم! (همون موقع حین طراحی!)

البته این قضیه آخر با اونا فکر کنم فرق داشته باشه! #-o نه؟

فک کنم باید بره روانشناسی

من خیلی خیلی اینجوری میشم(حداقل هفته ای یه بار)...به صورت های مختلف...یعنی من مشکل روانی دارم؟؟؟؟!!!

آره این اتفاق زیاد دیده میشه.

مثلا من یادم میاد این صحنه رو دیدم قبلا بعد یادم میاد که اون موقع هم یادم اومده بود که قبلا دیده بودم صحنه رو..

بیشتر موقع ها همچین اتفاقی واسم میفته و کلی گیج میشم... :-\

منم این اتفاق واسم پیش اومده...

ولی فکر میکنم چن قبلا خواب یه جایی رو دیدم اینجوری شده.... :-??

Back
بالا