سمپادی های کرمان

MAHia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانـگانـ‌ـ ـیک
شهر
کرمان‌
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
باختم بهش... :دی
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : سمپادی های کرمان

من که امسال وسط سال اومدم ریاضی،وقتی میخوستم جا به جا شم،یکی از معاونا میگفت اِ یکی از بچه های ریاضی 2 میخواد بیاد تجربی!جاتو با اون عوض کن!!!ینی من برم ریاضی 2!! :|ینی...! X-(
من خودم دیدم تاحالا خیلی از بچه های 2 با معلم زیست مشورت میکردن برای رفتن به تجربی!!!یه دفه من بهش گفتم خب چرا؟گفت وقتی علاقه به زیست دارن توی ریاضی پیشرفت نمیکنن!!! ~X(
مطمئنن سال دیگه ریاضیا یکی میشن!!

Arghavan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان

مطمئن باش بیشتر از 3-4 نفرن!!!این 3-4 نفر کسایی هستن که عملا" دارن میگن!و چون اینا خودشون میدونن ما میریم اعتراض میکنیم , دلیلی ندارن که فعلا" جلوی ما بگن ما میریم تجربی ...
حداقل به تعداد افرادی که از بچه ها واسه دوست و آشنا(!!!) جزوه زیست میگرن , میان تجربی!(حداقل)
همین الآنش معلما چقد میتونن سر کلاس ما رو ساکت کنن , چه برسه وقتی بشیم 35 نفر :-" :-" :-"
بعدش میدونین بچه ها مطمئن باشین خبرش بپیچیه ؛ نصف تجربیای فرزانگان 2 هم سال دیگه اینجان!!!بعد اون مدرسه دوباره ورودی میگیره!بعدش مسئولان هم که بدشون نمیاد کل بچه های کرمان سمپادی شن , پولشونو میگیرن :-"
×قراره همه با هم بریم پیش فتحی اعتراض!!!!بعدش اونم میگه شما فعلا" اسماتونو بنویسین رو کاغذ , تا ظهر :)) :))
آقا اصن کی گفته زیست یه درس حفظیه و توی یه تابستون اینا بخونن و بیان امتحان بدن؟ :|

راستی رفتیم گفتیم رز , شمشاد و اینا بزنن بین این کاجا , مدرسه از این بی روحی در بیاد :D :-"حیاط پارسال +درختای توتش :|

el nino

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
هوافضا

زبونتو گاز بگير دختر!!مگه من مردم؟!!!منظورم محيا بود
من مشکلي با اون بچه هاندارم ولي خب به نظرم ما واقعن باهم نميسازيم!!سر کلاس شيمي مختلطمون کاملن مشخص بود!!!
همون قضيه دوري و دوستي...

MAHia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانـگانـ‌ـ ـیک
شهر
کرمان‌
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ....! :
راستی رفتیم گفتیم رز , شمشاد و اینا بزنن بین این کاجا , مدرسه از این بی روحی در بیاد :D :-"حیاط پارسال +درختای توتش :|
امسال حقیقی داشت برنامه ریزی برای روز معلم برن گل رز بخرن!!!یاد پارسالافتادم دستامون کلا زخم شدتا از تو باغچه گلا رو کندیم!!! :))
امسال که از هر طرف توی این حیاط میریم میخوریم به در و دیوار!!!اون تابلو های خطر برق گرفتگی هم که دیگه شاهکاره!!!! :-"
بچه های حلی:شاهدیا هیچی از مدرسمون سالم گذاشتن؟!!باغچه و گل و در و دیوار و اینا!!!
به نقل از Leonora :
زبونتو گاز بگير دختر!!مگه من مردم؟!!!منظورم محيا بود
من مشکلي با اون بچه هاندارم ولي خب به نظرم ما واقعن باهم نميسازيم!!سر کلاس شيمي مختلطمون کاملن مشخص بود!!!
همون قضيه دوري و دوستي...
اون که محاله!!هم ما ضربه میخوریم هم اونا!!
بچه های تجربی کیو برای معلم ریاضیتون پیشنهاد دادین؟!!+شیمی؟!
×یکی از سخنان اقای قربی:محیط اموزشی فرزانگان 2 از فرزانگان تهران هم بهتره!! 8->

Arghavan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان

واقعا" مشکل اینه که هیچ سازشی بین بچه ها نیست...اصن هر چقدر که خوب و عالی باشن....
و اینکه عموما" همشون اعتماد به سقف تشریف دارن...امروز به یکیشون گفتم بچه ها با اینکه شما بیاین تجربی مشکل دارن!!گفت نه نه اشتباه میکنی هیشکی مشکلی نداره... گفتم اولین نفر خودمم :)بعد رفته بود به یکی از بچه ها گفته بود دیگه با یه آدم مغرور و از خود راضی م3 من حرف نمیزنه! :Dمنم که کلا" دارم میمیرم که با اینا رابطه داشته باشم :-"
(توهین نشه به بچه های ریاضی 2 سایت!!!من شماها که سال دیگه ریاضی میمونین رو خیلی دوست میدارم اصن :>)

اصن لازمه ما یه روز اینا رو ببریم تشریح جسد :D
به نقل از مَــــــهـ یــ ـا :
بچه های تجربی کیو برای معلم ریاضیتون پیشنهاد دادین؟!!+شیمی؟!
×یکی از سخنان اقای قربی:محیط اموزشی فرزانگان 2 از فرزانگان تهران هم بهتره!! 8->
کاظمی-سیف الدینی
چون اونا از ماها خرخون ترن محیط اموزشیشون بهتره؟ :|

memar

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک کرمان
شهر
کرمان
دانشگاه
دانشگاه یزد
رشته دانشگاه
مهندسی IT

دوستان سمپادی کرمان به علت نفوذ بسیار بالایی که من در سازمان اموزش و پرورش دارم به حضور دانش آموزان سال دوم میرسانم که امتحان هندسه رشته ی ریاضی و امتحان شیمی رشته تجربی هماهنگ استان میباشند
دوستان ..............حالشو ببرین

n.z.n

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان

وای خدای من چی اتفاقی داره میافته؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مدرسه رسما داره نابود میشه :(( :(( :(( :
همینمون کم بود که بچه های خودمون بیفتن بجون هم....که اینم خدا رسوند دیگه ~X( ~X( ~X( ~X(

• لایک
امتیازات: memar

MAHia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانـگانـ‌ـ ـیک
شهر
کرمان‌
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
پزشکی

یه لحظه این پایینو بخونین فک کنم برای همه اشناس
اين پاره خط نه صوتِ داوودي دارد كه جنبنده‌گان را براي شنيدن‌ش از حركت بازدارد و نه معجزِ عيسوي كه استعدادهاي درخشان را احيا كند... اين پاره خط نه مدعيِ نمايشِ تاريخِ درخشانِ استعدادهاي درخشان است، نه حتا روضه‌اي است كه پشتِ ميكروفونِ اكوچنگ بالاسرِ جنازه، مداحِ پنج هزار توماني مي‌خواند! اين پاره خط دستِ بالا يك ميل‌گرد است كه سرش يك تكه صفحه‌ي فلزيِ سياه رنگ جوش داده‌اند، و روش با قلم‌موي مندرس و رنگي سفيد، پيرمردي بدخط نامِ "استعدادهاي درخشان" و قطعه و رديف را نگاشته است... فقط براي اين كه در ميانِ گورهاي فراوانِ نهادهاي فروپاشيده‌ي اين روزگار، گورِ استعدادهاي درخشان را پيدا كنيم... حتا "سنگي بر گوري" هم نيست...
این جز پاراگرافای اول نوشته ی رضا امیرخانیه که فک کنم همه اینو خوندن!همون سمپاد قطعه ی چند؟!ردیف چند؟!
فک کنم واضحه که سر چیزی که دیگه نیست نباید دعوا کنیم!
×این لینک نوشتش،اگه کسی کلشو نخونده،ارزش یبار خوندن رو داره فک کنم
http://www.nodet.net/news/newsview.asp?id=216
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بازم تاکیید میکنم،شرکت کنندگان مسابقه سه گانه،برای فردا عصر گواهی اشتغال به تحصیل یادشون نره+نیم ساعت قبل از شروع مسابقه اونجا باشین لطفاً

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها دعوا نکنید لطفا!پستای دعوا پاک شد :-"

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

چقد ديگه اين مدرسه ما مثبته! ما برگه فيزيك سفيد داديم حالا ميخوان يه حالى بهمون بدن!
بچه ها، اين كه ميگن كسايى كه اكثر معلما تأييد كنن شلوغن اخراج مى شن درسته؟!

Мох

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
فیزیک

به به عجب مسابقه ای بود :))
زده بودن توی کار ایده پردازی و مسخره بازی آخه اینا چه ربطی به فیزیک یا نجوم داشت
راستش توی 25 دقیقه وقت چه کار میشد واسه اون مرحله دومه کرد نه از قبل چیزی گفته بودید نه وقت کافی بود
تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی رو واقعا میشد در این مسابقه ی هیجان انگیز دید واقعا تبریک میگم
در مجموع خوب نبود میتونست خیلی خیلی بهتر از اینا باشه

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی

سلام ... :)

ما فردا ساعت 8 باید بریم ناحیه یـــــــک جلسه برای المپیاد... امتحان ریاضی مثل اینکه ساعت 8 هست. 8-> :-??

.!؟

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
کرمان
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
معماري

به نقل از Hans.o.Rudel :
به به عجب مسابقه ای بود :))
زده بودن توی کار ایده پردازی و مسخره بازی آخه اینا چه ربطی به فیزیک یا نجوم داشت
راستش توی 25 دقیقه وقت چه کار میشد واسه اون مرحله دومه کرد نه از قبل چیزی گفته بودید نه وقت کافی بود
تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی رو واقعا میشد در این مسابقه ی هیجان انگیز دید واقعا تبریک میگم
در مجموع خوب نبود میتونست خیلی خیلی بهتر از اینا باشه
ببينيد!مسابقه يه مقدار كم و كاستي داشت كه خيلي خيلي طبيعي هست !مسابقه است به هر حال!يه سري چيزا پيش بيني نشده ممكنه پيش بياد و اينا!!مثل تاخير در برگذاري!به خاطر دير اومدن گروه ها!
اما جدا از اون!از لحاظ اينكه هيچ ربطي به نجوم فيزيك نداشت:
به طور غير مستقيم از لحاظ منطقي به فيزيك ربط داشت!اما خب درسته سوال نذاشتيم جلوتون حل كنيد!!!!
اين يعني توانايي هاي مختلف افراد رو سنجيدن!!!چيزايي غير از حل مستقيم مسئله!
توانايي حل مسئله قبلا سنجيده شده بود!پس كار جالبي ميتونست باشه كه از لحاظ ديگه اي مسابقه بر گذار شه!
ديگه اينكه
مرحله دوم خيلي به نظر من جالب بود كه هيچكس در جريان هچ چيز نبود!اين توانايي افراد رو در مواقع بي اطلاعي كامل بدون پيش زمينه ي قبلي ميسنجه
كه اگر با يه ديد مثبت بهش نگاه كنيد و.اقعا ايده جالبي بود!دسته كم چيزي كه قبلا من تو مسابقه اي نديده بودم!

هر مسابقه اي يه سري نقاط ضعف و قدرت داره
نه درست هست كه ما فقط نقاط قوت رو ببينيم نه اينكه شما فقط نقاط ضعف رو ببينيد!
پس هنگام مسخره كردن يك قداري تجديد نظر دوست عزيز :D

اينكه ميتونست بهتر باشه 100%!!انشاالله دفعات بعدي!
اينكه خوب نبود خير:دي

parimah

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ن2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
معماری

حرصم میگیره از ادمایی که فقط غر میزنن!!!!!!!خیلیم مسابقه ی خوبی بود
من لذت بردم بقیه رو نمیدونم!!!!!!!!
مسابقه ریاضی فردا صبح ساعت هشته لطفا شرکت کنندگان دیر نیاین تا مجبور نباشیم یک ساعت(!!!!!!!!)منتظر بمونیم تا تشریف بیارین

ژانوالژان

کاربر فعال

همونطور که بچه ها گفتن ما فردا ساعت 8 جلسه داریم

بنابراین حدود یه ساعت دیر میاییم
گفتم هماهنگ شه

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نام خدا

سلام..

اول از همه تشکر میکنم از مسئولین برگزاری...
و راجع به مسابقه: خوب مرحله اول که یه بخش شاید 90% نجومی بود و ما شخصا" انتظار داشتیم که مرحله دوم که یک بخشش موشک بود ، بخشهای دیگش به صورت تئوری به فیزیک بپردازه... و شاید این انتظار ما به دلیل ضعف کاملمون در بخش عملی (به خصوص با لوازم محدود)باشه... باز هم میگم ضعف! اصلا دوست ندارم اسمشو بذارم مسخره بازی چون خودمم چندین بار شنیدم که همچین مسابقه هایی بوده و ایدش هم خوب بود...با اینکه فکر نمیکنم کسی هدفش از اومدن توی مسابقه مسخره بازی باشه ، تا اونجایی که من دیدم همه داشتن تلاش میکردن اینکه یکی کارش خوب نبوده نشون دهنده مسخره بازی نیست قطعا"... دوست ندارم به خاطر یه سری مسابقه بین بچه ها اینطوری خراب شه ... اگر کسی قرار باشه معذرت خواهی کنه من اینکارو میکنم... فکر میکنم این حداکثر کاریه که میتونم انجام بدم... اسم این حرفایی که زدم رو میتونین هر چیزی بذارین ، به هیچ وجه اهمیتی نداره برام(این بخش آخر مختص بچه های خودمون بود... :-")
به نقل از مَــــــهـ یــ ـا :
متاسفم برای خودم
متاسفم برای مسابقه ی ریاضی فردا صبح
متاسفم برای بارگزای پل ها فردا عصر
متاسفم برای کسایی که واقعا دارن برای این مسابقه زحمت میکشن
متاسفم برای هرچی امروز عصرگذشت
متاسفم برای این ( :)) ) اون بالا
متاسفم برای کسایی که هدفشون از شرکت کردن توی مسابقه مسخره بازی بود

:| شما زحمت کشیدین ، حداقلش این بود که یه عده اومدن شرکت کردن ، بخش نجوم به خاطر تازگی مراحلش بود که شاید شما فکر میکنین رقابتی نبوده ولی عملا" رقابت وجود داشته و همه به این مسابقه اهمیت دادن پس هــــــــــیچ دلیلی برای تاسف نیست. ( بازم بهتر از بعضی چیزاست که اصلا" ملت نمیان شرکت کنن :-") در ضمن هنوز بخش های دیگه امروز هستن ، من نمیفهمم شما چرا برا اونا متاسفین... :-"

به نقل از parimah :
مسابقه ریاضی فردا صبح ساعت هشته لطفا شرکت کنندگان دیر نیاین تا مجبور نباشیم یک ساعت(!!!!!!!!)منتظر بمونیم تا تشریف بیارین

من بگم غلط کردیم خوبه؟
خیر سرمون داشتیم پل رو آماده میکردیم که دیگه موقع تحویل اون مسائل پیش اومد و اینا... امروز هم که ساعت 8 جلسه هست... (این یکی دیگه تقصیر من نیست :) )

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
بدرود...

sepantaminoo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علّامه حلّی یک کرمان
شهر
کرمان

مسابقه خوبي بود!!!
طرح مرحله دومش بد نبود(ساخت سازه) چون ادم طرح هاي زياد و متفاوتي رو ميديد كه با اختلاف هاي زماني خيلي كم همه موفق بودند!!!

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

من همش باید بیام تو تاپیک شما بگم دعوا نکنین #-o :-"

دعوا نکنین آقا

alexis1375

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان

طرح مسابقتون بد نبود اما رقابت واقعا ضعیف بود (خیلی سطح گروها پایین بود :-& مخصوصا خودمون :D)
بخاطر سوالای مرحله یک که اکثرا نجومی بودن بچها انتظار دیگه ای از مرحله دو داشتن
در کل خسته نباشید لطفا نتایجم تو سایت بزنید
در ضمن زمانبندیتون افتضاح بود(وقتی گروهی دیر میاد براش صبر نمیکنن حذفش میکنن حالا دلیلش هر چی میخاد باشه )

ali.Holmes

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي
شهر
كرمان
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

به نقل از .!؟ :
توانايي حل مسئله قبلا سنجيده شده بود!پس كار جالبي ميتونست باشه كه از لحاظ ديگه اي مسابقه بر گذار شه!
ديگه اينكه
مرحله دوم خيلي به نظر من جالب بود كه هيچكس در جريان هچ چيز نبود!اين توانايي افراد رو در مواقع بي اطلاعي كامل بدون پيش زمينه ي قبلي ميسنجه
كه اگر با يه ديد مثبت بهش نگاه كنيد و.اقعا ايده جالبي بود!دسته كم چيزي كه قبلا من تو مسابقه اي نديده بودم!

هر مسابقه اي يه سري نقاط ضعف و قدرت داره
نه درست هست كه ما فقط نقاط قوت رو ببينيم نه اينكه شما فقط نقاط ضعف رو ببينيد!
پس هنگام مسخره كردن يك قداري تجديد نظر دوست عزيز :D

اينكه ميتونست بهتر باشه 100%!!انشاالله دفعات بعدي!
اينكه خوب نبود خير:دي
من هم تبریک میگم ....
واقعا برگزار کردنه نجوم و فیزیک جسارت میخواد.............
ایده های نو همیشه استحقاق تقدیر دارن ....فقط به خاطر نو بودن-خوب و بدش اصلا مهم نیست-.
......................................................
حالا ایده چی بوده که میگن 25 دقیقه هیچ کاری نمی شد کرد و بعضیام میگن ربطی به فیزیک نداشت؟

بالا