• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالات المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اشکالات شیمیایی

به نقل از ....! :
دوما" که:چرا بیخیال میشید؟!اینجا بحث میکنیم و به یه نتیجه ای میرسیم دیگه...

یعنی الان متوجه نشدین؟ ;D :-"

اون 6.02 ضربدر 10 به توان 23 ای که باید مولکول سلنیم رو به مول سلنیم مربوط کنه در ضریب تبدیل ، باعث میشه که جواب با این فرضی که شما نوشتین ، یک چیز کاملا" دور از ذهن و جرم کوچیکی بشه... #:-S

من این سوالُ بلد نیستم.;D :-"
هر کی بلد عه یادم بده . ;;)
یک نمونه 2.5 گرمی اورانیوم در هوا حرارت داده شده اگر اکسید حاصل 2.949 گرم جرم داشته باشد.فرمول تجربی اکسید چیه؟
;D

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
من این سوالُ بلد نیستم.;D :-"
هر کی بلد عه یادم بده . ;;)
یک نمونه 2.5 گرمی اورانیوم در هوا حرارت داده شده اگر اکسید حاصل 2.949 گرم جرم داشته باشد.فرمول تجربی اکسید چیه؟
;D
2.949 گرم اکسید U داریم پس2.5-2.949 گرم O داریم.
مول OوU رو بدست می آریم.مولO=0.028وU=0.0105
مول OوU رو تقسیم بر مول U می کنیم.O=2.671,U=1
و در آخر اعداد بدست آمده را در 3 ضرب می کنیم. U3O8 ;)

خیلی ممنون عزیزم :دی
اشکالم اینجا بود که به عقلم نرسید از جرم عه اکسید کم کنم جرم عه اکسیژن بیاد.از یه راه دیگه حل کردم جواب یه چی دیگه اومد!که.تو گزینه ها عم بود ولی غلط!:[
:-"

سلام دوستان
آنتروپی کدوم یکی از این گونه ها بیشتره؟؟؟
CO CH4 N2 H2O
و چرا آنتروپی CL2 بیشتر از F2 هست؟ :-?? :-? :-?

هیشکی نیس جواب منو بده؟؟؟؟ :(
هل لیس ناصرا ینصرنی؟؟؟ =((( مظمئن نیستم درس نوشته باشم ;D ;D)
کمـــــــــــک

به عنوان یک نکته کلی ، آنتروپی استاندارد گونه با افزایش جرم مولی بیشتر میشه...

یعنی برا این گونه ها داریم : CO>N2>H2O(g)>CH4 که البته اینجا آب رو در حالت بخار در نظر گرفتیم! ;;) قسمت دومم با همین نکته حل میشه... :-"

به نقل از مـــهران² :
به عنوان یک نکته کلی ، آنتروپی استاندارد گونه با افزایش جرم مولی بیشتر میشه...

یعنی برا این گونه ها داریم : CO>N2>H2O(g)>CH4 که البته اینجا آب رو در حالت بخار در نظر گرفتیم! ;;) قسمت دومم با همین نکته حل میشه... :-"
تو این سوال باید میگفتم دما25 درجس که نگفتم متاسفانه ;D
مسئله اینجاس که مسائل برگزیده توجیه اش اینه که چون کربن مونوکسید ساختار لووییس نا متقارن داره آنتروپیش بیشتره
ولی به نظر من قانع کننده نیس چون متان 4تا اتم داره و بی نظمیش زیاده باید آنتروپی بیشتری داشته باشه هر چند اتکینز گفته CO بیشتره ;D
ولی خب به نظرم باید یه دلیل دیگه هم داشته باشه..... :-? :-? :-?
بابت دومی هم المپیاد برای همه گفته که چون کلر سنگین تره ظرفیت گرمایی بیشتری داره گرمای بیشتری جذب میکنه پ آنتروپی بالاتری داره که به نظرم چرت گفته ;D ;D

بـــــعلــــه ... منم گفتم یه نکته کلی . اینو تو یک مقاله خوندم که میگفت با افزایش جرم انتروپی زیاد میشه و چند تا مثال تجربی براش زده بود ولی قطعا" یه سری عوامل دیگه هم هست .. حالا اینکه میاد با شکل گونه بررسیش میکنه شاید به تعداد شکل های قرار گرفتن توی بلور مربوط بشه. ;;)

• لایک
امتیازات: A.SH

به نقل از مـــهران² :
بـــــعلــــه ... منم گفتم یه نکته کلی . اینو تو یک مقاله خوندم که میگفت با افزایش جرم انتروپی زیاد میشه و چند تا مثال تجربی براش زده بود ولی قطعا" یه سری عوامل دیگه هم هست .. حالا اینکه میاد با شکل گونه بررسیش میکنه شاید به تعداد شکل های قرار گرفتن توی بلور مربوط بشه. ;;)
شما نمیدونید در این مورد عوامل دیگه چیان؟ :-/ :-/ ;D

Back
بالا