امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

یه سوال از بچه های تجربی!
من وقتی برنامه ی گزینه جوان رو می دیدم، این زمین شناسی برام مثل یه غول بود! به نظر می یاد خیلی مطلب داره! واقعا همینجوریه یا چون من ریاضی ام چنین احساسی دارم!

به نقل از محمد :
یه سوال از بچه های تجربی!
من وقتی برنامه ی گزینه جوان رو می دیدم، این زمین شناسی برام مثل یه غول بود! به نظر می یاد خیلی مطلب داره! واقعا همینجوریه یا چون من ریاضی ام چنین احساسی دارم!

نه واقعا از غول بدتره!
من اینقدر که از زمین میترسم از هیچی نمیترسم.

خیلی وحشتناکه .من هنوز فقط 8 و 9 و نصف 7 رو خوندم!
ولی هیچی یادم نمونده!
همش باید رنگ سنگ اسم سنگ طرز تشکیل سنگ رنگ خاکه کانی دمای تشکیل کانی و..... بحفظیم. :-<

واي فقط 1234
بچه ها اين زبان competition بنويسم غلطه الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از راضيه :
واي فقط 1234
بچه ها اين زبان competition بنويسم غلطه الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بر اساس کلید competitions غلطه، مگر این که تعداد زیادی از بچه ها این رو نوشته باشن و دبیرا خودشون درست بگیرن

اينكه بگن بين چند و چنده فكر نكنم اونش رو اهميت بدن چون تو جواب احتمالش تغييرى ايجاد نميشه! يه سوال: ص103 مثال 3 نبايد اون دو تا خط نقطه چين باشن چون خودشون كه نيستن البته درسته كه جوابش يكيه ولى تو گزينه جوان گفت كه به اينا دقت كنيم! :-\ كتاب كلا اينو رعايت نكرده-

گزينه جوان واسه چي نظرسنجي ميذاره نتيجه اي داره الان؟
يني ممكنه به زيست اضاف كنن
اين چيه ميگن ساله پيش 4 نمره به فيزيك 3 نمره به ديني اضافه شده سره كاريه نه؟

به نقل از آبجي مرضيه :
گزينه جوان واسه چي نظرسنجي ميذاره نتيجه اي داره الان؟
يني ممكنه به زيست اضاف كنن
اين چيه ميگن ساله پيش 4 نمره به فيزيك 3 نمره به ديني اضافه شده سره كاريه نه؟
خدا کنه واقعأ به زیست یه نمره ای اضافه شه!سوالهاش خوب نبود):

به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :
اينكه بگن بين چند و چنده فكر نكنم اونش رو اهميت بدن چون تو جواب احتمالش تغييرى ايجاد نميشه! -

تو احتمال نه ولی تو یه سؤالی مثل سؤال 1 قسمت پ صفحه ی 44 فرق میکنه!

جبر فصل یک مونده هنوز......
معلم گرام ما میگف انگار این جبر امتحان نهایی اسون تر اون معرفیس.

من نمیدونم این طراحا به چه هدفی فقط میخوان ما رو بپیچونن.خب عقل سلیم میگه وقتی تو کتاب یه جمله داده که دقیقا به نقش to بعد از send تاکید شده،اگه تو امتحان اومد هم باید بعد سند to داشته باشه.البته جواب درسته ها.به گفته یکی از بچه هامون که زبانش فوله،send زمانی به to نیاز داره که یه شخص یا مقصد کاملا مشخصی مد نظر باشه.تو کتاب هم گفته send to offices.اما اینجا شخص خاصی مد نظر نیست :-?.ولی یکی نیست به اینا بگه حداقل تو امتحان نهایی از چیزایی که تو کتاب اومده امتحان میگیرن.عقل که نباشه جان در عذابه واقعا :-w.
با اون صحیح غلطشون [-(.
ولی بچه ها اگه تا حالا نظرتون به این نکته جلب نشده،باید بگم غلطا نصف میشه.یعنی اگه 3 نمره غلط دارید،میشید 18.5.چون امتحان از 40 نمره ست <:-P.

امیدوارم زمینو صفر نشیم [-o<.

اينكه بگن بين چند و چنده فكر نكنم اونش رو اهميت بدن چون تو جواب احتمالش تغييرى ايجاد نميشه! يه سوال: ص103 مثال 3 نبايد اون دو تا خط نقطه چين باشن چون خودشون كه نيستن البته درسته كه جوابش يكيه ولى تو گزينه جوان گفت كه به اينا دقت كنيم! :-\ كتاب كلا اينو رعايت نكرده-
بله , صفه 60 م نمودار پایینیه باید خط باشه جا نقطه چین x اش ولی برید کلید تصحیح امتحانا سال پیش رو نگا کنید کلا یا واسه نمودار 25 گذاشته یا واسه هر خط 25 صدم فک نکنم کم شه ولی حالا ما سعی میکنیم دقت کنیم !!

منم این بینو اشکال دارم ! یه جا تو مثال گفته بین 0 و 3 انگار بعد خودش بسته گرفته => من بسته میگیرم :-? ( بین هیچ وقت بسته نبود )

یه نکته ای که من خودم هیچ وقت نمینویسم و بارم داره اینه که به تناقض میرسیم این جمله ی پس خلاف حکم غلط است و خود حکم درست رو باید نوشت ! من این علامت تناقض رو میزدم ولش میکردم گفتم کسی مثه من بوده توجه کنه ! :دی

اگه از این نامساوی ها دادن که با بازگشتی ثابت کنید اینا 90% مواقع یه ضربدر 2 میخواد بعد هم یه اتحادی چیزی میشه. ما تو امتحان ترم اولمون بود، تو اون امتحان استانی هم که گرفتن بود، بهترین راه این بود دو طرف رو ضربدر 2 کنی ، راه دیگه ای میخواستی بری پودر میشدی ( شدیم! ) ;D

پس این ضربدر 2 رو کلا یادتون باشه واسه اینا ;D
---
یه چیز دیگه هم که البته بدیهیه، اگه صورت سؤال گفته بود از راه جبر مجموعه ها عضو گیری رو نمره نمیدن، حواسمون باشه صورت سؤال چی گفته ;D

به نقل از saye3000 :
من نمیدونم این طراحا به چه هدفی فقط میخوان ما رو بپیچونن.خب عقل سلیم میگه وقتی تو کتاب یه جمله داده که دقیقا به نقش to بعد از send تاکید شده،اگه تو امتحان اومد هم باید بعد سند to داشته باشه.البته جواب درسته ها.به گفته یکی از بچه هامون که زبانش فوله،send زمانی به to نیاز داره که یه شخص یا مقصد کاملا مشخصی مد نظر باشه.تو کتاب هم گفته send to offices.اما اینجا شخص خاصی مد نظر نیست :-?.
دقیقا درست میگین. منم وقتی بچه ها گفتن to لازم داره شک کردم ولی بعد به همین نتیجه رسیدم که تو چنین مواقعی send بدون حرف اضافه میاد

• لایک
امتیازات: zmaa

سوال مثه 44 قسمت پ نميدن :دى يه دوست المپيادى زنگ زده بود ميگفت ص 92 س 6 بايد زوج مرتب هاى (1،1) و(2،2) و(3،3) رو بايد دوبار حساب كنيم چون فضاى نمونه اينطوريه:مثلا يه بار 1 با يه دونه 1 افتاده يه بار ديگه همون 1 با 1 دوميه افتاده يعنى 3 عضو به فضاى نمونه اضافه ميشه :-) عالى توضيح دادم!-حرفش منطقيه ولى غير عادى- تو اين گلواژه و اينا اين سوال رو جواب ندادن؟

سوال مثه 44 قسمت پ نميدن :دى يه دوست المپيادى زنگ زده بود ميگفت ص 92 س 6 بايد زوج مرتب هاى (1،1) و(2،2) و(3،3) رو بايد دوبار حساب كنيم چون فضاى نمونه اينطوريه:مثلا يه بار 1 با يه دونه 1 افتاده يه بار ديگه همون 1 با 1 دوميه افتاده يعنى 3 عضو به فضاى نمونه اضافه ميشه :-) عالى توضيح دادم!-حرفش منطقيه ولى غير عادى- تو اين گلواژه و اينا اين سوال رو جواب ندادن؟

اینو برای ما اینطوری حل کردن که توی فضای نمونه مثلا (1و1) 4 تا داریم. منظور شما هم همین بود؟ ;D

دقيقا من يه ورى حالاتش رو عرض كردم اونوريشو نگفتم يعنى مثلا 4 تا زوج مرتب (1،1)،(1،1)،(1،1)،(1،1)

فضای نمونه اش هم میشه 36 عضو دیگه؟

اینا رو آدم پیش خودش متمایز بگیره راحت تره، مثلا واسه فضای نمونه نوشتن فرض کنیم هر کدوم یه عدده واسه خودش

آره 36 تا ميشه چون مثه تاس عادى بايد حساب كنيم. كليد هاى امتحان نهايى طى سال هاى متمادى براى سوالات يكسان، متفاوته يعنى احتمال اينكه جوابامون با كليد امسال يكى نباشه زياده و گرفتن نمره كامل به مخ مصحح مربوطه. معلوم نيست يه جا هاشور زده يه جا فلش كشيده يا اينكه اگه B زيرمجموعه A و 'A باشه ثابت كنيد B=تهى n تا راه براش هست كودومو بنويسيم؟ و آخر اينكه ص 57 س10 قسمت ب غير از عضوگيرى راه ديگه اى براى شما گفتن؟ آخه كتاب با جبر مجموعه ها خواسته

ببخشيد پست قبليم 2 بار ارسال شد!

به ما هم عضو گیری گفتن , هر راه دیگه ای بریم که جبر مجموعه ها باشه نیاز به دونستن تعریف B - A داره که خودش حکمه !

وقتی کتاب عوض نشده که نمیتونن روش تصحیح و دست بزنن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا