آخه پولا رو میفرستن،سازماندهی که نمیکنن که!!!!!به نقل از anaz-psi$ :اون مطمئنا organize میشه چون اگه send بود باید بعدش to می اومد

آخه تو پست بعدیت که پاکش کردی:Pنوشته بودیfalse!!!!حالا بیخیال!به نقل از GCD :آره دیگه! they had free discussions to find correct answers میشه true چون often, teachers and students had interesting discussions and there were no correct answer
کلا قبل ز ادیت چرت و پرت نوشته بودم

نه منظورم اینه که باید این طوری می بود:to send money to all over the worldبه نقل از 3ggerman :نه ساناز بعدش کلمه ی money اومده و ما میگیم to send money تریپ to send Email ! تو کی گفتی to send to money ؟!![]()

اشکال نداره،مهم اینه که من اشتباه زدم):به نقل از GCD :@ parsha: شرمنده قاطی دارمکلا قبل ز ادیت چرت و پرت نوشته بودم
b که عمرا! با توجه به معنیشم بگی، b یعنی برای کسایی که مدرک دانشگاهی دارن شغل کافی موجوده، که با توجه به متن غلطهبه نقل از parsha :اشکال نداره،مهم اینه که من اشتباه زدم):
حالا یکی بگه چرا 45 نمیشهb؟درسته ها!

(به نقل از GCD :b که عمرا! با توجه به معنیشم بگی، b یعنی برای کسایی که مدرک دانشگاهی دارن شغل کافی هست
a شاید میشد، ولی وقتی d هست d میشه

چرا؟حال میده سر امتحان بحث کردن:pبه نقل از secret :عجب کاریه !اصلا یکی نی به من بگه امتحانو دادی دیه سر جوابا بحث نکن که انقدر اعصابت بهم بریزه .مبهم بود !!!!![]()

وظیفه بانک سازماندهی پول هست و همه کاری ی میتونه با پول بکنه .چه بفرسته چه قرض کنه چه بگیره چه...

سازمادهی که درسته ولی نه تو این جمله!البته راست میگی سوالا به درد نخور بود.به خصوص س 45!!!!به نقل از @n@$ :از نظر عملی و روانشناختیوظیفه بانک سازماندهی پول هست و همه کاری ی میتونه با پول بکنه .چه بفرسته چه قرض کنه چه بگیره چه...
من فقط طراح رو گیر بیارم با این سوالای مبهم بدردنخور .....![]()

خب درسته که همه این کارا رو میتونه بکنه ولی از لحاظ گرامری درست نیستبه نقل از @n@$ :از نظر عملی و روانشناختیوظیفه بانک سازماندهی پول هست و همه کاری ی میتونه با پول بکنه .چه بفرسته چه قرض کنه چه بگیره چه...
من فقط طراح رو گیر بیارم با این سوالای مبهم بدردنخور .....![]()

یکی از وظایف خطیر سنجش آموزش و پرورش حرص دادن بچه هاست .(دارن به وظیفشون عمل میکنن)به نقل از twilight :به نظرتون چرا جوابارو نمیذارن؟![]()