• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وا مصیبتا. وا مصیبتا. سانسور در روز روشن!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmiNimA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : وا مصیبتا. وا مصیبتا. سانسور در روز روش

سپهر، منم گفتم چند سال دیگه خودت شناختت از دخترا بیشتر می شه می تونی بفهمی.
واقعا مسخره ست، سپهر، شما داری بحث رو جور دیگه ای ادامه می دی و ادعا میکنی این ادامه ی همون بحثه؟
حرف شما بی اساسه. ماها همه شاهد بحث بودیم. اینی که شما مطرح کردی یه مساله ی دیگه ست که ربطی به بحث ما نداره.
حرفی تو این که اون بحث تموم شده بود نیست.
در مورد اینکه باید پاک می شد یا نه اختلاف نظر داریم.

پاسخ : وا مصیبتا. وا مصیبتا. سانسور در روز روش&#160

من میگم نباید پاک میشد چون هنوز شما همون طوری فکر میکنین که دخترا اصلا از این کارا نمی کنن و پاکن
شما جواب سوال منو بده

پاسخ : وا مصیبتا. وا مصیبتا. سانسور در روز روشن!

ببینید ،حالا بحث به جائی رسیده بود یا نه مهم نیست.آقایان محترم(مثل اینکه تمام اعتراضات درباره اینکه چرا اون تاپیک حذف شد مال شماست!)نمیدونم شما واقعا در حالت عادی و در یک مجلس عمومی هم همون حرفا رو میزنید یا نه؛ولی اینجا با وجود صمیمیت فی ما بین بچه ها(به خاطر عِرق سمپادی) احترامی که باید بهم بزاریم مسلما باید بیشتر باشه و حرفهایی هم که میزنیم هم همینطور،باید بسیار حساب شده تر از این حرفها باشد.از نظر شخصی بنده(با وحود اینکه بیشتر از 2-3 با اون تاپیک رو نگاه نکرده بودم)واقعا اون تاپیک برای یک سایت با سطح علمی و فرهنگی بالائی مثل سمپادیا مناسب نبود،همون طوری که بچه ها اشاره کردن اینجا رو مسئولان رده بالای سازمان و مدیران برخی مدارس این سایت رو میخونن!در نظر بگیرید خودتون عمرا رو در رو بتونید از این حرفها بزنید!پس چطوری همچین تاپیکی با همچین محتوایی(که تازه از موضوع منحرف شده بود!)باید اینجا باشه!؟

به نقل از سپهر :
من میگم نباید پاک میشد چون هنوز شما همون طوری فکر میکنین که دخترا اصلا از این کارا نمی کنن و پاکن
شما جواب سوال منو بده

ببینید هدف اصلی و موضوع تاپیک این چیزی که شما میگید نبود!شما دوباره برگشتید سر حرف خودتون که من واقعا فکر میکنم شایسته نیست که تو این سایت مطرح بشه!

لطفا این بحث را هم منجرف نکنید!که دوباره مدیران مجبور به اعمال قدرت شوند!باز دارید شروع میکنید!!!!

آخه شما دخترا چرا انقدر از واقعیت میترسین؟

ترس از واقعیت با تلاش برای حفظ سلامت محیط و فرهنگ آن متفاوت است

ببنید
ما اومدیم اینجا بحث کنیم که به یه نتیجه ای برسیم
خواهش میکنم بی پرده صحبت کنید
من سوالمو برای بار 100ام میپرسم
من اگه خراب باشم شما از کجا میفهمین؟

آقای امین، شما تعریفتون از آزادی بیان چیه؟ این که هر بحثی رو هر جایی مطرح کنین و به عواقب اون بحث هیچ توجهی نکنین؟! این که به یه نتیجه برسید و کلی مشکلات دیگه به بار بیاد؟!
از اون موقع که اون تاپیک ایجاد شد، من بحث رو دنبال می کردم، سوال شما هم فکر کنم یه چیز دیگه بود. اما آخراش به چی رسیده بود؟!
خواهشا یه کم منطقی تر با قضیه برخورد کنین...به خاطر یه بحث که به نظرتون به نتیجه رسیده بود، نباید خیلی چیزاهای دیگه رو خراب کرد...

زورم مياد در اين مورد حرف نزنم.

مسئولين رده بالاي سازمان و معلم ها ميخونن؟ اصلا اوباما بياد بخونه، حتي مقام معظم رهبري بيان بخونن. چه ميدونم بوعلي سينا از قبر پاشه بياد اين سايت رو بخونه. خب بخونن! نظر است، واقعيت است، حقيقت است، گفته مي شود، دروغ كه نيست برادر من خواهر من. دروغ كه نيست! مردم سوال دارن، من به نوبه ي خودم ميام نظرمو ميگم و ميرم، بلكه كمك كنه به حل سوالش. خب دروغ كه نميشه گفت.
ده ها ساله تو اين مملكت دروغ گفته شده و واقعيت ها رو نگفتن و به همين خاطره كه شما مي ترسين از بيان واقعيت. عادت كردين حقيقت رو كتمان كنيد. چون حقيقت امروز جامعه ما تلخه و شما مي ترسين كه بزرگتر ها يا كوچكتر ها اون ها رو از زبون شما بشنون.

آقاي سپهر اين جا در اون مورد بحث نكنيد لطفا. شما خراب باشي يا نباشي به ما مربوط نيست. به دوستاي نزديكت مربوطه. ادامه ندين ديگه.

خانم برداشته تاپيك رو حذف كرده. ميدوني يعني چي؟!
بدون تذكر اونم!
حد اقل ميبست تاپيكو. حذف نمي كرد.
من به شما ميگم دوستان، حذف نوشته ها و نظرات شما اون هم بدون تذكر يعني اين كه نظرات شما هيچ مهم نبوده و به محض برخورد با يك نظر نا مناسب همه رو از بين مي بريم بدون اين كه قبلش بگيم.
يعني ما نظر شما رو خودمون تشخيص ميديم كه مورد احترامه يا نيست.

اگه قرار باشه هر بحثي كه به نتيجه مي رسه پاكش كنن....

مسخره است آقا مسخره است.

همين هم سن و هم فكراي شما بايد بيان اين جا فعاليت كنن كه همون طور كه مي خوايد مثل گل و بلبل ادامه پيدا كنه.

به خدا مسخرست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دیگه ادامه نمیدم
اما همه دیدیم که اینجا آزادیه بیان نداریم
و این که دخترا از واقعیت میترسن
ما که رفتیم
خدا حافظ

ببینید، اینجا بحث سر ترس از واقعیت نیست. بله، باید بدونیم که چه اتفاقاتی داره تو جامعه می افته، اما نه به این صورت. مشکل اینه که بچه های راهنمایی هم میان اینجا رو می خونن، شاید علت خیلی از مشکلات هم همین بلوغ زودرس و داشتن اطلاعات بیشتر از سن باشه.
در ضمن، این رو نباید فراموش کرد که اینجا ایرانه...بالاخره یه سری محدودیت ها بوده و هست. نمیشه که گفت چون اینجا یه جامعه ی مجازیه، پس هر بحثی می تونه ادامه پیدا کنه.

آقای سپهر، شما هم لطف کنید تعریفتون رو از آزادی بیان بگین.
این که هر بحثی رو هر جایی مطرح کنین و به عواقب اون بحث هیچ توجهی نکنین؟! این که به یه نتیجه برسید و کلی مشکلات دیگه به بار بیاد؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا