یک آدمی بود که هوش داشت...مهم اینه که هکر بودبه نقل از peg0a2h1 :میشه یه نفر داستان کلی این سریال رو بگه؟![]()
حالت خوبه؟!؟!به نقل از TFire :نظرتون دربارهي سريال هوش سياه چيه؟ ميدونم يكم تقليد از فيلماي خارجيه ولي من از شخصيت خود شخص هوش سياه خوشم اومد. من شغل آيندمو انتخاب كردم ميخوام هوش سياه بشم!!!البته قاچاقچيگري روهم دوست دارم شايد به عنوان شغل دوم انتخابش كردم!
نظر بديد![]()
واقعا وا3 ایران پیشرفت بزرگی بود! با این سریالای عشقی عاطفی خانوادگی(!) که میسازن این در حد انژی هسته ای محسوب میشد خداییش! وقتی سریالایی م3 دلنوازان و فلان و فلان میسازن ... این دستمریزات(!) داشت خداوکیلی!به نقل از Mehdi.E :از اولش مسخره بود. خیلی هم مسخره تموم شد.
جون تو مجبور بود اینجوری تموم کنه! در هر شرایطی " پلیس" باید مجرمو بگیره! هیچ راه فراری از قانون نیست!!به نقل از psi-3 :آخه من نمیدونم این هوش سیاه برا چی رفت رو پشت بوم؟چرا به خودش طناب بسته بود؟می خواست کجا بره؟این پسره چرا اینقدر راحت پیدا شد؟
منو بگو که فکر کردم ایرانیا یاد گرفتن فیلم پلیسی بسازن!
نه دیگه ! تو ایران مگه میشه یکی خلاف کنه پلیس نگیرتش ! خب اینم حتما" باید پلیس می گرفتش دیگه !به نقل از 3ggerman :جون تو مجبور بود اینجوری تموم کنه! در هر شرایطی " پلیس" باید مجرمو بگیره! هیچ راه فراری از قانون نیست!!
خب منم همینو میگم! اینطوری که داستان میرفت جلو عمرا اگه پلیس میتونست بگیرتش! ولی ماشالا اینجا 110 (!!)خیلی فعاله دیگه!به نقل از SOUL KEEPER :نه دیگه ! تو ایران مگه میشه یکی خلاف کنه پلیس نگیرتش ! خب اینم حتما" باید پلیس می گرفتش دیگه !
___
یه نفر یه توضیح در مورد این فیلم بده ! ببینم چی بوده چی شده ؟!
به نقل از psi-3 :تازه ماجرا ادامه دارد!!!
نکنه دوباره این هوش سیاه می خواد فرار کنه؟!
اما من تنها كار ميكنم. به اين توجه داشته باش!به نقل از 3ggerman :من نمیخوام " قاچاقچی" شم! ولی بدم نمیاد در کنار شغل اصلی هوش سیاه باشم!
به نظر من وقتی یکی عرضشو داره حقشه به یه چیزایی بر3!