• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

Fliqpy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
184
امتیاز
305
نام مرکز سمپاد
غیر انتفاعی علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

نمیدونم درسته یا نه ولی فکر کنم با 3n-logn-3 بشه
الگوریتم ما این طوریه که در هر مرحله ثابت میکنیم یه نفر ستاره مشهور نیست
دو نفر رو که نمیدونیم ممکنه باشن یا نه رو انتخاب میکنیم و از یکی در مورد اون یکی میپرسیم.اگه جواب بله بود پس اونی که ازش پرسیدیم ستاره نیست و اگه "نه" بود اونی که راجع بهش پرسیدیم.(هر مرحله دو نفری رو انتخاب میکنیم کمترین تعداد پرسش ازشون صورت گرفته شده باشه)پس بعد از n-1 مرحله یه نفر میمونه. حالا برای اینکه بفهمیم اون ستاره هست یا نه،باید حداکثر 2n-2 تا سوال بپرسیم (اون راجع به هر کدوم از افراد دیگه و هر کدوم از افراد دیگه راجع به اون)اما قبلاً logn تا از این سوالا رو پرسیدیم پس میشه 3n-logn-3.
 

Phanntom

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
115
امتیاز
365
نام مرکز سمپاد
helli
شهر
تهران
دانشگاه
light massage(پیام نور)
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

سوال خوب دارید معرفی کنید
+
این سوال 180 sgu هستش
ایراد این کد چیه؟


کد:
#include <iostream>
using namespace std;
const int MAXN = 1000*100+10;
int n,a[MAXN],tmp [MAXN];
long long ans=0;
void merge(int s,int e)
{
     int mid = (s+e)/2,cou=s;
     int p1=s,p2=mid ;
     while (p1!= mid && p2!= e)
     {
     if (a[p1] <= a[p2])
        tmp[cou++]=a[p1++];
     else
     {
         ans+=mid-p1;
        tmp[cou++]=a[p2++];
     }
     }
     while(p2!=e)
                 tmp[cou++]=a[p2++];
     while(p1!=mid)
                   tmp[cou++]=a[p1++];
     for ( int i=s;i<e;i++)
         a[i]=tmp[i];
}
void sorT(int s, int e)
{
     if(e-s<=1)
          return;
     int mid=(s+e)/2;
      sorT(s,mid);
     sorT(mid,e);
     merge (s,e);
}
     
int main ()
{
    cin >> n;
    for(int i=0;i<n;i++)
            cin >> a[i];
    sorT (0,n);
    for(int i=0;i<n;i++)
            cout << a[i] << " ";
    cout << endl;
    cout << ans << endl;
    cin >> n;
    return 0; 

}
 

kagali

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
8
امتیاز
8
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سبزوار
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

به نقل از hassan_m :
الف) درسته
ب)اشتباه
ج)هر دو جمله رو باهم
د)اشتباه
میشه یه لطفی بکنی خودت جوابشو بدی؟؟!!البته اگه اشکال نداره با توضیح...
 

miladaghajohari

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
5
امتیاز
4
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
اصفهان
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

دوستان این سوال 190 اس جی یو ایده حلش چیه؟یه مربع میده یه تیکه هاییش نیست .میگه میشه با دومینو چیدش؟اگر میشه یه راه حل چاپ کن.
http://acm.sgu.ru/problem.php?contest=0&problem=190
من کد زیر رو استفاده کردم که رو 21 wrong خورد.راه حل این بود که اگر یه مربع داریم که یه چیز بش وضصل خوب دومینورو میزاریم روش اگر نبود کلا اختیاری یکی رو میزاریم و این اعمال رو تا آخر انجام می دهیم.
اگر اشکالم رو بگید متشکر میشم.
http://paste.ubuntu.com/7023077/
 

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,168
امتیاز
1,949
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

به نقل از miladaghajohari :
دوستان این سوال 190 اس جی یو ایده حلش چیه؟یه مربع میده یه تیکه هاییش نیست .میگه میشه با دومینو چیدش؟اگر میشه یه راه حل چاپ کن.
http://acm.sgu.ru/problem.php?contest=0&problem=190
من کد زیر رو استفاده کردم که رو 21 wrong خورد.راه حل این بود که اگر یه مربع داریم که یه چیز بش وضصل خوب دومینورو میزاریم روش اگر نبود کلا اختیاری یکی رو میزاریم و این اعمال رو تا آخر انجام می دهیم.
اگر اشکالم رو بگید متشکر میشم.
http://paste.ubuntu.com/7023077/
راهت غلط ! تبدیلش کن به گراف دوبخشی، ماکسیمم مچینگ رو پیدا کن !
 

miladaghajohari

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
5
امتیاز
4
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
اصفهان
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

متشکرم از پاسخ شما.ولی اگر یه مثال نقض برای راهم بگید عالی میشه.
راستی این ماکسیمم مچینگ رو میگن که توی دوره و اینا نمیاد(شنیدم دقیق نمیدونم).شما نمیدونید که لازمه یا نه؟
 

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,168
امتیاز
1,949
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

به نقل از miladaghajohari :
متشکرم از پاسخ شما.ولی اگر یه مثال نقض برای راهم بگید عالی میشه.
راستی این ماکسیمم مچینگ رو میگن که توی دوره و اینا نمیاد(شنیدم دقیق نمیدونم).شما نمیدونید که لازمه یا نه؟
مثال نقض که نمی تونم بزنم ! ولی درست شنیدی، تو دوره درس نمیدن !
 

senator77

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
326
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 2
شهر
تهران
دانشگاه
شریف دیگه
رشته دانشگاه
نرم افزار دیگه
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

بچه ها یک سوال جالب
سخت ترین کار دنیا ترجمه کردن سوالات sgu هست خب منم که انگلیسی قوی دارم :)) :)) :)) :)) :))هزار ماشالا
میشه بگید جایی هست که ترجمه سوالات رو گذاشته باشه؟حداقل 20 تا سوال رو ترجمه کرده باشه ها ی چند جایی رفتم ولی همشون معمولا سه تا سوال اول رو ترجمه کرده بودن :D :D :D
اگه جایی هست بگید
 

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,060
امتیاز
3,535
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

به نقل از senator77 :
بچه ها یک سوال جالب
سخت ترین کار دنیا ترجمه کردن سوالات sgu هست خب منم که انگلیسی قوی دارم :)) :)) :)) :)) :))هزار ماشالا
میشه بگید جایی هست که ترجمه سوالات رو گذاشته باشه؟حداقل 20 تا سوال رو ترجمه کرده باشه ها ی چند جایی رفتم ولی همشون معمولا سه تا سوال اول رو ترجمه کرده بودن :D :D :D
اگه جایی هست بگید
یه سری جاها هست ولی خب اگه باشه یا خیلی سخته یا خیلی آبکی .
خودت ترجمه کن تا قوی شی. :‌|
سر کانتست کسی نیست برات ترجمه کنه :‌|
 

senator77

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
326
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 2
شهر
تهران
دانشگاه
شریف دیگه
رشته دانشگاه
نرم افزار دیگه
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

آغا کلا از سر ترجمه گذشتم :-\ :-\ :-\ :-\
کسی ترجمه ی سوال های sgu رو داره جون من بگه منم بهره ببرم [-o< [-o< [-o< [-o<
بعدشم رفت سر یوساکو خیر سرم که ترجمه شدست فصل اول بخش اولشو 4 تا سوالشو حل کردم بعد رسیدم بخش دو سر سوال اول گیر کردم هر کی میتونه درباره ی اون سوال ی راهنمایی هم کنه 8-> 8-> 8-> 8-> 8->
مر30 :x :x :x
 

most wanted

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
215
امتیاز
666
نام مرکز سمپاد
علامه حلی2
شهر
تهران
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

:-"
سوال واسه ترجمه یا راهنمایی میخوای سوالو بگو ! :-"
اینجا داره یه تعدادی !
http://challenger.blog.ir/category/SGU/
 

mhnp

کاربر فعال
ارسال‌ها
69
امتیاز
161
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

اینو چند روز پیش دوستم گفت جالب بود .
یه برنامه بنویسید که بدون دستور شرطی از بین چند عدد بزرگ ترینشونو معلوم کنه .
 

sara.speed

کاربر فعال
ارسال‌ها
34
امتیاز
38
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 10
شهر
تهران
دانشگاه
نرفتم هنو خو
رشته دانشگاه
خو اینم نمیدونم
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

اگه منظورت اینه که چطوری بدون مقایسه ما بیایم و پیدا کنیم http://paste.ubuntu.com/7527671/ این کدی که نوشتم یک آرایه رو بدون مقایسه مرتب میکنه
 

Anita H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
570
امتیاز
2,921
نام مرکز سمپاد
حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

این سوال رو خب توی تاپیک مرتبطش میگفتید (اصلا به من چه؟)

من این کد رو نوشتم ولی قبل از کامپایل باید محدوده ی اعداد ورودی رو بهش بگید و تا زمانی اعداد رو از ورودی میگیره که ورودی برابر 1- نباشه

http://paste.ubuntu.com/7528448/
 

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,060
امتیاز
3,535
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

اگه لیمیت اعدادمون تا ۱۰ به توان ۱۸ باشه کد هیچکدمتون جواب نمیده :|
 

Dark Eagle

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
404
امتیاز
645
نام مرکز سمپاد
helli 2
شهر
Tehran
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

مثلا الآن اگه از تابع max اِ cpp استفاده کنیم چه مشکلی داره ... دستور شرطی هم نداره :-"

میشه string گرفت ... یه تابع chek هم نوشت 2 تا string بگیره بگه کدوم بزرگ تره ... واسه هر عددی هم کار میکنه ...

اما فک نکنم منظور سواله این باشه .... الآن منظور از بدون دستور شرطی چیه ؟
 

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,104
امتیاز
3,207
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

به نقل از ๖ۣۜStefan :
مثلا الآن اگه از تابع max اِ cpp استفاده کنیم چه مشکلی داره ... دستور شرطی هم نداره :-"

میشه string گرفت ... یه تابع chek هم نوشت 2 تا string بگیره بگه کدوم بزرگ تره ... واسه هر عددی هم کار میکنه ...

اما فک نکنم منظور سواله این باشه .... الآن منظور از بدون دستور شرطی چیه ؟
خوب مثلما منظورش فقط دستور if نیست خوب!
وگرنه یه جا این روشی که شما می گید خود تابع sort هم جواب می ده چه کاریه اصلا :-""
کسی که سوالو گفته یه تعریفی از دستور شرطی بیا ارائه بده! از یه زاویه ای بخوای نگاه کنی حتی for , while هم شرطین :-? :D

یه چیزی این 2 تا کد هر دوتاشون از if استفاده کردید که
 

sara.speed

کاربر فعال
ارسال‌ها
34
امتیاز
38
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 10
شهر
تهران
دانشگاه
نرفتم هنو خو
رشته دانشگاه
خو اینم نمیدونم
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

به نقل از مهسا.ق :
یه چیزی این 2 تا کد هر دوتاشون از if استفاده کردید که
باور میکنی من هنوزم که هنوزه سوال رو نفهمیدم؟من ی چیز دیگه فهیده بودم کدی ام که نوشتم واسه اونی بود که اون موقه فهمیدم ولی الان فهمیدم که اونی که اونموقه فهمیدم اشتباه فهمیده بودم میفهمی که چی میگم؟
 

Anita H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
570
امتیاز
2,921
نام مرکز سمپاد
حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

به نقل از مهسا.ق :
خوب مثلما منظورش فقط دستور if نیست خوب!
وگرنه یه جا این روشی که شما می گید خود تابع sort هم جواب می ده چه کاریه اصلا :-""
کسی که سوالو گفته یه تعریفی از دستور شرطی بیا ارائه بده! از یه زاویه ای بخوای نگاه کنی حتی for , while هم شرطین :-? :D

یه چیزی این 2 تا کد هر دوتاشون از if استفاده کردید که
اینم حرفیه
احتمالا منظور سوال این بوده که بدون دستور شرطی بین اعداد ورودی برنامه نویسیم
آقا خب اگه قرار باشه مقایسه نکنیم باید چی کار کنیم؟ علم غیب که نداریم که (نا جدی)

بدین وسیله از mhnp تقاضا میشود اصلاحاتی اعمال کند (اصلا به من چه؟)
 

senator77

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
193
امتیاز
326
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 2
شهر
تهران
دانشگاه
شریف دیگه
رشته دانشگاه
نرم افزار دیگه
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون

خب اومدم یک سوال از یوساکو بپرسم دیدم هیچ جایی واسه یوساکو توی اینجا نزدن
گفتم یک سوال از یوساکو خودم دارم اینجا میپرسم بعدن هم که صد درصد باز هم سوال داشتم و شما هم دارید بپرسید و جواب بدیم

+سوال خودم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:سوال شیر دادن گاو ها سکشن 1.2 اولین سوالش

اینم لینکش:http://cerberus.delos.com:790/usacoprob2?a=fDlUwxgrZiL&S=milk2
 
بالا