پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه
با وجود اینکه من همیشه همه دبیرامو دوس دارم و همیشه مدافع حقوققشون پیش بقیه بچه ها هستم(!) نا خواسته دچار جنگ(

) با دبیرامون میشم تو هر مقطع تحصیلی.
سال چهارم ابتدایی می خواستن کلاسمونو عوض کنن بعد من گریه کردم که چرا و ...(خودمم نمی تونستم توجیهی برای کارم پیدا کنم

) معاونمون هم جدید بود زیاد منو نمی شناخت(

)(واسه خودمون شخصی بودیم

) بعد مامانم که اومده بود مدرسه منو ببره معاونمون گفته بود که چرا این بچتون زورمیگه و آینده نمی تونه مسئولیت پذیر باشه و ... .فرداش من با بابام رفتم مدرسه و ماجرا حل شد(

) بعدشم با هم دوس شدیم.سوء تفاهمی بود که حل شد دیگه!
++
دوم راهنمایی آذرماه یه جزوه به عنوان تکمیلی زیست برامون آوردن.دبیرمون هم برای اینکه ما بخونیم گفت امتحان میگیره.2روز تعطیل بود برای اولین بار میخواستیم جزوه رو بخونیم.فک کنم یه 120 صفحه ای میشد کل امتحانمون!منم حوصله ام نرسید به دوستم زنگ زدم که یه راهی پیدا کنیم که از زیرش بریم.بعد کلی جستجو پیدا کردیم که از بیشتر بدانید سوال طرح نمیشه!تو جزوه هم بیشتر بدانید زیاد بود توش.منم خوشحال نخوندم.فرداش تو امتحان سه چهار سوال بود من گفتم به دبیر که از اینجا نباید میدادید چون نوشته ندید.گوش نکرد.
منم حالم گرفت رفتم سالن ایستادم.معاونمون منو تو اون حالت دید پرسید ماجرا چیه؟منم گفتم.بعد به دبیرمون گفتن معاونمون.دبیر هم اومده بود به دوستان صمیمی ام گفته بودکه اگه بگید کی به دفتر گفته بهتون 20 میدم.اوناهم نگفتن ولی نمیدونم کدوم بی انصافی گزارش کرده بود.زنگ آخر پیش دوم 1 که من باهاشون مشکل دارم کلی بد گفت و اینا.منم خونه گفتم و بعد به اتفاق پدر رفتیم مدرسه پیش مدیر و... .(روز دوشنبه بود و روز تولد من)
پنجشنبه خانم اومده بود کلاس.بهش گفتیم برامون مسئله اضافه بگین.گفت:نمی گم .میرین پدرتونو میارین روم میگین مسئله گفته!
سال سوم من با اون دبیرمون دوس شدم.آخر سال هم از هم دیگه معذرت خواستیم.تدریسشون هنوز هم یادم مونده.یعنی بیست!ولی متاسفانه دیگه تیزهوشان نمیگه.خیلی دلم میخواد ببینمشون.