• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ن هری پاتر جوری نوشته شده ک هر سنی رو میتونه ب خودش جلب کنه
اما بیشتر کسایی جلبش میشن ک قوه تخیل خوبی دارن برای همین فن های هری پاتر اغلب کم سن هستند
دلیلی برای فکتی آوردید که خودش اشتباهه. فن های وفادار هری پاتر عمدتاً افراد بزرگسال هستند. قوه تخیل هم چیزیِ کاملاً مستقل از سن. هری پاتر صرفاً چون محیط دوستانه تری داره برای کودکان مناسبه، وگرنه هیچ عنصری نداشت که دیگر کتاب های فانتزی نداشته باشن.

دلیلی برای فکتی آوردید که خودش اشتباهه. فن های وفادار هری پاتر عمدتاً افراد بزرگسال هستند. قوه تخیل هم چیزیِ کاملاً مستقل از سن. هری پاتر صرفاً چون محیط دوستانه تری داره برای کودکان مناسبه، وگرنه هیچ عنصری نداشت که دیگر کتاب های فانتزی نداشته باشن.
اتفاقا تخیل با سن مربوطه اما خو کسانی هستند ک در سن اوج تخیل با هم اختلاف نظر دارند ولی کسی وجود ندارد که اختلاف این دو را منکر بشه

اتفاقا تخیل با سن مربوطه اما خو کسانی هستند ک در سن اوج تخیل با هم اختلاف نظر دارند ولی کسی وجود ندارد که اختلاف این دو را منکر بشه
و کتاب های فانتزی که برای مخاطبان بزرگسال نوشته می شوند چطور؟
پس اجازه بدید یه قدم هم عقب تر بریم. قوه تخیل پیش نیازِ داستان فانتزی نیست.

• لایک
امتیازات: Sep
و کتاب های فانتزی که برای مخاطبان بزرگسال نوشته می شوند چطور؟
پس اجازه بدید یه قدم هم عقب تر بریم. قوه تخیل پیش نیازِ داستان فانتزی نیست.
پیش نیاز نیست ولی بی تاثیر هم نیس

توصیف هری پاتر در یک واژه :
جوووووووووووون :-":-":-"

من یادم میاد تو دبیرستان یکی از دوستام بهم معرفی کرد :-"
خیلی زیبا توصیف میکرد همه چیو :-"
فیلماشم جالب بود
ولی من کتابشو بیشتر دوست داشتم
الان خیلی وقته نخوندم :-"
کسی کتاب زبان اصلیشو خونده؟ :-":-"
بله

سری کامل کتابای هری پاتر 461 تومن !
دیگه کرک و پری به عادم می مونه ؟!!:))

یادش بخیر اون موقع که راهنمایی وجود داشت و ما راهنمایی بودیم یه سری مجموعه هری پاتر بود دست من و دوستام مثلا جلد ۱ دست یکی بود یکی دیگه جلد۲ یکی ۳ همین طور به ترتیب... بعد وقتی یه جلد تموم میشد انقدر هیجان داشتیم که یه سره رو مخ کسی که جلد بعدی دستش بود غر می زدیم زودتر تموم کنه بده بعدی.به سرعت باد مجموعه شو تموم کردیم یادش بخیر8->

Back
بالا