• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هری پاتر

خب مطمئنّـا کتاب‌ـی که «خوب» و مفید باشه برای ِ هرسنّی مناسب‌ـه [ حالا نمی‌گم به باباهاتون ماتیلدا بدین بخونن! :د ] و این‌که مخاطب ِ اصلی ِ این کتاب قشر ِ نوجوان‌ـه ؛ و خب یه فرد ِ چهارده‌ساله هم می‌تونه این کتابُ بخونه طبیعتن.
درضمن ؛ کتاب به فیلم خیلی بیشتر می‌ارزه. اگه «شک» داری که بخونی‌ش,بخونش.شکُّ بی‌خیال شو. :د

× این‌جا که خیلی‌وقته این‌جوریه.مگه فقط این تایپیک‌ـه؟ :ا

من که عاشق هری پاترم!

اگه شک داری به این که مثلا قشنگه یا نه، من همین الان واسه n ُمین بار دارم میخونمشُ هر وقت هم حوصله ی هیچ کتابیو ندارم میرم قسمتایی مث خاطره ی اسنیپ یا اولین باری که هری سوار قطار سریع اسیر هاگوارتز شده بودو میخونم... 8->
پ.ن: دو سال ـم ازت بزرگترم :-"
پ.ن 2 : آواتار یاهو و والپیپرا و اینارم بگذریم حالا:-"

@شکیبا: خب این یکی دیگه زیادی تارعنکبوت داشت:-"
میتونیم درباره ی کاراکترای موردعلاقمون و اینکه چرا دوسشون داریم؛ یا ابهامات کتاب؛ یا اینکه واقعا مناسب چه رده سنی ایه و این چیزا حرف بزنیم..

× پری ناز : ایده؛عالی. 8-^ از همین الان شروع کنیم اصن :-"
من می‌گم اوّل راجب ِ شخصیّت‌آی ِ موردعلاقه‌مون حرف بزنیم. :د

استقبال زیاد بود ؛ گفتم مام پست بدیم :د

× اوّل بیایین شخصیّت‌آ رو نقد کنیم ؛ یه شخصیّت ِ جنجالی ؛ اسنیپ مثن! :د
شروع کنین دیه :-"

خب، اول مرور کنین که چه فحشایی به اسنیپ فلک زده دادین :-"
بعد ببینید که آیا براش گریه کردید مثن یا افسوس خوردید یا نه :-"
بعد با یه ارزیابی کلی کاملا واقف میشیم به این موضوع که سیوروس نه تنها در بچّگی کمبود محبّت داشت، و نه تنها در نوجوانی و جوانی شکست عشقی خورد، و نه تنها وقتی استاد هم شد همه ازش متنفر بودن، بلکه بسیار هم از خوانندگان گوجه و تخم مرغ خورد و مظلومانه دم بر نیاورد، در نهایت هم که ناجوانمردانه کشته شد و ما فهمیدیم که پیش داوری پدیده ایست بد و اینها و حتی اگه فکر کنید که درست فکر میکنید باید یه ذره هم فکر کنید که شاید به اشتباه فکر میکنید که درست فکر میکنید ...

×نقد نبود. کف نزنید خواهشا:"
×صرفا جهت عاپ:"
×حسّ رادیو دارم:"

من اولین باری که کتاب های هری پاتر رو از دخترعموم گرفتم و خوندم چهارم ابتدایی بودم ;))(چون اونموقع یکمی هم اصطلاحات سختی نسبت به سنم داشت بعدا" بازم خریدم و خوندم) و واقعا" در همون لحظات مجذوب شدم..فوق العاده ست >:D< :x..قدرت تخیل فوق العاده بالایی داره!! 8-^...همه فیلم هاش رو هم به زبون اصلی و هم فارسی دارم و چندین بار دیدم...عالییییه!...این کتاب واسه این طرفدار داره که خیلی قشنگه و تخیل و حس آمیزی خوبی داره و میتونی قشنگ همه رو تصور کنی و با ترس هاش بترسی و با خنده ها بخندی و با گریه ها گریه کنی... ;) ;))..مطمئنا" اگه کتاب خوبی نبود کتابش پرفروش ترین کتاب جهان و فیلم اش پر فروش ترین فیلم جهان نمیشد!

به نکته ی خوبی اشاره کردی:د
بیاین ببینیم چند سالمون بود که هری پاتری شدیم و شماره چاپ و تاریخ خرید اولین کتابمون؟ ;;)
جهت جلوگیری از پوسیدگی تاپیک و شاید استقبال حتی(:-")[همچنان هم منتظر نظرات شما درباره ی شخصیت ها هستیم:د]

منم از سوم دبستان[nb]عَــَــَــَ...ده سال شده... چه پیر شدیم... :-? :-" [/nb] هری پاتری هستم ;;) (مدل این تبلیغای قلم چی :-" :)) )
کتاب سنگ جادو ای که گرفته بودم پوسیده دیگه,پر پر شده... با چسب سر هم نگهش داشتم... جلد و ایناشم به کل نابود شده,معلوم نیس چه چاپیه :-" :دی
اون موقعا خیلی دوست داشتم کتاباشو, باهاش بزرگ شدم...

منم فک کنم دوم ابتدایی بودم که هری پاتر رو گرفتم 8-^اولش خواهرم خوند بعد من.
بعد من یه صفحش رو همین جوری باز کردم دیدم نوشته هری میگه"اسنیپ جون منو نجات داد؟" منم خوندم اسنیپ joon منو نجات داد؟ =)) فک میکردم اسنیپ دوست هریه ;))

Back
بالا