behradv
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علّامه حلّی تهران
- شهر
- تبریز و تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تورنتو
- رشته دانشگاه
- علوم مهندسی
پاسخ : 1984 نوشته جورج اورول
1984 یه کتاب پادآرمانیه و اکثر کتابای پادآرمانی نیاز به توضیحات و توضیفات زیاد دارن. چون دارن یه فضا و جامعه ای رو توصیف می کنن که قراره مثلا تو آینده اتفاق بیفته، و برای این که این فضا برای انسان امروز قابل درک باشه، باید اون فضا رو خودشون با جمله ها بسازن.
البته من که شخصا هیج وقت با فضاسازی مشکلی ندارم! ولی به نظرم لازمه ی کتابای اینجوریه.
آره قراره پیشگویی بوده باشه. ولی آیا به نظرتون واقعا پیشگوییش درست از آب در اومد؟ این کتاب سالی که نوشته شده بود قرار بود اوضاع انسان در سال 1984 باشه. الان 28 سال از اون موقع می گذره، ولی وضعمون تا چه حد به اوضاع کتاب نزدیک هست به نظرتون؟
ویرایش: ای بابا، یه جمع و تفریق ساده هم دیگه نمی تونم بکنم...! مرسی درستش کردم.
به نقل از محمّد :توضیحات و توصیفاتش در صحنههای مختلف هم خیلی بیش از حد نیازه. ولی در کل کتاب خوبی بود و من ۴ ستاره بهش میدم از ۵ ستاره !
1984 یه کتاب پادآرمانیه و اکثر کتابای پادآرمانی نیاز به توضیحات و توضیفات زیاد دارن. چون دارن یه فضا و جامعه ای رو توصیف می کنن که قراره مثلا تو آینده اتفاق بیفته، و برای این که این فضا برای انسان امروز قابل درک باشه، باید اون فضا رو خودشون با جمله ها بسازن.
البته من که شخصا هیج وقت با فضاسازی مشکلی ندارم! ولی به نظرم لازمه ی کتابای اینجوریه.
به نقل از نیمچه :کتاب بینظیریه.یه جور پیشگویی.اوورول یه آس دیگه رو کرده.این بار در پرده ی استعاره نه!نه!اون دیگه تکراری شده.این بار صریح و بی
آره قراره پیشگویی بوده باشه. ولی آیا به نظرتون واقعا پیشگوییش درست از آب در اومد؟ این کتاب سالی که نوشته شده بود قرار بود اوضاع انسان در سال 1984 باشه. الان 28 سال از اون موقع می گذره، ولی وضعمون تا چه حد به اوضاع کتاب نزدیک هست به نظرتون؟
ویرایش: ای بابا، یه جمع و تفریق ساده هم دیگه نمی تونم بکنم...! مرسی درستش کردم.

[/nb]
به خصوص اگه در نظر داشته باشیم که از اولین استفاده سیستم مدار بسته، یه مقداری طول می کشه که به طور گسترده مورد استفاده قرار بگیره و مردم شروع به مخالفت و جنبش های ضد تجاوز به حریم خصوصی و اینا راه بندازن!
؟!