• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برگه پاسخنامه تست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برگه پاسخنامه تست

به نقل از One Minute :
ببین این کار 2 تا فایده داره

1. یک اینکه اگه شما بخوای دونه دونه وارد کنی ، باید برای 10 سوال ، 10 بار برگه سوال رو بزنی کنار و به پاسخ نامه رجوع کنی که وقتت خیلی گرفته میشه
2. دو اینکه وقتی شما 100 تا خونه رو نقطه گزاری میکنی بعد 1 دقیقه وقت واسه پر کردنشون میزاری ، باعث میشه که 1 دقیقه مغزت استراحت کنه

به نظرم اینجوری بهتره !
حاالا چهار تا پست خوندم!
امسال یکی از بچه های ما همین روش رو گویا استفاده میکرده! این نقطه نقطه ها تا روز کنکور به مشکل نمیخوره روز کنکور ادبیاتشو جا به جا میکنه میشه 20 درصد! یکم وقت بیشتر گرفته شه بهتر از اینه که یه درس گند زده شه بش. به نظر من جای این که با این کارا وقت اضافه درست کنیم بهتره رو درس تسلط پیدا کنیم زیر وقت بزنیم . با دم شیر بازی نکن حسن ! خیلی خطرناکه حسن ;D

به نقل از شواليه سبز :
حاالا چهار تا پست خوندم!
امسال یکی از بچه های ما همین روش رو گویا استفاده میکرده! این نقطه نقطه ها تا روز کنکور به مشکل نمیخوره روز کنکور ادبیاتشو جا به جا میکنه میشه 20 درصد! یکم وقت بیشتر گرفته شه بهتر از اینه که یه درس گند زده شه بش. به نظر من جای این که با این کارا وقت اضافه درست کنیم بهتره رو درس تسلط پیدا کنیم زیر وقت بزنیم . با دم شیر بازی نکن حسن ! خیلی خطرناکه حسن ;D
اشتباه یه نفر رو که نمیشه با چــــــــــــــــــــــنــــــــــــــد دقیقه وقت اضافه اونم تو کنکور که هر ثانیش خیلــــــــــــــــی می ارزه مقایسه کرد :|

به نقل از شواليه سبز :
حاالا چهار تا پست خوندم!
کاااااااااااملا موافقم!
من 2 بار از این روش(10 تا 10 تا پر کردن) استفاده کردم هر دو بارم اشتباه وارد کردم گنننننننننند زدم! :|
در صورتیکه من همیشه مططططططططمئن بودم امکان نداره سوالی رو اشتباه وارد کنم!

به نقل از imank92 :
اشتباه یه نفر رو که نمیشه با چــــــــــــــــــــــنــــــــــــــد دقیقه وقت اضافه اونم تو کنکور که هر ثانیش خیلــــــــــــــــی می ارزه مقایسه کرد :|
از کجا مطمئنی کنکوریای 93 نیان اینجا تو رو مثال بزنن ؟ اینی که من مثال زدم ده تا ده تا نقطه میذاشته انگار. خطاش خیلی کمتر از صد تاست. وقتی خدایی نکرده این اتفاق بیفته میگی کاش 80 درصدم 70 میشد ولی این کارو نمیکردم

عزیز من اینجا که جای کل کل کردن نیست X_X!!!! هر کی دلش بخواد نقطه میذاره یا هر کار دیگه ای میکنه دیگه!! این که دعوا کردن نداره! [-(
درمورد مارکدار کردن تست ها من خودم این کارو میکنم که دور اول یه تعدادی رو با علامت تیک(مهم ها ) یا ضربدر (غلط و نزده) رو مشخص میکنم بعد یه مدت که میام مرور کنم اگه بازم حس کردم مهمه و از یادم رفته یه تیک دیگه کنارش میزنم یا اگه بازم غلط زدم یه ضربدر دیگه میزنم میشه دو مارکه !! یعنی از 2 تا فیلتر رد شده!!
سر ازمون هم هر صفحه رو تموم می کنم گزینه هاشو وارد می کنم به نظرم بهترین روش همینه!!

از نوشتن با مداد بدم میاد سوال ها رو با اتود حل میکنم . تا حالا پاسخنامه رو هم با اتود پر میکردم.
واسه اینکه سریعتر پر بشه بنظرتون با مداد معمولی پر کنم یا اتود 0.7 بگیرم؟ (سوالات مفهومی) :-"
اصلا صلاحه هی مداد عوض کردن؟ (حل با اتود، پرکردن با مداد یا اتود0.7)

• لایک
امتیازات: ghezi
Back
بالا