• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از "نیما"

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : انتقاد از "نیما"

به نقل از پارسا :
جالبه ! آرمان سر و مر و گنده داره تو سایت فعالیت می کنه ! شما هم الکی شایعه پراکنی نکن !
شما اینو همون اول در جواب سوال من به جای اینکه بگید جای این بحثا اینجا نیست میگفتی.نمیشد؟

به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :
نیما جون داشتیم؟من نمیدونم کدوم حرفتو قبول کنم
پس به نظرت من به حق نبودم دیگه نه؟
اون حرفایی هم که تو مدرسه زدی الکی بود؟
باشه..............
عزیز دل برادر
من منظورم از به حق بود اینجا اون کسیه که به نظرم باید مدیر میشد
جفتتون شایسته بودین اما نظر مدیریت بر انتخاب اون بود
امیر بزار اون مسائل رو تو جای خودش پیگیری کنیم و فعلا این رو فقط به عنوان شاهد و گواهی بر پارتی بازی نکردن خودم میخوامش
دوستان از جمله خانم psh لطفا دیگه ادامه ندیدین ! مرسی

به نقل از نــيما :
دوستان از جمله خانم psh لطفا دیگه ادامه ندیدین ! مرسی
ببخشید !
یه سوال
چی رو ادامه ندن؟

به نقل از Yasi.R :
ببخشید !
یه سوال
چی رو ادامه ندن؟
این سوال برای منم پیش اومد

به نقل از Yasi.R :
ببخشید !
یه سوال
چی رو ادامه ندن؟
گفتم
بحث در رابطه با بن شدن و نشدن آرمان که اصولا ربطی به این تاپیک نداشتش و همه اش هم شایعه بود ! ;D
در هر صورت پست هایی که به عنوان تاپیک مربوط نباشن اسپم هستن و خواننده رو خسته میکنن ;D
ممنون :)

وای وای
چه قدر خنده داره این جا.
یکی نوشته بود کودتا و اینا(!!) منم اومدم این جا که ببینم چه خبره!
خیلی جالبه افرادی که توی شهرهای متفاوتی هستن در مورد مسایل شخصی همدیگه اظهار نظر (و حتی دخالت) می کنند.
من هم قاعدتا باید توی مدرسه ی نیما باشم. چون هاشمی نژادی ام! ولی نمی دونم کدوم یکی از بچه ها با این اسم کاربری اومده.
در هر صورت به نظرم شما همه چیز و خیلی گنده کردین (کودتا و باندبازی{جالبه که باندشون فقط از دو نفر تشکیل شده!} و پارتی بازی و ...) شما خیال کردین این سایت یه مجموعه ی عظیمه که ما باید بپاخیزیم و پس بگیریمش و این حرفا؟ با این حرفاتون فقط افراد بی طرف رو جوگیر می کنین که وارد دعوا بشن! خیلی جالبه که بعضی افراد، اول پستاشون گفته ان که ما نیما رو نمی شناسیم و از ماجرا هم خبر نداریم و آخر پستشون حسابی موضع می گیرن علیهش!
واقعا اگه به نظرتون کسی مشکلی داره، یا حق با اونه بهتره توی یه فضا و حالت روانی منطقی تر باهاش بحث کنین!!!!!
شعار دادن و جوسازی و خلاصه این رفتار ها در حد بچه های دبستانیه، که در واقع نباید توی این سایت عضو بشن.(چون دبستان سمپاد که نداریم! داریم؟) به نظرم بهتره به جای پیدا کردن کودتاچیان و باندبازان(!!) دنبال پیداکردن یه راهکار برای فهمیدن سن اعضای سایت و بن کردن بچه های زیر 11 سال باشیم!

به نقل از baldar :
وای وای
چه قدر خنده داره این جا.
یکی نوشته بود کودتا و اینا(!!) منم اومدم این جا که ببینم چه خبره!
خیلی جالبه افرادی که توی شهرهای متفاوتی هستن در مورد مسایل شخصی همدیگه اظهار نظر (و حتی دخالت) می کنند.
من هم قاعدتا باید توی مدرسه ی نیما باشم. چون هاشمی نژادی ام! ولی نمی دونم کدوم یکی از بچه ها با این اسم کاربری اومده.
در هر صورت به نظرم شما همه چیز و خیلی گنده کردین (کودتا و باندبازی{جالبه که باندشون فقط از دو نفر تشکیل شده!} و پارتی بازی و ...) شما خیال کردین این سایت یه مجموعه ی عظیمه که ما باید بپاخیزیم و پس بگیریمش و این حرفا؟ با این حرفاتون فقط افراد بی طرف رو جوگیر می کنین که وارد دعوا بشن! خیلی جالبه که بعضی افراد، اول پستاشون گفته ان که ما نیما رو نمی شناسیم و از ماجرا هم خبر نداریم و آخر پستشون حسابی موضع می گیرن علیهش!
واقعا اگه به نظرتون کسی مشکلی داره، یا حق با اونه بهتره توی یه فضا و حالت روانی منطقی تر باهاش بحث کنین!!!!!
شعار دادن و جوسازی و خلاصه این رفتار ها در حد بچه های دبستانیه، که در واقع نباید توی این سایت عضو بشن.(چون دبستان سمپاد که نداریم! داریم؟) به نظرم بهتره به جای پیدا کردن کودتاچیان و باندبازان(!!) دنبال پیداکردن یه راهکار برای فهمیدن سن اعضای سایت و بن کردن بچه های زیر 11 سال باشیم!
عزیز دل من همون آقا داوره هم که برای بازی ریاضی اون بازی تون رو داوری کردش و بعد هم در رابطه با المپیاد ریاضی و سایت و ... باهات صحبت کردم ! ;D

ا!!!
چه جالب! آفرین عجب طوفانی به پا کردی این جا! به قیافه ات می خوره آروم تر از این حرفا باشی!

نیما : راستش این طوفان ها رو من به پا نکردم ! آرومیم رو هم تو میدونی و حیف که تو نت این دیده نمیشه که بقیه هم بفهمن !

به نظر من كه اين بحث پارتي بازي رو فقط و فقط براي اينكه جو گير اند،گفته ان........يا ايينمكه ديدن بيكارن،گفتن بياين و به اينا گير بديم.........بي خيال. :))

من خودم نیما رو میشناسم. اصلاً اهل این کارا نیست. اصلاً دخترا ببیننش در میرن. ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا