• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توصیف مدیران (ندا مکرم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Atieh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : توصیف مدیران (ندا مکرم)

آروم... ساکت... بی آزار... کم کار... لطیف... باحال...
ور در عین حال
جدی... با انصاف... درستکار... یه خورده یه دنده...

بعد از آقای مطهری مکرم بهترین مدیره، و از نظر من با یه کوچولو فاصله بالاتر از بذرکار و با فاصله نسبتا زیادی پایین تر از مطهری قرار میگیره

زیاد نمی بینمش و لی به نظرم اینا راجع بهش درسته
به نقل از GCD :
آروم... ساکت... بی آزار... کم کار... لطیف... باحال...
ور در عین حال
جدی... با انصاف... درستکار... یه خورده یه دنده...

بعد از آقای مطهری مکرم بهترین مدیره، و از نظر من با یه کوچولو فاصله بالاتر از بذرکار و با فاصله نسبتا زیادی پایین تر از مطهری قرار میگیره

مدیر کلِ باحال...
اقا یه نکته من عبرت گرفتم ازون قدیما این که این فرشید از اولش همینجوری بودشا!فلسفی و خشک و ترسناک...اصلا هم اسپمر نبوده! ;D

من را یاد قدیما می اندازه اون موقع ها که هنوز عضو نبودم و در هفته یکی دو بار میومدم سمپادیا و انجمن سمپاد و المپیاد زیست را می خوندم :|
و از طرفی بی آزر ترین مدیر سرکار مکرمه من که به شخصه تا حالا با ایشون کنتاک نداشتم
در کل میشه اینطوری توصیفش کرد قدیمی(خیلی مهمه!) کم حاشیه(منظورم اینه که مثل این تازه مدیریت دیده ها نیست که مدام دوست داشته باشه یه وری با ادام بره چه میدونم
تاپیک پاک کنه بن کنه یا...) و بیتفاوت

واقعا این مدیرا تحملشون خیلی زیادها
بعد میگید چرا انقدر خشنند ...
آدمو اینجوری سبک کنندو هیجی نگه خیلیه...
من بودم الان همتونو ترور کرده بودم!!!

خوب این انتقاد پذیر بودنم جزء مدیریته ها! :-"

من که بدی ازشون ندیدم! زیادم اصولا از وقتی تو سایت بودم فعالیت نداشتن خیلی! ;D یا موقعی که فعال بودن ما نبودیم! ;D

بلآخره هرچی بوده تا بدیش ثابت نشه خوبه! ;D ;)

من يه مدت فعاليتم به خاطر كنكور كم شده بود و بازنشست شده بودم, شايد بعضا دوستان واسه همين فعاليتم رو كمتر ديدن:)
انتقاد پذيرى از شروط اصلى مديريته, اگه دوستان انتقاد نكنن, ما هم نمى تونيم نقاط ضعفمون رو بفهميم و تا حد امكان اصلاحشون بكنيم...
انتقاد كردن تا وقتى كه احيانا جنبه ى دور از ادب نگيره, بسيار هم خوشحالمون مى كنه:)

Back
بالا