مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

به نقل از baroon :
سلام من اومدم سايت اين تايپيكو باز كنم ديدم باز شده انگار شما از خيلي چيزا خبر نداريد اكثر شهرستانا تقربا از سمپاد خارج شدن و النا ديگه تيزهوشاني ندارن تدريسم كه تقريبا شده كتاباي وزارتي تازه به ما گفتن كه تا الان خيلي مقاومت كردن شايد ديگه نتونن تحمل كنن و كلا مدارس سمپاد بره زير نظر اموزش پرورش اون موقع اگر سازماني باشه كه بعيده به صورت سوريه اين يعني نابودي هممون من نمي خوام اين طوري بشه الان چند روزه بچه هاي ما از جمله خودم دپسورده شديم تا اسم كارگاهو فرزانگان مياد مي زنيم زير گريه نبايد اين طوري شه ما بايد سمپادو نگه داريم به هر قيمتي كه شده فارغ التحصيالا ي ما ميگن الان سمپاد نسبت به سالاي پيش تقريبا فرو ريخته ولي ما بايد دوباره بسازيمش ترو خدا كمك كنيد
مث این که خبر نداری
غیر از سمپاد تهران بقیه زیر نظر اموزش پرورش اند

به نقل از f.m :
مث این که خبر نداری
غیر از سمپاد تهران بقیه زیر نظر اموزش پرورش اند
من که الان سم÷اد نیستم
اما تا اونجا که خبر دارم
تهرانم اوضاش خوب نیست
تا حد زیادی زیر نظر اموزش ÷رورشه
خانم منظم تنها مانعی بود که نمی زاشت این اتفاق بیوفته اما...........

بچه ها بچه ها علامه حلی 10 هم اومد!!!!
.
.
.
.
.
شوخی کردم ولی بعید نیست این شوخی تیتر یکی از اخبارای آینده ی این سایت بشه!

فراز جان ناراحت نباش همه جا همینجوریه!!!

براي پسرها 2تا زدن يكي طلايه1 در عظيميه كه از ناحييه1و2 گرفته وديگري طلايه 2 كه از ناحيه 3و4 گرفته.من خودم با زدن مدارس جديد مخالفم ولي به نظرم به جاي زدن مدارس جديد بايد سهميه(قبلا بود)والان شرط معدل است را بردارن به خاطر اين كه تو همين مدرسه ي ما خيلي ادم هاي خنگ وبي مصرف داريم ولي با اين كار عدالت اجرا مي شود

اونها روشون نشده يه جا در سمپادو تخته كنن با زياد كردن تعداد مدارس اين كار و ميكنن كاملا واضحه(گريه..)

شما ها خيلي ساكتيد

ما ساکتیم و منتظر!

معاون آموزشی و تربیتی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور آقاي حيدري: در سال تحصیلی جاری در احداث و افتتاح مراکز جدید رشد 50 درصدی وجود داشت..............

بيا اينم از رشت به زودي مراكز سمپاد از عادي بيشتر مي شه همه ميان سمپاد....از ما كه گذشت بهتره شما ها بريد مدرسه عادي بخونيد ...فكر كنم اونجا بيشتر بها بدن............

البته دیگه حلی 2 هم به درد نمی خوره . از یکی از بچه هاش شنیدم که بهشون گفتن باید سعی کنیم آموزش و پرورش امکاناتمونو ازمون نگیره!
اما حلی 3 یه کم داره بهتر میشه.
خدا آخر و عاقبت سازمانو بخیر کنه!

نه :o :o :o
بابا اين ديگه چه وضعيه؟؟؟؟از اين به بعد هر كی بتونه بگه 2*2 چند تا ميشه،ميفرستنش سمپاد.!
خب يه دفعه سمپاد رو تعطيل كنيد ديگه...... :(( :((
فرزانگان های تهران هم همينجوره....تا سال ديگه قراره بشن 4 تا :-w

دوستان لطفا بدون تعصب قضاوت کنید، نظر شما درباره ی تیتر این تاپیک چیست؟

نابودی سمپاد=جلوگیری از هدر شدن استعدادها​

مخالفم
بی تعصب

خوب چه ربطی به هم دارن؟
یعنی اگه سمپاد از بین بره استعداد ها هدر نمیشه؟
مخالفممممم.

مخالفم!

مخالف!،من وقتي رفتم سمپاد تازه فهميدم استعدادهام چي اند! جدا اگه من سمپادي نميشدم مسير زندگيم 180 درجه با الان فرق ميكرد! و هدف هام به كلي عوض ميشدن، خوشحالم كه سمپادي ام (وفهميدم كه من جنبه ي غير سمپادي بودنو نداشتم!)

مخالفم!

ولی من موافقم !

چون با انحلال سمپاد دیگه استعدادی نمی مونه که حالا بخواد هدر بشه ! ;D

من مخالفم . من اگه اینجا نیومده بودم (سمپاد) هیچ انگیزه ای واسه شغل یا دانشگاه رفتن نداشتم ! تازه چه ربطی داره یعنی الان استعدادا داره هدر میره؟! میشه یکم واضح تر توضیح بدین ؟ جمله بندیش یکم یه جورییه!

مخالفم! سمپاد حتی در اسمش هم داره : "پرورش استعدادهای درخشان!" شاید 100% موفق نباشه ولی نسبت به نظام کنونی آموزش و پرورش که طبق گفته ی خود یکی از مسئولین : "دانش آموزان مثل انسان های کودن، می نشینند تا معلم درس را در مغزشان بکوبد!!" خیلی موفق تره! شخصا تو سمپاد فهمیدم واقعا به چی علاقه دارم و تا حدودی از قید و بندهای بیهوده ای که هست برای اینکه آدم آینده اش را بسازه از قبیل اینکه چه رشته ای باکلاستره و ... آزاد شدم!
سمپاد اگه نابود شه به استعدادهای کشور لطمه می خوره! (حتی اونایی که سمپادی نیستند!)

Back
بالا