sajjad.senator77
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
 - حلی 1+1

- شهر
 - تهران

پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا
ببین وقتی تو یک اثباتی میاری که هیچ تناقضی نداشته باشه و طرف قبول نکنه ینی این که قبول کرده و داره نمیدونم از چی طرفداری میکنه.
حالا اینارو ولش کن اگه تو یک اثباتی بیاری که با عقل تناقض نداشته باشه من قبول میکنم و قول هم میدم ک مقاومت نکنم.همون اثبات هم آخه موجود نیست اثباتی که با عقل تناقض نداشته باشه نیست.

به نقل از <Al!ReZa/> :خب اینرسی تو فیزیک هم همینه تو اگه نیروی بیشتری وارد کنی جسم حرکت میکنه
این هم همینه کسی که از اول قبول داشته سخت تر قبول میکنه و برعکس
ببین وقتی تو یک اثباتی میاری که هیچ تناقضی نداشته باشه و طرف قبول نکنه ینی این که قبول کرده و داره نمیدونم از چی طرفداری میکنه.
حالا اینارو ولش کن اگه تو یک اثباتی بیاری که با عقل تناقض نداشته باشه من قبول میکنم و قول هم میدم ک مقاومت نکنم.همون اثبات هم آخه موجود نیست اثباتی که با عقل تناقض نداشته باشه نیست.

مثلا آدمی که ایمان داره به اسلام، شما هر چیزی بیاری، هر قدر هم فصیح و حقیقت ناب، میتونه ادعا کنه نه این مثل قرآن نیست. در این شرایط هم نه شما میتونی ادعای اونو رد کنی و نه ادعای اون درستی و نادرستیش قابل سنجشه. چون شبیه بودن به قرآن به هیچ وجه ملاک سنجش دقیقی نداره. فرمول نیست که بذاری ببینی جواب صدق می کنه یا نه.