• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بایرن مونیخ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع King Dain
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا طرفدار بایرن مونیخ هستید؟

• بله

رای‌ها: 83 55.7%
  • خیر

رای‌ها: 66 44.3%

• رای‌دهندگان
    149
پاسخ : بایرن مونیخ

برای بار دوم عرض میکنم.آ اس رم فکر کردی خیلی تیمی؟ ;D
جز هفتاد تا نود اینا ک زدم بازی بارسا رو ببینم بس ک ب نظرم ی طرفه بود بازیمون کل بازی رو دیدیم..تیم عالیییی داره بازی میکنه >:D< نتیجه صرفا خوبه ولی بازی عالی >:D<
لوا هنوز یکم سنگین و بدون خلاقیته :-<

تیم له له بود، آلونسو نجاتتون داد قشنگ زنده‌ تون کرد. ولی بازم جلو رئال و چلسی و حتا بارسا و پاریس به مشکل می‌خورین. گوآردیولا تموم شده.

به نقل از Amir - Eblis :
تیم له له بود، آلونسو نجاتتون داد قشنگ زنده‌ تون کرد. ولی بازم جلو رئال و چلسی و حتا بارسا و پاریس به مشکل می‌خورین. گوآردیولا تموم شده.
تیممونو نجات داد؟!
شما لحاظ کن الان ب جای آلونسو کروس تو ترکیب بود.تیم نتیجه نمیگرفت..
نمیدونم اینو چجوری میگی ولی من صمیمانه منتظر اولین بازیمون با یکی از این تیمایی ک گفتی هستم.فقط رئال میتونه مشکل ساز باشه
گوآردیولا فصل قبل نو شد..

بازی امشب فوق العاده حساس و تعیین کننده س. من با توجه به مصدومای کلیدی ای که بایرن داره، شانس پورتو رو بیشتر میدونم. بازی تو المانه ولی با یک دفاعِ خوب و منطقی میتونن راحت صعود کنن! :-"
شاید اولین شگفتیِ مرحله حذفی رو ببینیم امشب :-"

به نقل از Fateme.RMA :
بازی امشب فوق العاده حساس و تعیین کننده س. من با توجه به مصدومای کلیدی ای که بایرن داره، شانس پورتو رو بیشتر میدونم. بازی تو المانه ولی با یک دفاعِ خوب و منطقی میتونن راحت صعود کنن! :-"
شاید اولین شگفتیِ مرحله حذفی رو ببینیم امشب :-"
13 خرداد به بعد عموجون

راضیم از تیم بایرن مونیخ اما انقد هرکی رو میبینی میگه طرفدار بایرن مونیخم حالم بهم خورده دیگه

مثه اون سالی که بارسا 6 تا جام گرفت و البته یکیشو به ناحق ( چمپیون جلو چلسی) همه طرفدار بارسا شده بودن

به نقل از امــیـــررضـــا :
13 خرداد به بعد عموجون

راضیم از تیم بایرن مونیخ اما انقد هرکی رو میبینی میگه طرفدار بایرن مونیخم حالم بهم خورده دیگه

مثه اون سالی که بارسا 6 تا جام گرفت و البته یکیشو به ناحق ( چمپیون جلو چلسی) همه طرفدار بارسا شده بودن
چشم پدربزرگ :-w

تو هر برهه ی زمانی با توجه به موفقیت های مختلف از این اتفاقا میفته! برای بارسا اون سالِ شیش جامه شون و برای بایرن هم فصل 2012-13! به عبارتی قبل از اینکه گواردیولا فاتحه ی اون تیمِ خوب و یکدست هاینکس رو بخونه 8-|

قرعه کشی لیگ قهرمانان انجام شد. دوباره بارسلونا - بایرن مونیخ :D
تقابل گواردیولا با تیم سابقش جذاب خواهد بود. آیا سون آپی دیگر در راه است؟! :-"

راضیم از بازی دیشب :)) پنالتی ها خیلی خوب بودن :)) نویر که عالی اصن :))
دورتموند با توجه به افتی که این فصل داشته خوب بازی کرد. حقش بود :D

به نقل از Fateme.RMA :
قرعه کشی لیگ قهرمانان انجام شد. دوباره بارسلونا - بایرن مونیخ :D
تقابل گواردیولا با تیم سابقش جذاب خواهد بود. آیا سون آپی دیگر در راه است؟! :-"

به احتمال خیلی زیاد، میدونی که چی میگم :-"

ا هر تيمي با بارسا بازي داره اول بايد چند تا از بازيكناي كليديش مصدوم بشن ، اون از يحيي توره ، لوييز تياگو سيلوا ،محروميت زلاتان وراتي ، حالا هم ليست بلند مصدوماي بايرن ، روبنم تو يه ربع مصدوم شد ،

لواندفسكي مي رسه به بازي ؟؟؟؟

Back
بالا