• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همه چیز درباره پیانو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع rojin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همه چیز درباره پیانو!

چرا با انگشت گذاري ـا بيگانه ميشن؟ ;D

تا حالا کلاسیک نزدی یا کم زدی؟
آخه کلاسیک یه جوریه که خیلی دوست داشتنیه!
می شه یکی فقط یه سبک داشته باشه ولی چون اولشه همه چی رو امتحان کن بعد سبکتو انتخاب کن!
من اینارو که زدم آخرش کلاسیکو انتخاب کردم!چون به نظرم خیلی سبک کاملی اومد!

كلا واسه خودم نگفتم :د

پاسخ : همه چیز درباره پیانو!

@محسن: داره میگه پیانوی گرند. و نمایندگی یاماها. پس...!

@ساینا: به این دلیل که تو سنتی خیلی دستت بازه هرجور دلت میخواد آهنگُ تغییر بدی. هرجا میخوای دتاشه بزنی، دوبل بزنی، اصلاً آهنگُ میتونی روش امضا کنی رسماً ;D
اما کلاسیک هرگز اینطور نیست. وقتی نوشته فلان چیز با فلان انگشت، باید با همون انگشت بزنیش وگرنه دستت در ادامه ی کار میپیچه ;D من وقتی میخواستم کلاسیک بزنم این موضوع خیلی سرعتمُ گرفت. واسه همین الان کلاسیک و سنتی رو موازی میزنم که به استکبار کلاسیک هم عادت کنم. که البته بسیار استکبار دلنشینی ست ;D

پاسخ : همه چیز درباره پیانو

من که پیانوم بشتاینه bechestian. از یاماها هم بهتره....دیگه الان اون یاماها ها خبری نیست هممممممممممممه مال چینن.ولی این یکی
مال اتریشه.....به نظر من اگه کلاسیک نزنی واقعا نمیشه به خوبی پیانو زد مثلا اگه یه نت جلوت بذارن اگه واقعا خوب کلاسیک ها رو فرز بتونی بزنی اینا دیگه برات آب خوردنه...! :)

سؤال! من تا الان فقط کلاسیک می‌زدم. تازه می‌خوام شروع کنم ایرانی یاد بگیرم. چی پیشنهاد می‌کنید؟

به نقل از کیارش :
سؤال! من تا الان فقط کلاسیک می‌زدم. تازه می‌خوام شروع کنم ایرانی یاد بگیرم. چی پیشنهاد می‌کنید؟
برای یک شروع سبک، فریبرز لاچینی. ;D
اگه هم دوست داری ایرانی بودنِ آهنگ واضح تر از چیزی باشه که تو کارای لاچینی هست، جواد معروفی.

به نقل از ParNiaN.D :
برای یک شروع سبک، فریبرز لاچینی. ;D
اگه هم دوست داری ایرانی بودنِ آهنگ واضح تر از چیزی باشه که تو کارای لاچینی هست، جواد معروفی.
لاچینی سبکه؟ X_X
من خودم سعی کردم دو تا قطعه از پاییز طلایی یک رو یاد بگیرم. «پاییز، پاییز، پاییز» و «در پاییز برگ‌ها به خانه‌ی ما آمدند». دومی رو با مقداری تلاش مضاعف می‌تونم یه کاریش بکنم ولی وقتی اولی رو شروع کردم واقعاً ناامید شدم. خیلی سخت بود. ;D

به نقل از کیارش :
لاچینی سبکه؟ X_X
من خودم سعی کردم دو تا قطعه از پاییز طلایی یک رو یاد بگیرم. «پاییز، پاییز، پاییز» و «در پاییز برگ‌ها به خانه‌ی ما آمدند». دومی رو با مقداری تلاش مضاعف می‌تونم یه کاریش بکنم ولی وقتی اولی رو شروع کردم واقعاً ناامید شدم. خیلی سخت بود. ;D
به نسبت ایرانی های خیلی ایرانی، سبکه B-)
اون پاییز پاییز پاییز خب سخته! اگه اشتباه نکنم، سخت ترین قطعه ی اون کتابه.
این دوتا ساده ن به نسبت:
"چهره ها در پاییز، در برگ گم بود"
"در پاییز کوچک من درختان فقط یک برگ داشتند"
امیدوارم اسماشون رو اشتباه ننوشته باشم.
یکی دیگه هم ساده بود. اسمشو یادم نمیاد #-o شاید همین دومیه که نوشتی.

بچه ها پیانوی کمپبل هم خداییش محشره. من خودم یه رویالش رو دارم ولی حیف که گوشه خونه داره خاک میخوره آخه این درس و مدرسه اجازه نمیده من برم کلاس پیانو. ولی یه 5 سالیه که خودم پیانو رو بدون معلم یاد گرفتم B-)

بعد از چرنی 599 معمولاً چه کتابی رو شروع می‌کنن؟ :-؟

رفقا اگه یه برنامه خوب واسه پیانو تو کامپیوتر سراغ دارین معرفی کنین.حجمش مهم نیس دانلود میکنم
FX Piano رو امتحان کردم ، چرت بود . توی FL Stadiu هم پیانو رو پیدا نمی کنم.
کمک بدین دم همه تون گرم

Back
بالا