اون وست که اصلا برای گراف ـه اصلا هیچّیبه نقل از saheli :آنالیزترکیبی انرژی اتمی رو تقریبا خوندم
وست زبان اصلی رو هم یکم خوندم
دیگه چیا بخونم؟!
به نقل از امیر حمزه :البته به نظر من فعلا بیشتر مرحله اولا رو کار کنید!!
کتاب ترکیبیات علی پور رو بذارید برای تابستون!!
به نظرم اگه علاقه دارید (طراحی الگوریتم با رویکردی خلاقانه )رو هم هرچه سریعتر بخونید خیلی خوبه ولی بعد مرحله 1(خوبیشم اینه که یکم دستتون میاد الگوریتم چیه)
مرحله 1 گراف هم میاد ، به تعداد بالامن تا حالا المپیاد ندادم ، نمیدونم گراف میاد مرحله 1 یا نه ولی تا جایی که سوالارو خوندم و حل کردم ، مسئله گرافی توش نبود
امروز عباس ثروتی بهمون گفتش که احتمالا امسال سال اولی ها در هیچ المپیادی قبول نخواهند شدو فقط نمشون تو سایت به نمایش داده می شود.
اینا جز آسون ترین قسمت های گراف ـه ! :)به نقل از saheli :گراف ساده و درختی مرحله1هست
من گفتم اگه دوست داشته باشن نوع جدید فکر کردن رو بهشون یا د میدی و از این نظر خیلی خوبهبه نقل از Sobhan :
برای اول دبیرستان Creative به چه دردی میخوره ؟![]()
کلا حل کردن اونا به عنوان تمرین یه مقوله جداگون ـس ولی کتاب هست برای حل تمرین --> "مسألههای المپیاد ریاضی در شوروی"به نقل از saheli :ولی تو شاززز زده بود بهتره سال اولیا سوالای سال های پسش رو حا نکنن!!
برا چی؟به نقل از پروفسور :امروز عباس ثروتی بهمون گفتش که احتمالا امسال سال اولی ها در هیچ المپیادی قبول نخواهند شدو فقط نمشون تو سایت به نمایش داده می شود.
دوستانی که میخوان برای مرحله اول سوال حل بکنن و با سوالات کامپیوتر آشنا بشن به نظرم این کتاب عالیه
ازش تا میتونید استفاده کنید
پ.ن : فقط سواله
این خبر که درسته هیچ.به نقل از R e z a :اون خبره بود که پروفسور داد :) شایعه بوده
یعنی ما هم می تونیم قبول شیم امسال :)