• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی و خودکشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سمپادی!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خودکشی یک سمپادی

به نقل از amirziaee680 :
1. اینکه به عقاید هم احترام بزاریم!
2. این همه آدم در طول تاریخ همزبان نداشتن خودکشی کردن؟ دلیل خوبی نیست!

تاثیر نگذاشتن روی افراد ضعفی هستش که قابل جبران و پوششه و میتونه حلش کنه! اینکه آدم ضعیف باشه یا خودشه ضعیف بپنداره و بعدش تسلییییم بشه که اوج ضعف و اوج ذلت رو میرسونه! و اگه آدم ضعیف باشه ولی بتونه ضعفش رو به قدرت تبدیل کنه هنره !!

بدن انسان و نیاز انسان به غذا و اب چندان به عقیده ی من یا شما وابسته نیست. علت اینکه ساعت ۱۰ استراحت هست و ساعت ۱۲ معمولا برای تغذیه ( توی مدارس یا در محل کار ) و کیفیت غذا اهمیت داره این هست که بازده رو بالا میبره. بازده بدن شما، چندان ارتباطی به نوع عقیدتون نداره!

در مورد خودکشی هم کتابی بر حسب امار نوشته شده، اثر امیل دورکیم، و کتاب جالبی هست! میتونید بخونید.
ما در مورد امار حرف میزنیم در مورد احتمالات. کتاب رو باید بخونی، متن انگلیسی خودش ترجمه ای هست و کمی ترجمه ی قدیمی و بعضا ممکنه کلماتش رو نفهمی، ولی احتمالا به فارسی ترجمه شده باشه.

و حتا میتونید درش بخونید که چرا پروتستان ها بیشتر از کاتولیگ ها احتمال داره که خودکشی کنند!

به نقل از مازیمون :
بدن انسان و نیاز انسان به غذا و اب چندان به عقیده ی من یا شما وابسته نیست. علت اینکه ساعت ۱۰ استراحت هست و ساعت ۱۲ معمولا برای تغذیه ( توی مدارس یا در محل کار ) و کیفیت غذا اهمیت داره این هست که بازده رو بالا میبره. بازده بدن شما، چندان ارتباطی به نوع عقیدتون نداره!

در مورد خودکشی هم کتابی بر حسب امار نوشته شده، اثر امیل دورکیم، و کتاب جالبی هست! میتونید بخونید.
ما در مورد امار حرف میزنیم در مورد احتمالات. کتاب رو باید بخونی، متن انگلیسی خودش ترجمه ای هست و کمی ترجمه ی قدیمی و بعضا ممکنه کلماتش رو نفهمی، ولی احتمالا به فارسی ترجمه شده باشه.

و حتا میتونید درش بخونید که چرا پروتستان ها بیشتر از کاتولیگ ها احتمال داره که خودکشی کنند!
علاقه برای صرف کردن وقتم برای چیزای بیهوده ندارم!

میتونی متقاعدم کنی درباره عقیدت! و بعدش برم بخونم!!

دومن اینکه درباره احکام حرف نزدم که روزه رو تعریف میکنی برام! روزه گرفتن سخته و هم چنین نماز خوندن جای هیچ توجیهی هم نیس ولی زمانی که انسان برای انجام کاری هدف داشته باشه کارا های سختم براش لذت بخش میشن! حتی اگه در راهش جونش رو فداش کنه! که روزه حتی آسیبی هم به انسان نمیزنه چه برسه به فدا کردن جون!

× (در ج حرف کامنت بالایی نیس) با اینکه مطمعنم روزه برای انسان سالم مفید هم هس از نظر بدنی!

بحث در مورد خودکشی یه دختر ۱۶،۱۷ ساله‌س یا احکام اسلام در مورد نماز و روزه؟

تاپیک پاک‌سازی شد. لطفا بحث‌های حاشیه‌ای رو تموم کنید. ممنون.

جواب تمام سوال ها دست پدر مادرشه...
کجا براش کم گذاشتن؟؟کجاها رهاش کردن؟؟اصلا بودن تو زندگیش؟؟؟
حتی برام سواله چرا دوستاش احتمال خودکشیشو میدادن یا درکش نمیکردن و حرفی به خانوادش نزدن؟؟چرا؟
چندبار با تیغ رگشو خراش میداده؟؟؟بعد هیچ کس اهمیت نمیداده جز دوستاش؟؟
خب اینا همه نشونه های درد وجودی این دختر بوده ...واقعا دوستاش هیچ کاری نکردن؟؟روان شناسی چیزی؟؟اطلاعی به خانوادش؟؟
مشاورای مدرسه که اصلا حرفشو نزنید..چ انتظاری از لیسانس کشاورزی داریم ک دوتا ویدیوی روانشناسی شنیده ومشاوره میده به بچه ها...

ميخواستم تو اخيرن ارسال ها ، تاپيك كنكور ٩٦ رو پيدا كنم ..
اومدم اين قسمت پاييني سايت .. چيزى كه قبل از كنكور ٩٦ نظرم رو جلب كرد ، تيتر دردناك همين تاپيك الان بود ..

قبل از هرچيز خدا رحمتش كنه .. البته اگر باورى به خدا ، براى رحمت شدن ، داشته ..
بعد اينكه اجازه ى قضاوت نميدم به خودم .. يادمه كه قبلا هم از اين اتفاق هاى خيلى ناراحت كننده پيش اومده بود .. خبر هاشو همين جا تو سمپاديا ميديم .. به دلايل منطقى يا غير منطقى متفاوت .. كه در دردناك بودن داستان فرقى ايجاد نميكردم اين دلايل !

چيزى كه واضحه اينه كه ، سنى كه سپرى كرديم و سپرى ميكرده ، اون بازه اى از زندگيه كه جوون سالم ازش در بردن ، سخته !
به انتخابش احترام ميذارم .. ولى " شايد " اين بهترين كار و راه چاره نبوده ..

تیتر تن آدم و میلرزونه.
خدایا؟ رحمتش کن ...

یک مقدار دیر به بحث رسیدم ولی به عنوان کسی که اگر ادعای این دختر درباره مشکلات فلسفی درست باشه تجربه بسیار نزدیکی داشته نظر میدم.
بله انسان ممکن است اگر اعتقاد خودش به خدا و بالتبع اخرت را از دست بدهد (همون طور که خودم از دست داده ام) ممکن است دچار پوچی بشود. زیرا با وجود اینکه میدونه همین زندگی رو داره فقط, این که میبینه در اخر می میره و هیچ فرقی نمی کند که کی باشد یا چگونه زندگی کرده باشد باعث ایجاد تمایل به زودتر رسیدن به نتیجه نهایی بکنه.
خود من حدود دو ماه هر روز در همین حالت به سر می بردم البته حال و حوصله این کار و امکان زنده موندم و مشکلات پیرو رو نداشتم و بیخیال شدم و علاوه بر اون درباره مسئله خودکشی هم تحقیق کردم و به نتایج زیر رسیدم.
طبق تجربه من این دختر بسیار عجول یا بسیار خودخواه بوده .
هرکس با کمی وقت گذاشتن و فکر کردن به هدف زندگی حتی اگر ببیند که در نهایت بعد از 60 سال خاموش می شود و تمام, می بیند که اگر استعداد و توانایی دارد باید زنده بماند چون با وجود اینکه اثرات کمک به دیگران را نخواهد دید ولی این هدف که با استعداد ها و توانایی های خود به اسوده تر کردن و بهتر کردن زندگی تعداد هر چند محدودی افراد کمک کرد هدفی والاست فارغ از اینکه منفعتی برای فرد دارد یا نه و اگر به این نتیجه نرسد یعنی خودخواه تمام و کمال است.
ثانیا زندگی یک انسان تنها انتخاب خودش نیست. ما در برابر افرادی که اگاهانه و نا اگاهانه به خود وابسته کرده ایم اعم از دوستان و خانواده مسئول هستیم. تاثیر روانی برجای مانده از مرگ ما بی اثر نیست در حقیقت این تصمیم در حداقلی ترین حالت زندگی پدر و مادر فرد را تا اخر عمر تباه و سیاه خواهد کرد و دوباره اگر کسی به نظرش بیاید که مهم نیست به نظر چیزی نیست به جز خود خواهی محض.
و حتی اگر خودخواهانه هم نبوده نشانه ضعف و یا مشکلات روحی بوده.
درست است دنیا در بهترین حالت ممکن نیست ولی این تنها چیزی است که داریم و تنها راه پیش رو تلاش برای نتیجه ای مفید گرفتن و تغییر جهان هرچند ناچیز به جهانی بهتر.

یاد دوتا از دوستای هم مدرسه ای اون موقعم افتادم که همچین کاری کردن.
خیلی سخت و غم انگیزه. از یه طرف خانواده هاشون که هضم این قضیه وحشتناک سخته براشون.از یه طرفم دوستای هم مدرسه ای و هم کلاسیشون مخصوصا.
امیدوارم خانواده این مرحوم و همچنین دوستاش خدا بهشون صبر بده و بتونن تحمل کنن.خیلی سخته.
من که دوتاشو دیدم و یکیشون دوست بغل دستی 3 سال دبیرستانم بود وحشتناک سخته.اینکه تو سن کم آدم دوستی که چند سال میشناخته و باهاش کلی خاطره داره به این شکل بمیره یه زخمی تو روح آدم میذاره که خیلی دیر دردش از بین میره و ممکنه هیچ وقت...
خدا بیامرزتش

• لایک
امتیازات: mhdl

به نقل از فواد :
یاد دوتا از دوستای هم مدرسه ای اون موقعم افتادم که همچین کاری کردن.
خیلی سخت و غم انگیزه. از یه طرف خانواده هاشون که هضم این قضیه وحشتناک سخته براشون.از یه طرفم دوستای هم مدرسه ای و هم کلاسیشون مخصوصا.
امیدوارم خانواده این مرحوم و همچنین دوستاش خدا بهشون صبر بده و بتونن تحمل کنن.خیلی سخته.
من که دوتاشو دیدم و یکیشون دوست بغل دستی 3 سال دبیرستانم بود وحشتناک سخته.اینکه تو سن کم آدم دوستی که چند سال میشناخته و باهاش کلی خاطره داره به این شکل بمیره یه زخمی تو روح آدم میذاره که خیلی دیر دردش از بین میره و ممکنه هیچ وقت...
خدا بیامرزتش

دو تا؟!!!! به‌جز فریور بازم کسی خودکشی کرده تو سنندج؟ چه سالی؟ ناحیه 2؟

Back
بالا