توپ میشه 20 + 5 رادیکال دو نه؟به نقل از محمد :چهار ضلعی رو حل کردم... می شد 20+10 رادیکال دو
اون توپه رو چه جور حل کردی؟ احتمالا باید 6 بشه
به نقل از arash_anish :میگم اون ظرفه آب ازش میریخت یا نه؟؟؟
نه تو مطم.نی که آب میریزه؟؟؟؟ چون منم زدم الفبه نقل از محمد :آره می شه گزینه ی یک
خواهشا یکی کف قبولی رو بگه!
به خدا كسي همين جوري به ما از اين چيزا نميگه اين جا! معلم جبرمون همنهشتي رو يه خرده بهمون درس داد و من تا ديروز تقريبا هيچي ازش يادم نبود. ولي بعد دوستم يه مسئله با همنهشتي حل كرد و من به خاطر ديروز يادم اومد چي كار بايد بكنم!به نقل از کوروش . م :هه هه هه ! من میرم اعتراض می کنم به معلمامون و مدیران مدرسه ... چرا به ما از این چیزا یاد نمیدن ؟
من کلا نفهمیدم اینی که شما گفتی چیه !
به نقل از arash_anish :نه تو مطم.نی که آب میریزه؟؟؟؟ چون منم زدم الف
در ضمن سوال توپ رو دقیقا حساب کردم. میشه ج
میشه راه حل بدین؟!به نقل از arash_anish :توپ میشه 20 + 5 رادیکال دو نه؟
طبق استدلال هاي فيزيكي و رياضيكي من آب نميريزه! چون ظرف رو هر اندازه كه كج كنين آب در يه ارتفاع ثابت مي ايسته يعني 3.به نقل از arash_anish :نه تو مطم.نی که آب میریزه؟؟؟؟ چون منم زدم الف
مگه چند زدی؟؟؟به نقل از کیوان.م :میشه راه حل بدین؟!
منم شکم تو همین بود.!!!! که اشتباه زدم.!!!!!!!!!!!! ای خدااااااااااا چه قدر خلم من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11به نقل از زرينه :طبق استدلال هاي فيزيكي و رياضيكي من آب نميريزه! چون ظرف رو هر اندازه كه كج كنين آب در يه ارتفاع ثابت مي ايسته يعني 3.
( چون فشار مايع ثابته و فشار هم به ارتفاع بستگي داره!!!) وقتي زاويه كف با زمين 60 درجه است يعني آب دقيقا در ارتفاع 6*1/2 مي ايسته يعني 3. پس آب نميريزه!!!
ارتفاع ثابت می ایسته ولی ربطی به نریختن آب نداره.به نقل از زرينه :طبق استدلال هاي فيزيكي و رياضيكي من آب نميريزه! چون ظرف رو هر اندازه كه كج كنين آب در يه ارتفاع ثابت مي ايسته يعني 3.
( چون فشار مايع ثابته و فشار هم به ارتفاع بستگي داره!!!) وقتي زاويه كف با زمين 60 درجه است ارتفاع لبه ظرف با زمين ميشه 3. پس آب نميريزه!!!
اشتباه نزدین مطمئنم که الف میشه.به نقل از arash_anish :منم شکم تو همین بود.!!!! که اشتباه زدم.!!!!!!!!!!!! ای خدااااااااااا چه قدر خلم من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11