پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
به نقل از ریــحــانــه :
یه چیزو دارم جدی میگم .
ببین از اونجایی که ما هی داریم میبریم خب داریم به قهرمانیُ اینا نزدیک میشیم نگیم ایول بردیم ؟!

خب مثلا تاپیکای دیگه وقتی ببازنُ اینا میشینن هی مشکلات تیمُ نقد میکنن و این طبیعیه .
حالا ما میبریمم خوشحال نشیم ؟
منم جدی بودم کاملاً

و صدام هم معلوم بود :)
خیر . از زمان ها قبل ( حداقل یک سال قبل ) قانون همین بوده که پستها نباید حاوی تبریک خالی ، بردیم خالی ... یا هرچیزی که هیچ محتوایی نداره باشه ...
حرفی ندارین بزنین ؟ انقدر عالی بوده بازی که هیچ حرفی نیست ؟ نقدی بررسی هیچی ... خب لزومی نداره پست بی محتوا بدین ! :)
انجمن ورزش جایی نیست که بخواین اسپم بدین خب؟
بعدشم ریحانه جان خودت حتمن دیدی که در مورد انجمن چی گفتن ؟ من هیچوقت دوست ندارم کسی که سطحی به انجمن نگاه بندازه بگه فعالیتش فقط ماله این دو تاپیک ِ که اونام اسپمه : | ینی چی ؟ ینی کلا انجمن رو محلی واسه اسپم نامیدن و رفت ...
اگه میگم رعایت کنید هم واسه انجمنه که هیچوقت نمیخوام و نمیزارم همچین حرفی در موردش بزنن و هم اینکه اون حرفایی که واسه این تاپیکا زده شد که من مخالفت کردم رو نیان بگن باید بشه چون بچه ها جنبه ندارن ( جمله بندی کاملاً داغون

) خلاصه مطلب اینکه باید به کمک هم کاری کنیم که هم مجبورمون نکنن قوانین مزخرف ( فک کنم بدونی کدومو میگم ؟! ) بزاریم و هم نگن هه انجمن ورزش که همش اسپمه : |
+
به نقل از Amir - Eblis :
اساسا" تاپیک هواداری جایی ِ که هوادارا راحت می تونن بحث کنن در مورد فوتبال یا هر موضوعی که هست ، اسپم و اینا معنی نداره زیاد
این توهمم هر پست = 1 اسپم کی میخواد حل شه خدا میدونه ...
خیر هیچ عم اینطوری نیست و من اجازه نمیدم باشه ...
تایپک هواداری جاییه که چارتا هوادار میان در مورد بازی انجام شده تیمشون ، حواشی ، بازیکنا و این جور موارد حرف میزنن
اینکه شما کی میخواید بفهمید بحث پرسپولیس به اینجا ربطی نداره ، اینکه کی بفهمید تاپیک هواداری ِ نه محل چرت و پرت ( با عرض معذرت ) و اسپم .. اینو خدا میدونه
به شدت جلوگیری میشه و اسپما سریع حذف میشن دلیلشم گفتم که انجمن ورزش اهدافش چیزای متفاوتیه و نمیخوام هرکی به صورت سطحی نگاه میکنه فک کنه آزاده هر جور پستی که میخواد بده ...
× ببخشید که اینارو کلی و اینجا مطرح کردم ! نیاز بود همه بدونن و بفهمن ! فک میکنم باقی بحث ( اگه بحثی هست ) بهتره تو تاپیک
انتقادات و پیشنهاد ها مطرح شه :) ممنون :) ×