به نقل از ارنواز :خب ... دوستان راستی جریان آرش چی شد؟ AFC اخطاراشو پاک می کنه یا نه ؟ :-s

...استقلال الان با تیمی بازی داره مگه؟!
...استقلال الان با تیمی بازی داره مگه؟! 

بله، اگه خدا بخواد که امروز ساعت 18:50 با الریان قطر بازی داریمبه نقل از گاو عاشق :خب من الان نمیدونم قضیه چیه!...استقلال الان با تیمی بازی داره مگه؟!

من فقط میدونم یه مهجاجم برزیلیو الاصل داره که خیلی خوبه، یکی دوتا آفریقایی هم داره که خوبن، بقیه ی بازیکناشون معمولین .به نقل از ریــحــانــه :کسی الریانو میشناسه بگه !

شیره استقلال
  شیره استقلال    

به نقل از ریــحــانــه :دوباره ام که بردیمو شدیم نماینده ی ایران ...

دو تیم راه آهن و استقلال فردا در حالی به مصاف هم میروند که دارای مصدوم و محروم هستند. در تیم راهآهن میرهانی هاشمی و امید عالیشاه که به دلیل مصدومیت و امیر طهمورثی به دلیل مصدومیت غایب هستند. از کادر فنی راه آهن نیز بهزاد غلامپور و میاچ به دلیل محرومیت انضباطی نمیتوانم روی این نیمکت بنشینند. در تیم استقلال نیز آندو تیموریان و مجتبی جباری مصدوم هستند و از کادر فنی این تیم هنکه به دلیل محرومیت انضباطی نمیتواند روی این نیمکت بنشیند.
در تیم استقلال فریدون زندی و پژمان منتظری دو اخطاره هستند و در صورت دریافت کارت زرد در بازی فردا از بازی مقابل ذوب آهن که پنجم فروردین سال ۹۱ برگزار می شود محروم میشوند.

این بقیه ی بازی هاست تا آخر این فصل (زمانشو نمیدونم) :به نقل از Amir - Eblis :یکی آمار بازی های استقلال تا آخر فصل رو بزاره، ببینیم کیا موندن ببریمشون و قهرمان شیم
همه رو برديم!!!!!!!!!!!به نقل از ارنواز :این بقیه ی بازی هاست تا آخر این فصل (زمانشو نمیدونم) :
استقلال - راهآهن
ذوب آهن - استقلال
استقلال - مس سرچشمه
صباي قم - استقلال
استقلال - شاهين بوشهر
شهرداري تبريز - استقلال
استقلال - صنعت نفت آبادان
نفت تهران - استقلال

بله بله ... در مورد بازی فردا هم که من پیش بینی می کنم آرش هتریک می کنه !به نقل از ஜ...F@R!D€H...ஜ :همه رو برديم!!!!!!!!!!!
در بهار پيروزي جاي فرهاد خالي!
 (هروقت این پیش بینی رو کردم حداقل دوتا گل زده !)
 (هروقت این پیش بینی رو کردم حداقل دوتا گل زده !) (سوتی نگیرین ها جهت روحیه دهی عرض کردم
 (سوتی نگیرین ها جهت روحیه دهی عرض کردم   )
) 

"×
"×

بله بله ... در همون دقایق اولیه یک گل بسیار زیبا از فاصله ی دور خوردیم (بهادر عبدی زد)به نقل از گاو عاشق :تهش چند چند شد؟...
یه گزارش از بازی هم برای ما بدبختایی که پروژه داشتیم و سمینار بذارین لطفا
 ، بعد روحیه مونو از دست ندادیم و خیلی بد بازی کردیم و هیچ حمله ای نکردیم تا اینکه گل دومو  خوردیم (حسین کاظمی فکر کنم). بعد بچه ها به خودشون اومدن و در اولین حمله ی جدی توسط ساموئل به گل رسیدیم.
 ، بعد روحیه مونو از دست ندادیم و خیلی بد بازی کردیم و هیچ حمله ای نکردیم تا اینکه گل دومو  خوردیم (حسین کاظمی فکر کنم). بعد بچه ها به خودشون اومدن و در اولین حمله ی جدی توسط ساموئل به گل رسیدیم.

شیره استقلال
 شیره استقلال