• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هواداران استقلال بشتابید

پاسخ : هواداران استقلال بشتابید

اه این استقلال ما هم که همش داره بد شانسی میاره...
2 هفته دیگه بیشتر نمونده... الان چه وقت باختن بود اخههههههه؟؟؟ ~X(

بیاین قبول کنیم که بدترین استقلال چند ساله اخیرو داریم الان. و حق فولاده قهرمانی. البته که اصن بعید نیست قهرمان شیم بازم.

به نقل از BUG :
و حق فولاده قهرمانی. البته که اصن بعید نیست قهرمان شیم بازم.
نفت تهران رو فراموش نکن. اونا هم به کرّات با حداقل امکانات، چپ و راست شگفتی آفریده اند. ;D
تازه اگـــــــــــــر هم قهرمان شدیم ، واقعاً هنگام قهرمان شدن استقلال دلت میاد خوشحالی کنی؟ انصافاً، تیمی که بهترین گلزنش دفاع آخرشه و تقریبا 95% بردهاش 1-0 بوده، حق قهرمان شدن داره؟
رضایت هواداران هم از تیم، بیشتر به ارائه بازی خوب از اون تیم بستگی داره، نه به نتایج. مصداق این حرف صندلی های خالی ورزشگاه آزادی در همه ی مسابقات، از جمله لیگ قهرمانان آسیاست. کلاً من به شخصه اصلاً حوصله ی دنبال کردن بازیای استقلال حتی از تلویزیون رو هم ندارم.

پـ . نـ : یه وقت کسی فکر بد نکنه بخدا من استقلالی هستم. ;D اگه باورتون نمیشه برید پست های قبلیم تو همین تاپیک رو بخونید. ولی خب چه میشه کرد، بعضی وقتا باید صادق بود...

ما به تراکتور نباختیم؛ ما به نیکبخت باختیم. (و البته کاروالیو)

تلاشمونو کردیم.نشد
تیم ما البته ب علاوه ی جباری نکونام فرهاد پژمان بهترین استقلالی بود ک من دیدم :)و من ب عنوان هوادار استقلال افتخار میکنم ب تیمم و امیرخان قلعه نویی :)کاش امیرخان بمونه

(بدون موضوع)

بازي خارج از انتظار نبود :|

واقعا متاسفم :| ،نه برای اینکه قهرمان نشدیم،نه برای اینکه سهمیه نگرفتیم اینا مهم نیست اصلا،برای متاسفم که به سید مهدی و امیر خان و... میگن بی غیرت :| به ناموسشون فوش میدن :| یعنی چی عاخه؟برم نمی‌یاد فصل بعد سید و ژنرال نباشن اون موقع ببنم چی میگن اینایی که دارن فوششون میدن.

دیشب خواب دیدم بازی استقلاله،بعد یهو فرهاد اومد تو زمین :x دوقه گذشت یه گل زد وای رو آسمونا بودم،انقد خوشال شدم :-"
ولی تو خاب باید ببینیم دیگه :دی

انقد دلم لک زده برای بازیای آقا فرهاد :-<

من دلم لک زده واسه بازی های خوب استقلال.....

Back
بالا