پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
اول از همه مساوی تیم شانسپولیس

رو به همتون تبریک میگم دیگه شانسشون ته کشیده

خب ما هم اومدیم نظرمون رو بگیم البته دوستان گفتنی ها رو گفتن

(می خوام نظر فنی بدم

)
درباره بازی با سایپا باید بگم واقعا وقتی که مظلومی میگفت تیمه ما وقت میخواد تا خودشو نشون بده راست میگفت

البته اگه این زمان کافی باشه ^-^
بازی به بازی تیم داره بهتر میشه از نظر بدنی . سرعتی . کار تیمی . دفاع
همه چیز منهای دروازبانی

شما همین تیم رو 3 هفته پیش ببین الان هم ببین چقدر تیم پیشرفت کرده؟
خداییش بهتر بودیم

تو دفاع دیگه راحت گل نمیخوریم . صادقی و منتظری و حنیف هر سه عالی بودن مخصوصا امیر حسین که من به شخصه خیلی دوسش دارم
امیر حسین هم اند غیرت

بعد از اون صحبت هایی که پیروز درباره اون و هوادارها و مجیدی کرد کرد دیگه پیروز رو فراموش کردم و امیر حسین رو بعد از مجیدی بزرگ تیم میدونم

البته میداودی رو هم فراموش نمی کنم

تو خط هافبک مظلومی داره اشتباهاتش رو درست میکنه . بازی ندان به رحمتی واقعا عالی بود چون تیم رو عقب نگه میداشت و با خطاهای مکرر به تیم حریف موقعیت میداد
مبعلی داره میشه بازیکنی که مخوایم تو این بازی عالی بود . جباری و اشوبی هم که خوب هستن و حرفی توش نیست

البته جای برگشت برای جباری باز هس

تو خط حمله که مشکلی نداریم ولی با نبود میلاد سخت تر گل میزنیم که اون هم باید رفع کنیم (

این برهانی فاکتور گرفتم (

ولی هنوز یه اشتباهه که هنوز رفع نشده :امیر ابادی : واقعا این بشر چی میخواد از جون استقلال ؟؟ سانترهاش از 20 سانت بالاتر بلند نمیشه X-(
هوشش خیلی پایینه و جون دویدن تو زمین رو نداره

سمپادی نیس

. من نمیدونم چرا ما با بازیکن هایی مثل توحید غلامی که بازیشرو خودم دیدم فوق العاده است باید به این کلنگ بازی بدیم؟؟ :-&
نظر کلی

دیگه بالاترین توقعمون نباختن به پرسپولیس و گرفتن سهمیه اسیا بود ولی الان با این بازیها همه به قهرمانی لیگ امید داریم

ولی دیگه این که از این تیم که با هزار تا مشکل جمع شد و تازه داره روند روبه رشد خودش رو ادامه میده توقع قهرمانی تو اسیا داشته باشیم یه خورده بی انصافیه :-ss
شما یه سال به مظلومی وقت بده تیم رو بسازه واسه سال بعد حتما باید به فکر این که تو 4 تیم اسیا باشیم تیم رو ببندیم
برا پرسپولیس شوخی کردم

از حق نگذریم داره خوب پیش می ره