ولي اين مختلط شدن باعث آسون شدن اين رابطه ميشه و اونايي كه ممكنه اهداف خوبي از اين رابطه ها نداشته باشن خيلي راحت به اهدافشون ميرسن.به نقل از niloofar_al :کلن خیلی اتفاق مهمی نیست.
هر کسی که در حال حاضر با جنس مخالف ارتباط داره بعد از مختلط شدن مدرسه هم باز همین کارو می کنه و بر عکس.
خوب مشكل همونايي هستش كه بدشون نمياد با اين كار يه سري محدوديت ها از بين ميره و اين افراد رات تر به اهدافشون ميرسن.به نقل از UniQuE :به نظر من این درست نیست که هرجا یک دختر و پسر باهمن حتما باید یه اتفاقی بیفته! آدمن دیگه حیوون که نیستن. رعایت میکنن... پسرایی هم که اهدافی داشته باشن مسلما دخترایی رو انتخاب میکنن که بدشون نیاد و دخترا هم همینطور. پس کسایی که خودشون اهل کاری نباشن و احترام خودشونو حفظ کنن اتفاقی نمیفته.
البته اینکه اگه دونفر توی محیط آموزشی روابط بیش از حد و غیرقانونی داشته باشن روی بقیه هم تاثیر میذاره خودش حرفیه.ولی بازم به خود آدم برمیگرده که توی باغ باشه یا نه!
اصلا موافق نیستم،چون ما ایرانیا نشون دادیم تا زور بالای سرمون نباشه،درست رفتار نمیکنیم.به نقل از UniQuE :به نظر من این درست نیست که هرجا یک دختر و پسر باهمن حتما باید یه اتفاقی بیفته! آدمن دیگه حیوون که نیستن. رعایت میکنن... پسرایی هم که اهدافی داشته باشن مسلما دخترایی رو انتخاب میکنن که بدشون نیاد و دخترا هم همینطور. پس کسایی که خودشون اهل کاری نباشن و احترام خودشونو حفظ کنن اتفاقی نمیفته.
البته اینکه اگه دونفر توی محیط آموزشی روابط بیش از حد و غیرقانونی داشته باشن روی بقیه هم تاثیر میذاره خودش حرفیه.ولی بازم به خود آدم برمیگرده که توی باغ باشه یا نه!
با این یکی موافقم،چون اون ادمهایی که جنبه ی اینطور مدارس رو دارن تعدادشون کمه،و در این شرایط بی جنبهاش خیلی خوش به حالشون میشه.حالا چه فرقی داره اینکه توی همین سایت بحث درسی بشه،یا اینکه توی یه مدرسه پر از پسرای بی جنبه؟به نقل از هيدن زاده :خوب مشكل همونايي هستش كه بدشون نمياد با اين كار يه سري محدوديت ها از بين ميره و اين افراد رات تر به اهدافشون ميرسن.
منم میدونم تا زور بالای سرمون نباشه درست رفتار نمیکنیم ولی اگه مدارس مختلط بشه مسلما قوانین جدید و سختی میذارن.در ضمن با اینکه به زور عادت کردیم ولی باید سعی کنیم متفاوت باشیم.قرار نیست توی هرچی همرنگ جماعت شد.به نقل از amir.mr :اصلا موافق نیستم،چون ما ایرانیا نشون دادیم تا زور بالای سرمون نباشه،درست رفتار نمیکنیم.
اگه آدم بی جنبه باشه چه توی سایت چه توی مدرسه کلا نباید باهاش بحث کرد! این درست مثل اینه که شما بگی آدم با نرم افزار درس یاد بگیره بهتره یا از طریق معلم! خوب خیلی فرق داره. طرز بیان خیلی موثره نه؟به نقل از amir.mr :چون اون ادمهایی که جنبه ی اینطور مدارس رو دارن تعدادشون کمه،و در این شرایط بی جنبهاش خیلی خوش به حالشون میشه.حالا چه فرقی داره اینکه توی همین سایت بحث درسی بشه،یا اینکه توی یه مدرسه پر از پسرای بی جنبه؟
از کی تاحالا حفظ حرمت و شخصیت شده شاسکول بودن؟ اتفاقا اونایی که شاسکولن از همه جلوتر میفتن و همونان که با ندونم کاریاشون باعث میشن تر و خشک پای هم بسوزن.به نقل از نمكي :اصلا بحث باغ نيست....مگه حتما ادم بايد شاسكول باشه تا سالم بمونه؟ادم بايد خودشو كنترل كنه....
باغ رو اول توضيح بفرماين![]()
هر چقدر قوانین سخت گیرانه باشه،بازم ما ایرانیا یه راهی برای دور زدن قوانین پیدا میکنیم.در ضمن،کنترل این مسایل توی دنیای مجازی خیلی راحت تر از کنترلشون توی دنیای حقیقیه.به نقل از UniQuE :منم میدونم تا زور بالای سرمون نباشه درست رفتار نمیکنیم ولی اگه مدارس مختلط بشه مسلما قوانین جدید و سختی میذارن.در ضمن با اینکه به زور عادت کردیم ولی باید سعی کنیم متفاوت باشیم.قرار نیست توی هرچی همرنگ جماعت شد.اگه آدم بی جنبه باشه چه توی سایت چه توی مدرسه کلا نباید باهاش بحث کرد! این درست مثل اینه که شما بگی آدم با نرم افزار درس یاد بگیره بهتره یا از طریق معلم! خوب خیلی فرق داره. طرز بیان خیلی موثره نه؟از کی تاحالا حفظ حرمت و شخصیت شده شاسکول بودن؟ اتفاقا اونایی که شاسکولن از همه جلوتر میفتن و همونان که با ندونم کاریاشون باعث میشن تر و خشک پای هم بسوزن.
باغ که تعریف نمیخواد!باغ باغِ دیگه...ولی آدم باید تو باغ خودش باشه نه تو باغ مردم!فکر کنم حالا بهتر شد...![]()
ما ایرانیا دیگه خیلی زرنگیم!!! البته همین زرنگیمون علت بیشتر اشتباهاتمونه.به نقل از amir.mr :هر چقدر قوانین سخت گیرانه باشه،بازم ما ایرانیا یه راهی برای دور زدن قوانین پیدا میکنیم.در ضمن،کنترل این مسایل توی دنیای مجازی خیلی راحت تر از کنترلشون توی دنیای حقیقیه.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دقیقا این موضع در مورد من هم صدق میکنه.من که نمیتونم اینجوری حرف بزنم. :-[ :-[ :-[ :-[به نقل از H O S E I N :من مخالفم .
یکی از دلایلم هم اینه که آزادی و ابتکار عمل من کم میشه (ابتکار عمل همه)