پاسخ : راهی برای منفی ها .....وجو داره؟!
سلام...
من فکر میکنم کشوندن این مشکل تو متن فوروم کار درستی نباشه...چون یه مشکل شخصیه...اون کسی که مثلا میخواد آبروی منو ببره یا منو کفری کنه که بخوام باهاش دهن به دهن شم یا واکنش نشون بدم.... بدونه من حاضر نیستم اسمشو ببرم چون به نظرم درست نیست...چند بارم چند جا دیگه غیر مستقیم چیزی گفته که من جواب ندادم...چون کلاسش در حدی نیست که بخوام جوابشو بدم..اینو فقط نوشتم که یه وقت آقای مطهری برداشت اشتباه نکنه... . من نه از آقای مطهری میترسم(چون آدم منطقی ایه و متوجه مسائل شخصی میشه!!) نه اگه منفیای یه بنده ی خدایی 1000 تا بشه خوشحال میشم... از هر کی بدم بیاد(نه این که نظرش با من مخالف باشه) منفی میدم(که خدا رو شکر یه نفر بیشتر نیست) و از هر کسی به هر دلیلی خوشم بیاد بهش مثبت میدم... آقای مطهری هم این منفیا رو گذاشته تا هر کسی منفیاش بره بالا خودش بفهمه که کسی باهاش مشکل داره...شاید ایرادشو برطرف کرد...هر چند میشد این منفی و مثبتا رو یه جوری مثل سایت بالاترین هدفمند و موثرش کرد(من خیلی در این مورد ایده دارم...!!) ولی همین هم از هیچی بهتره... به هر حال اون کسی که اسممو برد و این مسئله رو مطرح کرد واسه من که فرقی نکرد...فقط خودشو کوچیک کرد...
فعلا...
یا حق... :)