پاسخ : سمپادی برای ایران یا....
به نقل از Parpari :
من که برای زندگی با تمام مشکلاتیم که ایران داره حاضر نیستم ایرانو ول کنم چون خومو موظف میدونم اینقدر بمونم تا به اون آزادی که دنبالشم برسم
همه ما دوست داریم گربه آزاد باشه و آزادی رو تجربه کنه، مطمئن باش همه ما این کشور رو دوست داریم و هیچکدوم از این کشور متنفر نیستیم، ولی فکر میکنی کی ایران آزاد میشه؟ چجوری آزاد میشه؟
اصلا آزادی یعنی چی؟ همینی که توی دختر بدون روسری بیای تو خیابون و منه پسر برم مثلا با دوست دخترم بیرون و کسی بهم گیر نده، اینترنت فیلتر نباشه، زندانی سیاسی نداشته باشیم، همه چیز آزاد باشه اینا آزادیه؟
به نظر تو اگه این حکومت عوض بشه مثلا حکومت آمریکا بیاد همه چیز درست میشه؟
مشکلاتی رو که توی پست #89 نوشتم یه بار دیگه بخون، چند تا از اینایی که گفتم بر میگرده به دولت و حکومت؟
فکر میکنی اگه حکومت عوض بشه کدوم این مشکلات حل میشن؟ فوقش فقر و مشکل مسکن حل بشه، بقیه اش چی؟
با بی فرهنگی جامعه چیکار میکنی؟
فرهنگ ایران یک فرهنگ آریایی نیست، من و تو ایرانی نیستیم، آریایی هم نیستیم، چون تا حالا 100 بار بهش حمله شده، از اسکندر و لودیه بگیر تا تازی و مغول و محمود (محمود غزنوی و محمود افغان و ...) همه حمله کردن و هر بار هم بدترین فرهنگ های اونا توسط سربازای بی فرهنگشون به ما منتقل شده، منی که میگم ایرانی هستم یه ترکیب وحشتناک از پرتقالی ها و روسی ها هستم، با وحشتناک ترین سنت ها و عرف های ایرانی (که اون هم ترکیبی از بدترین فرهنگ های کشور های دیگه ست)، حالا منی که اینجوریم چطور میتونم بگم "من از نسل آریایی هستم، کشورم ایرانه، ایرانی ام؟" پس فردا اگه خدای نکرده رییس جمهور شدم، با این فرهنگ وحشتناک ترکیبی چجوری یه کشور رو اداره کنم؟
این فرهنگ الان 2000 ساله که اینجوریه، از 1400 سال پیش هم بدتر شده، حالا تو چجوری انتظار داری توی عمر فوقش 80 ساله ی تو همه چیز درست بشه؟ آزادی چیزی نیست که یه روز کشور رو ببندیم تابلو بزنیم "کارگران مشغول کارند، در حال احداث آزادی" بعد فرداش همه آزاد باشن، نه عزیزز من اینجوری نیست
یه جا مثل آمریکا رو که میبینی اینجوریه چون از 150 سال پیش فرهنگ تازه و قانونی شون درست شده، نه اینکه 4 تا کارگر بیارن بگن واسمون یه آزادی درست کن
پیدا کنید پرتقال فروش را...
سبزم