• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کلوپ هواداران پرسپولیس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع real madrid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

قضیه ی دعوای کیروش و ژوزه چیه؟! :o
یا من خیلی پرتم یا این قضیه خیلی هم صدا نکرده بوده قبلا :-"(احتمال اولی بیشتره :-")
تو روزنامه خوندم ژوزه گفته اولاش با کریمی خیلی خوب بودم...تا اولین اردوی تیم ملی...بعدش ک برگشت با من بد شد...
بعد گفت ک توی پرتغال وقتی کیروش بوده خیلی انتقاد میکرده...و کیروش انگار از همونجا باش بد شده...

ی چیزی...با توجه ب این جرفای ژوزه(ب نظر نمیاد آدم دروغگویی باشه :-" :-?)آیا میشه توجیهی پیدا کرد وا3 بازیکن بسیار گرفتن کیروش از تیم ژوزه؟(7بازیکن در لیست جدید!...در حالی ک مثلا استقلال ک نسبتا رو فرمه تنها 3 بازیکن داره!!)

اینکه کیروش با ژوزه مشکل داره حقیقتیه که 2 تاشون بهش اذعان کردن
اما اینکه بخوایم بگیم کیروش به خاطر مشکلش با ژوزه 7 تا بازیکن از پرسپولیس گرفته خیلی مضحکه !
این بازیکنایی که امسال اومدن پرسپولیس ، فصل قبل هم به تیم ملی دعوت میشدن !

× اگه اوضاع کریمی و پرسپولیس ختم به خیر نشه ، احتمال زیاد این آخرین باریه که کریمی به تیم ملی دعوت میشه ...

راستی میلان به درخواست پرسپولیس برای همکاری جواب مثبت داد (علامت تعجب)

اقا توروخدایکی بگ این علی ما چی شد؟ [-o< منظورم علی کریمی بیرونش کردن یا هنوز احتمال بازی کردنش هست؟! 8-|

منتظرم ها :-w :-w

به نقل از ab nabat chobi :
اقا توروخدایکی بگ این علی ما چی شد؟ [-o< منظورم علی کریمی بیرونش کردن یا هنوز احتمال بازی کردنش هست؟! 8-|

منتظرم ها :-w :-w
فعلا که بیرونش کردن ولی سردار گفته دوباره میاردش تو تیم.

به نقل از Breeze :
فعلا که بیرونش کردن ولی سردار گفته دوباره میاردش تو تیم.
والا سردارتون اگه بخوایم ب گفته هاش استناد کنیم ک... ;D :-"
قضیه ی مبادله ی ساموئل با ی مهاجم پرسپولیس چیه؟! :-? :(

به نقل از پوریا عابدی :
والا سردارتون اگه بخوایم ب گفته هاش استناد کنیم ک... ;D :-"
قضیه ی مبادله ی ساموئل با ی مهاجم پرسپولیس چیه؟! :-? :(
سردار که فعلا گفته قصد معاوضه ندارم. :>

به نقل از Breeze :
سردار که فعلا گفته قصد معاوضه ندارم. :>
من ک معتقدم نه انصاریفرد نه قاضی و مثلا کاظمیان پرسپولیس اصلا نمیتونه کمکی ب خط حمله ی استقلال بکنه...نه ب خاطر اینک مثلا آرش بهتره...وا3 اینک اینا طول میکشه جا بیفتن این فصل هم فعلا چیزی نشون ندادن...
و ساموئل واقعا از معدود عالی های استقلاله...یعنی واقعا"عالی"...و دادنش حماقت محضه :|
با این اوصاف ب نظرم این تغییر در صورت انجام فقط ب ضرر ماست...عجیبه سردارتون قبول نمیکنه :)) :-?البته خدا رو شکر :-"

من ک میگم معاوضه ای درکارنی چون این سرداروفتل(فتح ا..زاده) هیچ وقت باهم ب تفاهم نمیرسن!؟

گل محمدی گفته اگه ساموئلُ بگیریم، بازیکن دیگه ای نمیدیم به استق! (حالت قرضیُ اینا مثلا؛ :-" )
اخه خدایی مسخرس یه بازیکن 33 ساله بگیرن، یه بازیکن 22 ساله بدن به اونا! حالا هرقدم اون بازیکن بد کار کنه!

Back
بالا