شما هنوز منو قانع نکردین ...به نقل از Samaneh.Z :من با مدیرا مشکل ندارم ولی با یکی از ناظما مشکل دارم !!! ;![]()
![]()
![]()
![]()
درستش این بود که به قول شما بدون پرسش و پاسخ درجا حذفش میکردم ! چون هیچ دلیلی واسه وجود اون تاپیک وجود نداشت :)به نقل از mgh-nano :ما توی انجمن شناخت داشتیم بحث میکردیم ، نرگس اومد گفت برین گفت و شنود ، رفتیم اونجا تاپیک باز کردیم ، آقای شادو اومد در جا حذفش کرد ، نگفت شما کی هستین ، این چیه و..
فدای سرم ، اینهمه ملت شدن x2 ، بذار mgh-nano هم بشه 2 ، چی میشه مگه ؟؟به نقل از Shadow! :درستش این بود که به قول شما بدون پرسش و پاسخ درجا حذفش میکردم ! چون هیچ دلیلی واسه وجود اون تاپیک وجود نداشت :)
اما من بهتون مهلت دادم که بحثتون رو تموم کنین تا بعدش من تاپیک رو حذف کنم ! شما هم در عوض اینکه یه زمان مشخص به من ارائه بدین شروع کردین به تمخسر و تهدید![]()
! ورژن یک حذف شد ! بدون اجازه رفتین پشت سرش ورژن 2 زدین !
تکرار بشه باس به فکر ورژن جدید اکانتتون باشین![]()
![]()
کار درستی گردی بهداد جان، قانون گرایی و درستکاریتو تحسین میکنمبه نقل از Shadow! :درستش این بود که به قول شما بدون پرسش و پاسخ درجا حذفش میکردم ! چون هیچ دلیلی واسه وجود اون تاپیک وجود نداشت :)
اما من بهتون مهلت دادم که بحثتون رو تموم کنین تا بعدش من تاپیک رو حذف کنم ! شما هم در عوض اینکه یه زمان مشخص به من ارائه بدین شروع کردین به تمخسر و تهدید![]()
! ورژن یک حذف شد ! بدون اجازه رفتین پشت سرش ورژن 2 زدین !
تکرار بشه باس به فکر ورژن جدید اکانتتون باشین![]()
![]()
منم موافقم قرار نيست همه چي ايده ال باشهبه نقل از SOUL KEEPER :مشکلات همه جا هست ! چون هیچ چیز ایده آل نیس ! چون اگه بود که ایده آل نمیشد ! ولی خب کلا" خیلی خوب نیس اسم نمی برم ولی 2-3 تا انجمن واقعا" مدیرای مزخرفی دارن !! ( یا باید برداشته شن یا یکی دیگه هم بهشون اضافه شه تا بهتر شه )
اما انقدم مهم نیس , حداقل برا من نیس , من هر کاری بخوام می کنم با کسی ام تا الان مشکلی نداشتم فکرم نمی کنم به مشکل بخورم شماها هم ( معترضین ) سخت نگیرین این همه مشکل تو دنیا هست که قابل حله ولی حل نمیشه ! اینجا که یه سایت معمولیه ! مسلمه همه چیز وفق مراد شما نباشه !
اون زمانی که این تاپیک زده شده بود همین مدیران بیشتر نبودن !!!به نقل از کیمیا.پ :من نیستم!!!
خیلیا نیستن!
بله منم منظورم ویرایش دوباره بود!به نقل از نــيما :اون زمانی که این تاپیک زده شده بود همین مدیران بیشتر نبودن !!!
اگرم مشکلی از مدیران انجمن میبینید گزارش کنید حتما باهاشون برخورد میکنیم . ممنون