نقد مدیران انجمن های سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirfardanian
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : نقد مدیران انجمن های سایت

آی گفتی راستی
مدیر بحث آزاد عوض شد
از همین تاپیک دراومد بیچاره رو فیتیله پیچ کردین ???

درود
راستی یه نقد از خودم داشتم که تازگی یادم اومد:
یه بار تاپیک یه نفر را که ناصحیح دونستم، + پستای مربوطش که اسپم محسوب می شدند، پاک کردم ولی یادم رفت که بهشون بگم.
باز هم از ایشون عذرخواهی می کنم.

من با مدیرا مشکل ندارم ولی با یکی از ناظما مشکل دارم !!! ; ;D ;D ;D ;D

به نقل از Samaneh.Z :
من با مدیرا مشکل ندارم ولی با یکی از ناظما مشکل دارم !!! ; ;D ;D ;D ;D
شما هنوز منو قانع نکردین ...
با ترکیب کردن تاپیک شما ، در تاپیک " روز سمپاد " در مورد هدیه ها هم بحث کردن در نتیجه به هدف شما هم رسیدن .

من نیستم!!!
خیلیا نیستن!

ما توی انجمن شناخت داشتیم بحث میکردیم ، نرگس اومد گفت برین گفت و شنود ، رفتیم اونجا تاپیک باز کردیم ، آقای شادو اومد در جا حذفش کرد ، نگفت شما کی هستین ، این چیه و..

به نقل از mgh-nano :
ما توی انجمن شناخت داشتیم بحث میکردیم ، نرگس اومد گفت برین گفت و شنود ، رفتیم اونجا تاپیک باز کردیم ، آقای شادو اومد در جا حذفش کرد ، نگفت شما کی هستین ، این چیه و..
درستش این بود که به قول شما بدون پرسش و پاسخ درجا حذفش میکردم ! چون هیچ دلیلی واسه وجود اون تاپیک وجود نداشت :)
اما من بهتون مهلت دادم که بحثتون رو تموم کنین تا بعدش من تاپیک رو حذف کنم ! شما هم در عوض اینکه یه زمان مشخص به من ارائه بدین شروع کردین به تمخسر و تهدید :)) :o ! ورژن یک حذف شد ! بدون اجازه رفتین پشت سرش ورژن 2 زدین !
تکرار بشه باس به فکر ورژن جدید اکانتتون باشین ;) :))

به نقل از Shadow! :
درستش این بود که به قول شما بدون پرسش و پاسخ درجا حذفش میکردم ! چون هیچ دلیلی واسه وجود اون تاپیک وجود نداشت :)
اما من بهتون مهلت دادم که بحثتون رو تموم کنین تا بعدش من تاپیک رو حذف کنم ! شما هم در عوض اینکه یه زمان مشخص به من ارائه بدین شروع کردین به تمخسر و تهدید :)) :o ! ورژن یک حذف شد ! بدون اجازه رفتین پشت سرش ورژن 2 زدین !
فدای سرم ، اینهمه ملت شدن x2 ، بذار mgh-nano هم بشه 2 ، چی میشه مگه ؟؟

از ساکت نشستن بهتره !

آخه دیگه کار اشتباه که دفاع و اعتراض پشتش نداره !

به نقل از Shadow! :
کار درستی گردی بهداد جان، قانون گرایی و درستکاریتو تحسین میکنم
+

انجمن هوش نیازی به نقد نداره ؟

مشکلات همه جا هست ! چون هیچ چیز ایده آل نیس ! چون اگه بود که ایده آل نمیشد ! ولی خب کلا" خیلی خوب نیس اسم نمی برم ولی 2-3 تا انجمن واقعا" مدیرای مزخرفی دارن !! ( یا باید برداشته شن یا یکی دیگه هم بهشون اضافه شه تا بهتر شه )
اما انقدم مهم نیس , حداقل برا من نیس , من هر کاری بخوام می کنم با کسی ام تا الان مشکلی نداشتم فکرم نمی کنم به مشکل بخورم شماها هم ( معترضین ) سخت نگیرین این همه مشکل تو دنیا هست که قابل حله ولی حل نمیشه ! اینجا که یه سایت معمولیه ! مسلمه همه چیز وفق مراد شما نباشه !

به نقل از SOUL KEEPER :
مشکلات همه جا هست ! چون هیچ چیز ایده آل نیس ! چون اگه بود که ایده آل نمیشد ! ولی خب کلا" خیلی خوب نیس اسم نمی برم ولی 2-3 تا انجمن واقعا" مدیرای مزخرفی دارن !! ( یا باید برداشته شن یا یکی دیگه هم بهشون اضافه شه تا بهتر شه )
اما انقدم مهم نیس , حداقل برا من نیس , من هر کاری بخوام می کنم با کسی ام تا الان مشکلی نداشتم فکرم نمی کنم به مشکل بخورم شماها هم ( معترضین ) سخت نگیرین این همه مشکل تو دنیا هست که قابل حله ولی حل نمیشه ! اینجا که یه سایت معمولیه ! مسلمه همه چیز وفق مراد شما نباشه !
منم موافقم قرار نيست همه چي ايده ال باشه

به نقل از کیمیا.پ :
من نیستم!!!
خیلیا نیستن!
اون زمانی که این تاپیک زده شده بود همین مدیران بیشتر نبودن !!! ;D
اگرم مشکلی از مدیران انجمن میبینید گزارش کنید حتما باهاشون برخورد میکنیم . ممنون

ببخشید می دونم بی ربطه ولی یه سوال:
انجمن خاطرات مدیر نداره؟!!

کاش یه ویرایشی بکنید پست اول رو.
بعضی مدیرا عوض شدن

به نقل از نــيما :
اون زمانی که این تاپیک زده شده بود همین مدیران بیشتر نبودن !!! ;D
اگرم مشکلی از مدیران انجمن میبینید گزارش کنید حتما باهاشون برخورد میکنیم . ممنون
بله منم منظورم ویرایش دوباره بود!

بیچاره این مدیر انجمن ها...!!
از اینجا رونده از اونجا مونده میشن اول و آخر

این تاپیک به نظرم باید خیلی پر رونق باشه
به درد فروم میخوره

اگه من مدیر انجمن نیستم پس چیم؟!!:دی
پ.ن:من فقط متن اصلی تاپیک رو خوندم!

من تازه واردم و فعلا نقدی ندارم.

وضعیت