پاسخ : سمپادی های اصفهان
استانش بیشتر
شهرش8 تابه نقل از shnk :اقا ی سوال
اصفهان چنتا مرکز سمپاد داره؟
استانش بیشتر
شهرش8 تابه نقل از shnk :اقا ی سوال
اصفهان چنتا مرکز سمپاد داره؟
به نقل از نــگــیــن:) :راس میگه راجع به دبیر کنکورا هم بد نیس
اول همه عزیزی![]()
اصلا کلاساش رو هدر نمیده اصلا اصلا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حلال ترین درآمد رو هم داره!من که میگم نوش جونش!
به نقل از شهریار :مگه چیزی هم هست که بشه در موردش بحث کرد؟؟؟(با توجه به بی بخاری بچه های اصفهان)
یه موضوع مشترک میتینگ داشتیم که اینم بخواد از دست بره دیگه هیچی
به نقل از error :بی بخار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا به من برخورد
بخار دارش میکنم
به نقل از نــگــیــن:) :راس میگه راجع به دبیر کنکورا هم بد نیس
اول همه عزیزی![]()
اصلا کلاساش رو هدر نمیده اصلا اصلا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حلال ترین درآمد رو هم داره!من که میگم نوش جونش!
به نقل از error :بعله
به همین علت از سال قبل شروع به پول گرفتن میکنه![]()
به نقل از error :دوستان تازه یه نکته دیگه هم بود
دمپایی یلاستیکی پا عزیزی بود تازه یکیشم یه بند روشو بریده بود
![]()
نگین نیلوفر یادش نیس اینو پوشیده باشه؟؟
تو یادته؟؟
به نقل از סהרורי :فکر کنم جای این حرفا تو پ خست …
به نقل از סהרורי :![]()
![]()
بچه ها کیا اینجا از شیران متنفرند ؟؟؟!!!… نظرتون راجع بهش چیه ؟؟؟!!!… خیلی پز میده نه ؟؟؟!!!…
به اینا نمیگند بحثو نظر این حرفارو بزارید واسه تو مدرستون …
من امسال میرم دوم دبیرستان البته اما خوب پیارسال بودن خانم جوادپور اما معاون نیست دیگه شدن معلم دینی!به نقل از نیلوفــــر :فک کنم یکم آسونتر بگیریم راحت تره قضیه ها! لازم نیست تمام بحثا نتیجه خاصی داشته باشه یا خیلی مفید هم باشه. میایم نت آپولو هوا کنیم آیا اینقدر جدی گرفتین؟![]()
واقعا بحث میتینگ جالب بود...هرکی اومد گفت ما که نمی آیم ولی اگه خواستین برین...![]()
بچه های راهنمایی شعبه 2 من شنیدم مدرسه خیلی های کلاس شده سچیچیا داره؟ بعد یه سوالی از معلم قدیمیا کیا هستن؟ خانوم جوادپور هستن من بیام ببینمشون؟
معاونن هنوز؟
اقا یه توضیح بدم من از بچه ها راهنمایی کسیو نمیشناسم گفتم اینجا بپرسم شاید جواب دادن. بعدا کتک نزنین باید تو پ.خ میپرسیدیا!![]()
به نقل از نیلوفــــر :فک کنم یکم آسونتر بگیریم راحت تره قضیه ها! لازم نیست تمام بحثا نتیجه خاصی داشته باشه یا خیلی مفید هم باشه. میایم نت آپولو هوا کنیم آیا اینقدر جدی گرفتین؟![]()
واقعا بحث میتینگ جالب بود...هرکی اومد گفت ما که نمی آیم ولی اگه خواستین برین...![]()
بچه های راهنمایی شعبه 2 من شنیدم مدرسه خیلی های کلاس شده سچیچیا داره؟ بعد یه سوالی از معلم قدیمیا کیا هستن؟ خانوم جوادپور هستن من بیام ببینمشون؟
معاونن هنوز؟
اقا یه توضیح بدم من از بچه ها راهنمایی کسیو نمیشناسم گفتم اینجا بپرسم شاید جواب دادن. بعدا کتک نزنین باید تو پ.خ میپرسیدیا!![]()
:حسودی :حسودی :حسودی ...به نقل از hermes :من پریروز رفتم مدرسه ، همه کلاس ها تخته "تاچ" گذاشتن!
دیتا شو هم یکی تو راهرو بود ، گویا قراره 2 تاش کنن.
یکی هم تو سالن افتخارات(!؟) گذاشتن ، 3 تا هم سمعی بصری داشتیم ، یکیشون کامپیوتر نداشت ، معلما لپ تاپ میذاشتن ، انگار اون رو هم تجهیز کردن.
و کلا" ازین خرجای الکی و شده بود،
آقای اژه ای ، از بازمانده های سمپاد، دارن میرن...سال آخرشون بود ، یا نهایتا ما ، سال آخرشونیم(شایدم نیم سال آخر)
از اون تخته هایی که یه دونه تو راهنمایی گذاشته بودن برای نمایش؟؟؟به نقل از hermes :من پریروز رفتم مدرسه ، همه کلاس ها تخته "تاچ" گذاشتن!
یکی هم تو سالن افتخارات(!؟) گذاشتن ، 3 تا هم سمعی بصری داشتیم ، یکیشون کامپیوتر نداشت ، معلما لپ تاپ میذاشتن ، انگار اون رو هم تجهیز کردن.
آقای اژه ای ، از بازمانده های سمپاد، دارن میرن...سال آخرشون بود ، یا نهایتا ما ، سال آخرشونیم(شایدم نیم سال آخر)
به نقل از hermes :من پریروز رفتم مدرسه ، همه کلاس ها تخته "تاچ" گذاشتن!
استیکاش ولی خوب بود چرت نگوبه نقل از hermes :مستر نيك :رستورانم ، عن است غذاشدفتر خاطرات شو ديدي؟يه سري امام صادقيا گند زدن توش ، اگه با خانواده ميري، نور سمتش
![]()
بگو واسشون سیفون اتوماتیک بذارنبه نقل از hermes :تخته تاچ رو برا پيش ها هنوز نذاشتن، پيش دانشگاهي ديگه وقت اين لوس بازيا نئالبته اونروز يه دونه پيش ها رو گذاشته بودن،شايد واسه اينكه ببين چ شكلي ميشه.
حالا بعد ميام سر فرصت ميگموضع خلا ها رو هم ميگم
![]()