- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- المپیاد ریاضی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : سمپادی های اصفهان
خدایی ذره چشمرو خوب میگیرن اول سال!
آها نکته منفی در بارشونم اینه که یه مطلب وزارتی رو 10.12 بار میگن ! مثلا : خط a با b موازیه! b با c موازیه! => a با c موازیه! به طور نرمال کلاس این مطلب حداقل 7 8 بار گفته میشه! زجر آوره یه کم!
آها! یه نکته رو هم تذکر بدم! به هیچ وجه من الوجوه وقتی دارن حرف میزنن روی نیمکت کنده کاری نکنین!یعنی کلا شکل و اینا نکشین!فقط نیگا کنین! میتونین یه بار امتحان کنین!بعد نتیجه رو بگین!!!

پارسال جل3 اول که اومدن همون اول یکی از بچه ها از اون عطسه (آب+صدا)دار ا کرد! یکیم گفت : عافیت ! همه داشتن میخندیدن ایشون یهو به نیمکت آخر گفت همه این ردیف پاشین برین بیرون!نرفتن! بعد یه نگا به ما کردن من هنو یه نیمچه لبخند داشتم ایشونم گفتن: من حتی میتونم نیمکت جلوییتونم بیرون کنم!(اشاره به ما!)به نقل از Sp¤iled GIRL! :سر برپا همه ما اینجوری شده بودیم :-ss
کلی دعوامون کردن
خدایی ذره چشمرو خوب میگیرن اول سال!
آها نکته منفی در بارشونم اینه که یه مطلب وزارتی رو 10.12 بار میگن ! مثلا : خط a با b موازیه! b با c موازیه! => a با c موازیه! به طور نرمال کلاس این مطلب حداقل 7 8 بار گفته میشه! زجر آوره یه کم!

آها! یه نکته رو هم تذکر بدم! به هیچ وجه من الوجوه وقتی دارن حرف میزنن روی نیمکت کنده کاری نکنین!یعنی کلا شکل و اینا نکشین!فقط نیگا کنین! میتونین یه بار امتحان کنین!بعد نتیجه رو بگین!!!

.......قرار شده ديگه اينجا در مورد ميتينگ بحث نشه
.......قرار شده ديگه اينجا در مورد ميتينگ بحث نشه  

دیگه 100 در 100 فیلم!  (
 دیگه 100 در 100 فیلم!  ( بگذریم حالا جریان چیه؟
 بگذریم حالا جریان چیه؟  

من میگم بیخیال شو برو درستو بخون  B-)
 من میگم بیخیال شو برو درستو بخون  B-)