پاسخ : سمپادی های اصفهان
مجمع یه جو فکری کاملا خاص و مشخص داره!
خط فکریشون کاملا واضحه. و چیزهایی که میخوان القا کنن مشخصه کاملا!
ربطی هم به شخص حورا نداره اصلا.
مجمع کاملا" عقیدتیه و کاملا" یه طرفه

یعنی من هر چی آدم تو کلاسمون بود میرفتن اونجا تو مجمع یه جور دیگه بودن بیرونش دوباره حالت عادیشونو میگرفتن

البته یه سری هم هستن واسه با هم بودنش و درست کردن Community (مای گاد!) میان اونجا که با هم باشن و از هم جدا نشن و اینا من احساسم اینه که مثلا hermes واسه همین میره اونجا
اتفاقا" من حس میکنم تو ، و خیلی از همکلاسیات کسای بودین که جلسه گروهی هارو مشغول فوتبال بودین و یا به هر دلیلی شرکت نمیکردین ، و از برنامه پیروی نمیکردین.مثلا" خود تو و همکلاسیات، چه قد از برنامه پیروی کردین؟و انوقدری که انتظار داشتین به پای حرفتون بشینن، به پای حرفشون نشستین؟
اکثر اوقات که بچه ها آزادن ، یعنی مشعول ورزش و مسابقه و اینجور چیزان ، حداقل ِحداقل1محفل بحث هست ، وقتی مجمع هست هرجای مدرسه ممکنه افرادی رو ببینی که دارن بحث میکنن.
فک میکنم افرادی که به هوای درست کردن به اصطلاح Community میان مجمع ، اکثرا از نسل های بزرگ تر بودن،حداقل من تو هم سن هام نمیشناسم همچین کسی رو
ایشالا حالا که همکلاسیات میرن دانشگاه دیگه نمیان مجمع و یا متفاوت ظاهر میشن
داشتن رابطه با همکلاسی هام هم چیزی نیست که بخوام بخاطرش مجمع بمونم...شاید مهم ترین دلیل اینکه "مسجد" رو ، من و خیلی های دیگه ترجیح نمیدیم ، اینه که ترجیح دادیم تو یه محیط آشنا تر بمونیم ، با افراد شناخته شده از قبل.به نظر من محیط فکری مساجد به مراتب بسته تر و محدود تره مجمعه.
مثلا تو بحث دینی مذهبی ،توی مسجد تو کم میتونی روحانی یا طلبه ای رو پیدا کنی که بتونه طبق نیاز های تو ، و بچه های هم سن و سال شبیه به خودت رفتار کنه.در عوض تو یه مجمع طلبه چی به تعداد زیاد هست،که ضمن اشتغال به تحصیلات حوزوی ، حداقل لیسانس یه رشته نظری رو هم داره.
(مثن همین سرگروه سابق ما ، شبا طلبه بود ، روزا دانشجو برق ، صنعتی اصفهان.فوقشو گرفته.)
اتفاقا" اصلا یک طرفه نیست ، یه فضای باز فکری دوستانه هست ، اما ممکنه اشخاص اکثرا یه فکر خاص رو داشته باشن!دلیل نمیشه کل افراد مجمع هم تابع همون خط فکری باشن.
Mrشما کدوم مناظره های اون گنده های مجمع رو بودی؟

مناظره های قبل انتخابات؟قضایا88؟و....؟
(توقضایا88 ، یک سری از بچه ها-به انضمام سرگروه هاشون-در حالی که علاوه بر مدیر مدرسه ، بزرگ های مجمع هم بودن ، گفتن ما پشت آقای X وای نمیسیم نماز بخونیم!!)
ممکنه تو مجمع اشخاص یا افرادی باشن که ترجیح بدن عقایدشون رو القا کنن ، و بچه ها رو جذب کنن ، اما این به قدری نیست که بگی کل مجمع اینطوریه.
بحث های عقیدتی-سیاسی(و حتی فلسفی هاش) که بود و من ازش طلاع دارم اینطوری نبود که هدف راضی کردن و جذب کردن طرف مقابل باشه.طرفین شرح میدن ، بعد از هم سوال میپرسن و بحث میکنن.
مگه قراره آخره هر بحثی ، هر2طرف به یه عقیده ی واحد برسن؟هوم؟:)
نظر همه محترم هست ، مجمع خیلی فایده داره، و به نظر من خیلی خوب کار کرده، کارهایی که تو چشم هم نمیان.