میشه بیشتر توضیح بدی؟به نقل از نرگس :به نظر من نوع نوشتن وخط به طرز تفكر برميگرده!

البته!به نقل از p.sh :میشه بیشتر توضیح بدی؟
بابا نرگس جان نمي دونستم روان شناس هم هستيبه نقل از نرگس :البته!
انسان ها با توجه به نوع تفكر و ذهنيتي كه دارن تصميم ميگيرن،عمل مي كنن،رفتار مي كنن ،مي نويسن و...
شخصي كه درشت و بزرگ مي نويسه و نقطه هاش رو توخالي و بزرگ ميذاره ،تفكراتي بزرگ اما تهي داره!
شخص ديگه اي ريز مي نويسه ممكنه اهداف كوچيك اما اراده اي قوي داشته باشه!
يكي ممكنه بد خط و آشفته بنويسه ،شايد مغزش آشفته و درهمه!
به هر حال اين ها همه فرضيه است ودرستيش اصلا اثبات نشده!
اما ميتونه درست باشه!

...ولی اگه دست خط که باید بگم مال دخترا و پسرا زمین تا آسمون فرق داره...یعنی اگه هزار تا دست خط هم بزاری خیلی تابلوئه که کدومش مال پسراس و کدوم مال دخترا...
...ولی اگه دست خط که باید بگم مال دخترا و پسرا زمین تا آسمون فرق داره...یعنی اگه هزار تا دست خط هم بزاری خیلی تابلوئه که کدومش مال پسراس و کدوم مال دخترا...

اصلانم اينطور نيست خوبه خودت كلي بم ميگي اصلا شبيه اون چيزي كه مينويسم نيستم X-(به نقل از nodet.girl :نوع نوشتن آدما قطعاً به شخصيت و طرز فكرشون ربط داره.حتي امضاهاشون.ميشه اينارو فهميد.

من كي اينو گفتم كه خودم خبر ندارم؟؟؟ ^-^ اتفاقاً نوع نوشتنت از خودت بهتره!به نقل از Niloo sun :اصلانم اينطور نيست خوبه خودت كلي بم ميگي اصلا شبيه اون چيزي كه مينويسم نيستم X-(
 آخه اين شخصيته كه تو داري خدايي؟؟؟!!
  آخه اين شخصيته كه تو داري خدايي؟؟؟!!   

به نقل از negin jooon :ايول نرگس جون!! چه روانشناسي جالبي !!
من هم باهات موافقم! ادم هاي پلشت و نا مرتب از رو خط هاشون داد مي زنند اصلا رو خط نمي نويسند! بر عكس مرتب ها بدون خط هم صاف مي نويسند!!
اما حالا تو كه روانشناس قابلي شدي خط من چه جور شخصيتي را نشان مي ده؟!

مي باشد!
  مي باشد!

به نقل از نرگس :
باب خط تو كه معروووووووفه!
خيلي باحاله!
از تظر فيزيولوژيكي،خط تو نمايانگر يه آدم كاملا خردادي،فانتزي،باحال(!)مي باشد!