sh.kh1377
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- نقره ی زیست دوره هجده و طلای دوره نوزده
پاسخ : رفع اشکال زیستی
یه چیز دیگه رشد و نمو بچه باید سریع باشه یه کند؟ استدال من واسه این سوال اینه
رشد و نمو آهسته باشه که بچه رقیب والدینش نشه. اگه قراره تعدا بچه ها کم باشه پس چرخه کوتاه باشه!

چرا بلند؟ اگه کوتاه باشه چی میشه؟به نقل از M.R.A :بلند . اندازه بزرگ . تعداد اندک
زندگی انسان ها یاشیر رو با زندگی سوسک مقایسه کنید متوجه میشید .
چرخه زندگی گیاهان تناوب نسله. تناوب نسل به چرخه زندگی میگن که دومرحله اسپوروفیتی و گامتوفیتی داره .بخش اسپوروفیت 2n است و اسپور (هاگ) را به وجود می آورد و گامتوفیت n است گامت را میسازد . این کلیات قضیه به صورت مشخص سوالت چیه ؟
یه چیز دیگه رشد و نمو بچه باید سریع باشه یه کند؟ استدال من واسه این سوال اینه
رشد و نمو آهسته باشه که بچه رقیب والدینش نشه. اگه قراره تعدا بچه ها کم باشه پس چرخه کوتاه باشه!

اون تیکه که میگه دیر به سن تولید مثل میرسه همینو میگه که چرخه طولانیه؟! آخه من فک نکنم منظورش طولانی بودن چرخه باشه . چرخه تولید مثلی طولانی که به این معنی نیست
 اون تیکه که میگه دیر به سن تولید مثل میرسه همینو میگه که چرخه طولانیه؟! آخه من فک نکنم منظورش طولانی بودن چرخه باشه . چرخه تولید مثلی طولانی که به این معنی نیست 

اگه منظورت اینه که چقدر طول میکشه جریان از SAبرسه AV, سه صدم ثانیه طول میکشه برسه به AVو 13 صدم ثانیه طول میکشه از AV رد بشه.یعنی از اول موج P تا سر q 16 صدم ثانیه طول میکشه.
 اگه منظورت اینه که چقدر طول میکشه جریان از SAبرسه AV, سه صدم ثانیه طول میکشه برسه به AVو 13 صدم ثانیه طول میکشه از AV رد بشه.یعنی از اول موج P تا سر q 16 صدم ثانیه طول میکشه.