کیمیا به کلمات انگلیسی ِ من گیر میدی ؟ آیپادت خوبه ؟ گیر بدم ؟
:P
خوانین من رو می کشه که یه جلسه سر کلاسش نبودم + امتحانشم ندادم ؟ 

ینی بشینی سر امتحان کلی با بقلیت برنامه بریزین بعد ببینی یه مشت بی کار دو سری سوال کاملا بی ربط درآوردن!به نقل از SaϔnA.M :دوستان پایه اول امتحان عربی چه طور بود ؟خوانین من رو می کشه که یه جلسه سر کلاسش نبودم + امتحانشم ندادم ؟
![]()

به نقل از SaϔnA.M :کارگاه ِ فرزانگان 6؟
اینا دوم دارن مگه؟
هی میام از این اصطلاح OMG استفاده نکنم نمیشه به مولا !
به نقل از کیــمیا シ :البته خیلی کارگاهیم نیست یعنی فرق داره با مال ما یه جورایی..
ساینا از واژه ی انگلیسی استفاده نکن میتونی بگی آه خدای من![]()
![]()
به نقل از ارغوان اس. :پوسترشون آقا ، پوسترشون : | چه پوستری بود اون آخه : | وسط ِ پوستر با فونت ِ گنده روز ُ ساعت نوشته بودن : | حتا منم که هیچی سرم نمیشه فهمیدم چقد بده اون : |
به نقل از SaϔnA.M :کیمیا به کلمات انگلیسی ِ من گیر میدی ؟ آیپادت خوبه ؟ گیر بدم ؟
:P
پوسترشون رو ندیدم اما به نظرم جدی گرفته ن خب . مثل این که تو کارگاه ما فقط اولا باشن ، از نظر سطح پروژه و اینا![]()

خب برین دیگه ! چه وضشه !به نقل از ســتــایــش :بچه های دوم، الان جداً کسی هست که بخواد بره انسانی سال ِ دیگه و تصمیمش اونقد 100درصد باشه که به خانوم پناهی اسم بدیم؟ اگه بیشتر از 5 نفر باشیم میذارن برامونـا. لطفاً سریعاً اعلام حضور کنه
به ما گفتن 10 تاشین میذاریم واستون . فردا کارسوق " انتخاب " ئه باید تا 7 مدرسه باشیم برا انتخاب رشته .

میبخشید پارازیت میام و اصلا اینجا میپستم...به نقل از ریــحــانــه :خب برین دیگه ! چه وضشه !به ما گفتن 10 تاشین میذاریم واستون . فردا کارسوق " انتخاب " ئه باید تا 7 مدرسه باشیم برا انتخاب رشته .
کلی امیدوارم !
+ شما رو نمیبردن بیرون مدرسه واسه انتخاب رشتهُ اینا ؟ تا 7 تو مدرسه ؟![]()
...آدم خدای انسانی هم کم نداریم اما...گویا با سیاست های استعداد درخشان منافات دارد...

. ولی از این همه انسانی دوست ، چند تاشون رضایت ِ مامانیناشون رو جلب کرده ن که برن انسانی ؟ شما تصور کن که مامانینای کیمیا هـ . مانع از انسانی بودن سال دیگه ش شده ن ُمجبوره ریاضی بمونه . اینجوریاس کلا ً. یعنی زیاد وقعی نمینهن به دوست داشتن و نداشتن ِ ما ! مهم مامانیناست . کلن .

واقعا به نظرم تو مدرسه ی ما اینجوری نیست . کسی که بخواد تو مدرسه ی ما بره انسانی خیلی چیزای سختُ باید بپذیره به نظرم . و وقتی تصمیم قطعی شد ، جَو نیست دیگه !به نقل از ارغوان اس. :×به دو پست ِ بالایی : فکر کنم اینکه دوم نذارن کسی بره انسانی جزو سیاستهای مدرسه ست . چون دوم جدا ً آدم جوگیر میشه خیلی وقتا

مشکل چیز دیگه ایه .
و
) آقا !من خودم از اول ابتدایی با موسیقی آشنایی دارم ! 
( حالا منم خواستم کم نیارم
)