چیزی که اول باید بگم، اینه که پارکور دویدین و پریدن و تریک و قلت ( املاش رو بلد نیستم !! ) هست، درست ، ولی به صورت هدفمند !
این حرفی که شما میزنی مثل اینه که بگی چون همه از کودکی بلد هستن مشت و لگد بزنن ، همه هنرهای رزمی یا حداقل کیک بوکس کار هستن !
در ضمن خود ما هم اینکار ها رو به صورت نیمه هدفمند از قبل انجام میدادیم ولی به دید یک فلسفه و روش همیشگی نه ! کسی که نمی تونه از خودش حرکت مفید اختراع کنه ( نمایشی شاید،!!! )
شیراز اولین جایی بود که به اسم خود " پارکور " اینکارا رو کرد، و از همون سال اول با " UF " انگلیس تماس داشت و تو سایتشون اخبار داشت؛
یک چیزی من اشاره کنم، کسی قصد تصاحب پارکور رو نداره، چون اصلا همچین چیزی امکان نداره، یک چیز عمومی هست، کسی نمی تونه همچین کاری کنه، اگه همچین چیزی شدنی بود، دیوید بل جلوی تشکیل و پیشرفت free running رو میگرفت. در ضمن همیشه اولین به معنی بهترین نیست، مصلما تو این شرایط الان، خیلی ها هستن که بهتر از من یا اون تیم سابقی هستن که ما داشتیم، بنده اصلا قصد جسارت و کل کل نداشتم، ( یکی از دلایلی که من از پارکور خوشم میاد جدا از کاربردی بودن و ساده بودنش، اینه که کل کل و مسابقه و ... نداره )
شرمنده من اگه ایران بودم حتما به همه مسابقات و همایش های ایروبیک و پارکور و redbull و ... سر میزدم.
دلیل اینکه اسمی هم از شیراز الان نیست، اینه که بچه های سمپادی که اون زمان پارکور کار میکردن، گروهشون از هم پاشید،
تنها کسی که الان از اون جمع کار میکنه : امیر حسین ایمانی هست، که تو تیم رها هست، همچنین تو تیم مارکتینگ دانشجویی redbull بود
بقیه هم سر دعوا رو مسایل الکی ( ربطی به پارکور نداره ) یک گروه 2 نفره و یک گروه 4 نفره شدن و الان به زور به هم سلام میکنن
من هم که همونطور که قبلا گفتم کوشا هستم و الان هم دیگه ایران نیستم، مدتی برای خودم در کنار رزمی پارکور کار میکردم، که الان به خاطر مشغله کاری یک سالی میشه هیچ کاری نکردم
تو شیراز هم تو اونجا که من میدونم ، 1-2 نفر هستن که به صورت (نیمه)حرفه ای پارکور رو کار میکنن، شما هم جو شیراز رو با بقیه جاها مقایسه نکن، شیرازی ها خیلی به wide بودن معروف هستن، تو شیراز همه عشق تفریح و باغ رفتن هستن، بری شیراز می فهمی
اگه سوالی باشه باز در خدمتم !