broodfather
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- حلی 3
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- دادم ! ;D
- دانشگاه
- نمیدونم ... اگه خدا بخو�
- رشته دانشگاه
- اسب سواری با سگ
پاسخ : شما چقدر در مورد parkour میدونین؟!
نه ! من هم دنبال بازی کامپیوتریم هم فوتبال هم پارکور هم کنگ فو و البته! البته! درس هم جای خود داره !
( روزی 1 دقیقه هم درس میخونم )
همه حرکتاش که ژیمناستیک نمیخواد ... به نظر من دستای خیلی قوی میخواد ... که با بارفیکس و شنا درست میشه همین !
به نقل از همکلاسی ! :کلا هرکی میخواد تو هرچی چیزی بشه ! ( واج آرایی ! ) باید بیخیال چیزهای دیگه بشه !
نه ! من هم دنبال بازی کامپیوتریم هم فوتبال هم پارکور هم کنگ فو و البته! البته! درس هم جای خود داره !
( روزی 1 دقیقه هم درس میخونم )به نقل از phsec :درود
بعد از چند ماه دوباره یه سری به سمپادیا زدم . عزیزان من دوستان زیادی دارم که پارکور کارن اگه شما wlc یا پارکور اکباتان رو تو گوگل سرچ کنید . متوجه میشید چه کسانی رو میگم . پارکور در درجه ی اول جرات می خواد . در درجه ی دوم استعداد . در درجه ی سوم کلاس خوب می خواد .
شما باید حتما ژیمناستیک برید . اگه نرید مطمئن باشید هیچ حرکتی نمی تونید بزنید . حرکت منظورم حرکاتی مانند صلیب یا فرانت front یا back نمی دونم دیگه . ساید side هم هست . این حرکات به بدن نرم که کلاس رفته نیاز داره وگرنه دست و پاتون اللکی میشکنه . بهترین جا برای تمرین پارکور شهرک اکباتان هستش . بخاطر همین هم امسال فستیوال اونجا برگذار شد و بهترین بچه ها هم اکباتانی بودن . البته از ناحیه های دیگه ایران زمین هم افراد زیادی هستن و اومدن که خوب حرکت می زدند . ولی یه چیزی رو توجه کنید . کسی که می خواد بره دنبال پارکور باید بیخیال درس و اینا بشه . شاید این دلیلش بود که من زیاد دنبالش نرفتم .
همه حرکتاش که ژیمناستیک نمیخواد ... به نظر من دستای خیلی قوی میخواد ... که با بارفیکس و شنا درست میشه همین !

!