خو ما ک دمه کوهسنگی ایمبه نقل از ۩ Amir Mohammad ۩ :بچه های هاشمی نژاد بالاخره قرار شد روز آخر کجا بریم ؟؟؟
الان برنامه رو بریذید. نذارید روز آخر!!!

بهنوش دوم ریاضی فرزانگان 1به نقل از نــيما :هرکس که از مشهد عضو میشه بیاد و خودش رو یه معرفی مختصری بکنه و بگه پایه چندمه و چه رشته ای میره

موقع 22 بهمن اینا و دهه ی فجر بود که یکسری از پیشدانشگاهیا یا سوما بودن فک کنم که اینکارو کردنوبه نقل از نــيما :بچه های هاشمی نژاد 2 ...
این پرچم اسرائیل جلوی در ورودی مرکزتون چند وقته کشیده شده ؟ #-o
چقدر از این کار های مسخره بدم میاد ... اصلا انتظار نداشتم تو یه مرکز سمپاد همچین چیزی ببینم ...
برام سواله واقعا این خلاقیت ها رو کدوم احمق هایی به ذهنشون رسیده !!! #-o

از ناحيه 3 بعيد نيست وقتي من و دو تا از دوستام كه مال فرزان ناحيه 3 هستند يه همايش نانو قبول شديم شيراز. چقدر كه تلاش كرديم اما نزاشتن بريم . چن تا از بچه هاي هاشمي نژاد2 هم قبول شده بودن... اصلا داغونه اوضاع ناحيه 3.به نقل از Death Angel :البته اين پرچمه فك كنم بخشنامه ي اداره ي ناحيه ٣بوده چون اكثر مدارس اونجا همچين قضيه اي دارن

تا به حال چن بار خواستم تینری چیزی ببرم پاکش کنم ولی نشده ...به نقل از نــيما :بچه های هاشمی نژاد 2 ...
چقدر از این کار های مسخره بدم میاد ... اصلا انتظار نداشتم تو یه مرکز سمپاد همچین چیزی ببینم ...

به نقل از نــيما :بچه های هاشمی نژاد 2 ...

اگه اشتباه نکنم 3 تیر ...به نقل از پرواز بادبادک ها ! :دی :بچه های کنکوری شما کلاسای مدرستون از چندم شرو میشه ؟!
فزران 2 از 5 تیر
هاشمی نژاد دو هم از 1 تیر فک کنم ...
خیلی زوده !
کاش دهم شرو میشد حداقل !