• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد ریاضی سال دهم

irahaa90

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
زینب
شهر
تاکستا
سال فارغ التحصیلی
1408
درود و مهر
ورودی دهم ریاضیم
تصمیم دارم المپیاد و جشنواره خوارزمی ریاضی شرکت کنم
اما تقریبا اطلاعاتم صفره
کسی هست که تجربه داشته باشه و راهنمایی کنه و بگه شرایطش چجوریه و چکارایی انجام بدم ک موفق شم؟

• دابل‌لایک
امتیازات: Marty
درود و مهر
ورودی دهم ریاضیم
تصمیم دارم المپیاد و جشنواره خوارزمی ریاضی شرکت کنم
اما تقریبا اطلاعاتم صفره
کسی هست که تجربه داشته باشه و راهنمایی کنه و بگه شرایطش چجوریه و چکارایی انجام بدم ک موفق شم؟
سلام
شما تاپیک جداگانه ای در مورد شبیه ساز کنکور هم زدید، اخر کنکور یا المپیاد؟ از طرف دیگه ای هم میگید می‌خوام برم رشته ریاضی به موازات اون زیست هم بخونم. ببخشید شما چجوری میخواید المپیاد ریاضی بخونید کنکور رشته تجربی بدید و رشته ریاضی رو بخونید و به موازاتش زیست هم ادامه بدید؟ ریاضی و تجربی هر دو رشته های سنگینی هستند شما وقتی به یازدهم رسیدید با درس های یازده ریاضی نمیتونید زیست هم بخونید تازه المپیاد هم بدید.من برای المپیاد ریاضی میخوندم رشته ام هم ریاضیه راهی که شما الان میخواید برید رو ده بار رفتم و برگشتم این تصمیمات هیجانی و غیر منطقی رو کنار بذارید با یک نگاه واقع بینانه و منطقی و درست تصمیم نهایی تون رو بگیرید و بچه بازی رو بزارید کنار. امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید به خاطر خودتون گفتم همه رو.​

سلام
شما تاپیک جداگانه ای در مورد شبیه ساز کنکور هم زدید، اخر کنکور یا المپیاد؟ از طرف دیگه ای هم میگید می‌خوام برم رشته ریاضی به موازات اون زیست هم بخونم. ببخشید شما چجوری میخواید المپیاد ریاضی بخونید کنکور رشته تجربی بدید و رشته ریاضی رو بخونید و به موازاتش زیست هم ادامه بدید؟ ریاضی و تجربی هر دو رشته های سنگینی هستند شما وقتی به یازدهم رسیدید با درس های یازده ریاضی نمیتونید زیست هم بخونید تازه المپیاد هم بدید.من برای المپیاد ریاضی میخوندم رشته ام هم ریاضیه راهی که شما الان میخواید برید رو ده بار رفتم و برگشتم این تصمیمات هیجانی و غیر منطقی رو کنار بذارید با یک نگاه واقع بینانه و منطقی و درست تصمیم نهایی تون رو بگیرید و بچه بازی رو بزارید کنار. امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید به خاطر خودتون گفتم همه رو.​
ناراحت ک نشدم،لحن تند کم ندیدم
اما توجه فرمایید ک رشته تجربیم المپیاد ریاضی داره و ب رشته ربطی نداره
در ضمن خوندن زیست با کلاس خصوصی و ازمون غیر ممکن نیست
شاید هیجانی بنظر بیاد ولی من دلم نمیخواد مسیرمو از دست بدم
سپاس از نظرتون
سال دهم المپیاد ریاضی
یازدهم و دوازدهم کنکور

سپاس از نظرتون
سال دهم المپیاد ریاضی
یازدهم و دوازدهم کنکور
دوست عزیز برای کسی که رشته تجربی میخونه، حالا که شما میگید میخواید رشته ریاضی بخونید، المپ ریاضی خوندن فایده ای نداره. نه طلای کشوری از کنکور معافش میکنه نه برنز و نقره توی کنکور براش سهمیه داره پس در اکثرا موارد منطقی نیست تجربی المپیاد ریاضی بخونه. نمیدونم شما الان فکر می‌کنید المپیاد چیز راحتیه؟ اونم ریاضی، که میگید دهم المپیاد بخونید دو سال بعد کنکور
به هر حال تصمیمات و کار های شما تفاوتی برای من ایجاد نمیکنه ولی اگر جای شما بودم یکم هیجاناتم رو کنترل میکردم.
موفق باشید.​

سپاس از نظرتون
سال دهم المپیاد ریاضی
یازدهم و دوازدهم کنکور
من سال دهم المپیاد زیست خوندم
زیستم خیلی خوب بود و به واسطه المپیاد زیست هم بهتر شد
چهار سال پیاپی با زیست در ارتباط بودم
یازدهم و دوازدهمم هم روی کنکور وقت گذاشتم با یه پایه‌ی زیست واقعاً قوی
اما هنوزم بخاطر اون یک/دو سال وقت گذاشتن روی المپیاد ناراحت میشم و به نظرم بهتر بود همچین فشاری برای خودم ایجاد نمی‌کردم چون کاملا هیجانی بود.
چطوری واقعاً می‌خواید المپیاد ریاضی رو در کنار کنکور تجربی هندل کنید در حالی که اصلا با رشته تجربی ارتباطی نداره. زیست فقط کلاس خصوصی و آزمون نیست. خیلی سخت‌تر از اونه که فکر کنید و اینو فقط کسی که کنکور داده می‌دونه و می‌تونه بگه. چقدر وقت دارید مگه در طول اون دو سال، که هم درسای رشته ریاضی رو جلو ببرید، هم زیست رو کلاس برید و آزمون، پایه دهم رو هم جمع کنید در همین حین.
بعضی وقتا مسیر غلط و هیجانی آسیب می‌زنه که بعداً برای جبرانش دیره. اگر کسی هم اینجا چیزی می‌گه از روی تجربه‌ست و دلسوزی که اگر خودش اشتباهی کرده یا دیده، یه نفر دیگه همون رو تکرار نکنه.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز برای کسی که رشته تجربی میخونه، حالا که شما میگید میخواید رشته ریاضی بخونید، المپ ریاضی خوندن فایده ای نداره. نه طلای کشوری از کنکور معافش میکنه نه برنز و نقره توی کنکور براش سهمیه داره پس در اکثرا موارد منطقی نیست تجربی المپیاد ریاضی بخونه. نمیدونم شما الان فکر می‌کنید المپیاد چیز راحتیه؟ اونم ریاضی، که میگید دهم المپیاد بخونید دو سال بعد کنکور
به هر حال تصمیمات و کار های شما تفاوتی برای من ایجاد نمیکنه ولی اگر جای شما بودم یکم هیجاناتم رو کنترل میکردم.
موفق باشید.​
من ناچارم رزومه علمی بسازم
چون برای بورسیه تحصیلی بدردم میخوره

من سال دهم المپیاد زیست خوندم
زیستم خیلی خوب بود و به واسطه المپیاد زیست هم بهتر شد
چهار سال پیاپی با زیست در ارتباط بودم
یازدهم و دوازدهمم هم روی کنکور وقت گذاشتم با یه پایه‌ی زیست واقعاً قوی
اما هنوزم بخاطر اون یک/دو سال وقت گذاشتن روی المپیاد ناراحت میشم و به نظرم بهتر بود همچین فشاری برای خودم ایجاد نمی‌کردم چون کاملا هیجانی بود.
چطوری واقعاً می‌خواید المپیاد ریاضی رو در کنار کنکور تجربی هندل کنید در حالی که اصلا با رشته تجربی ارتباطی نداره. زیست فقط کلاس خصوصی و آزمون نیست. خیلی سخت‌تر از اونه که فکر کنید و اینو فقط کسی که کنکور داده می‌دونه و می‌تونه بگه. چقدر وقت دارید مگه در طول اون دو سال، که هم درسای رشته ریاضی رو جلو ببرید، هم زیست رو کلاس برید و آزمون، پایه دهم رو هم جمع کنید در همین حین.
بعضی وقتا مسیر غلط و هیجانی آسیب می‌زنه که بعداً برای جبرانش دیره. اگر کسی هم اینجا چیزی می‌گه از روی تجربه‌ست و دلسوزی که اگر خودش اشتباهی کرده یا دیده، یه نفر دیگه همون رو تکرار نکنه.
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون⭐️
سعی میکنم بهترین تصمیمو بگیرم
کمک کننده بود🤍

سپاس از نظرتون
سال دهم المپیاد ریاضی
یازدهم و دوازدهم کنکور
دوست عزیز المپیاد یه مسیر چند ساله است و خیلیا حتی از پایه هشتم شروع میکنن🫠
برای المپیاد ریاضی بعضا دیدم از دبستان هم بچه هارو آماده میکردن!
مثلا بچه رو میفرستادن کلاس های مخصوص المپیاد کانگورو و ساسمو و سینگا و ...
اینطوری نیست که بگیم توی یکسال جمع میشه و این حرفا
این دیدی که شما دارین خیلی آرمان گرایانه است و طبیعی هم هست
خیلیا وقتی هنوز اول راهن حتی پلن میچینن چند تا المپیادو باهم بخونن😂
اما بعدا که وارد مسیر میشن تازه متوجه میشن به اون سادگی که فکر هم میکردن نبوده
شما هم باید یه خط فکری مشخص داشته باشین
برای المپیاد خیلیا یک یا حتی چند سال معافیت میگیرن از مدرسه و حتی به درس های رشته خودشون نمی رسن، چه برسه به اینکه در کنار درس های خودشون و کنکور زیست و دروس رشته تجربی رو هم ادامه بدن!
به نظرم اول خوب تحقیق کنین ، بعد هم بین المپیاد و کنکور یکی رو انتخاب کنین
و تمام وقتتون رو صرف همون بکنید ، چون اگه هم بخواین کنکور بخونین و هم المپیاد به جایی نمیر‌سین
درضمن المپیاد وقتی میتونه رزومه خوبی باشه که شما مدال جهانی گرفته باشین
در غیر اینصورت مدال کشوری اعتباری برای کشوری که میخواین اپلای کنین نداره

موفق باشید.​
حرفتون کاملا درسته اما ا‌لمپ ریاضی مثل شیمی میمونه هم معافیت برای تجربی داره و هم ریاضی

حرفتون کاملا درسته اما ا‌لمپ ریاضی مثل شیمی میمونه هم معافیت برای تجربی داره و هم ریاضی
سلام
اگر منظورتون اینه که چه تجربی و چه ریاضی میتونن از معافیت استفاده کنند که درسته
ولی برای کنکور تجربی نمیتونید از معافیت المپیاد ریاضی استفاده کنید. یک دانش‌آموز تجربی اگه به المپیاد ریاضی به چشم جدی بخواد نگاه کنه باید درنهایت هدفش رشته‌های ریاضی فیزیک در دانشگاه باشه. حتی سهمیه نقره و برنز هم در کنکور تجربی اعمال نمیشه.

دوست عزیز المپیاد یه مسیر چند ساله است و خیلیا حتی از پایه هشتم شروع میکنن🫠
برای المپیاد ریاضی بعضا دیدم از دبستان هم بچه هارو آماده میکردن!
مثلا بچه رو میفرستادن کلاس های مخصوص المپیاد کانگورو و ساسمو و سینگا و ...
اینطوری نیست که بگیم توی یکسال جمع میشه و این حرفا
این دیدی که شما دارین خیلی آرمان گرایانه است و طبیعی هم هست
خیلیا وقتی هنوز اول راهن حتی پلن میچینن چند تا المپیادو باهم بخونن😂
اما بعدا که وارد مسیر میشن تازه متوجه میشن به اون سادگی که فکر هم میکردن نبوده
شما هم باید یه خط فکری مشخص داشته باشین
برای المپیاد خیلیا یک یا حتی چند سال معافیت میگیرن از مدرسه و حتی به درس های رشته خودشون نمی رسن، چه برسه به اینکه در کنار درس های خودشون و کنکور زیست و دروس رشته تجربی رو هم ادامه بدن!
به نظرم اول خوب تحقیق کنین ، بعد هم بین المپیاد و کنکور یکی رو انتخاب کنین
و تمام وقتتون رو صرف همون بکنید ، چون اگه هم بخواین کنکور بخونین و هم المپیاد به جایی نمیر‌سین
درضمن المپیاد وقتی میتونه رزومه خوبی باشه که شما مدال جهانی گرفته باشین
در غیر اینصورت مدال کشوری اعتباری برای کشوری که میخواین اپلای کنین نداره
وای خیای ممنون،انگار ک یه مقدار اگاه تر شدم
خب طبیعیه دیگه
البته مدرسه ام بچه هارو شیر میکنه
اما کنکور مهمتره صد در صد

سلام
اگر منظورتون اینه که چه تجربی و چه ریاضی میتونن از معافیت استفاده کنند که درسته
ولی برای کنکور تجربی نمیتونید از معافیت المپیاد ریاضی استفاده کنید. یک دانش‌آموز تجربی اگه به المپیاد ریاضی به چشم جدی بخواد نگاه کنه باید درنهایت هدفش رشته‌های ریاضی فیزیک در دانشگاه باشه. حتی سهمیه نقره و برنز هم در کنکور تجربی اعمال نمیشه.
عاا مچکرم

وای خیای ممنون،انگار ک یه مقدار اگاه تر شدم
خب طبیعیه دیگه
البته مدرسه ام بچه هارو شیر میکنه
اما کنکور مهمتره صد در صد
امیدورام موفق باشی عزیزم

سلام من این چند خط رو از روی تجربه های خودم مینویسم
اینکه برای المپیاد حداقل باید از نهم دیگه خفن شروع کنی ک مدالی چیزی بشی
من خودم ی بازه ای میخوندم درسته ولش کردم و وقفه زیاد داشت بینش ولی فیل شدم
ببینید توی دبیرستان کلا فرم درس خوندن تغییر میکنه
الان من تاپیک های شما را دیدم داشتید در ۳ بحث متفاوت صحبت میکردید یکی المپ یکی کنکور یکی تغییر رشته
وقتی شما هنوز رشته تون ریاضیه رفتن ب المپ ریاضی باز عاقلانه تر از المپ ریاضی در رشته تجربیه
ولی بازم خوندن المپیاد توی پایه دهم چیزی نیست ک حتی ۵۰ ۵۰ باشه میدونید چی میگم
از اونور بحث دوم
کنکور الان شما انتخاب رشته تون رو مطمءن نیستید درسته؟
اصلا مطمءن هم باشید ب فرض رشته ریاضی
خیلی سخته هندل کردن اینکه هم المپیاد بخونی هم آزمون ازمایشی ب فرض ماز بدی
من خودم میخواستم پارسال تو قلمچی تراز ۷۰۰۰ رو حفظ کنم نمیتونستم در کنارش نانو ک المپیاد سبکی هم هست هندل کنم
من به توانایی های کسی توهین نمیکنم و کم ارزش نمی شمارمشون
فقط خواستم از تجربه و چیز هایی ک خودم کسب کردم توی این مسیر بگم شاید کمکتون کرد راهتون رو پیدا کنید

Back
بالا