• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور تجربی با دیپلم ریاضی و امکان موفقیت؟

یه نفر توی مدرسه ما تغییر رشته داد
با اینکه کف تراز تجربی حدودا ۴ هزار از ریاضی بیشتر بود
اما موافقت کردند
شما هم یه تلاشی بکن احتمالا قبول می کنن
حتماااا امیدوارم ک بشههه

مجازه . یکی از بچه های مدرسه ما امسال از از رشته ریاضی اومده تجربی و اومده تو کلاس ما . ما هم ورودی دهم بودیم . یعنی با رشته ریاضی قبول شده تو سمپاد ولی الان تغییر رشته داده به تجربی
واقعا؟یعنی میشه؟

سلام عزیزم فکر کنم من پیشکسوت از این نوع کارها باشم😂 من خودم دهم ورودی تیزهوشان تجربی بودم (از اول دوست داشتم برم ریاضی) بعد دهم به یازدهم با هزار سختی و مخالفت کار خودمو کردم تغییر رشته دادم ریاضی و تو سمپاد و مدرسه خودمونم موندم و الان یازدهم به دوادزدهم مجدد 😇 زیر فشار خانواده برگشتم تجربی و باز توی مدرسه خودمون موندم حالا بزار برات توضیح بدم چی کار میتونی کنی .
ببین تغییر رشته تو سمپاد مجازه فقط باید چک کنن ببینن تراز کدوم مدارس را با ازمون ورودی دهمت میاری مثلا برای من را چک کردن تراز فرزانگان 1 تهران هم میاوردم و کلا اوکی بود به خاطر همین تونستم تغییر رشته بدم . اما ممکنه تراز یه سری مدرسه هارو نیاری مثلا از مدرسه ما هم حدود 5 نفر اولویت اولشون تجربی بود اما نیاوزدن ریاضی اوردن و وارد سمپاد شدن به حساب اینکه تغییر رشته بدن اما خب ترازشون به مدرسه کاشان نمیخوره باید برن سمپاد های اطراف کاشان که ترازشون میخوره و خب بدیهتا سطحشون پایین تره ...
پس یه راهت اینه که پاشی بری یه مدرسه سمپاد که ترازت بخوره
یه راه دیگه اینه که پارتی خیلی سنگین داشته باشی تا مدرسه خودت نگهت دارن ولی خب من ندیدم کسی تا حالا بتونه این کارو بکنه چون اصولا سیستمی ثبت میشن اما شاید اگه رشته تجربی مدرستون ظرفیت داشته باشه یا سمپاد استانتون انقدر سخت گیر نباشن بشه . برو پیگیر باش از سمپاد استان نه مدرسه .
یک راه دیگه اینه که مدال المپیاد بیاری اون موقع امتیاز بزرگیه (اگه شهرستان باشی که میپرستنت)و قطعا میزارن تغییر رشته بدی
و یکی دیگه هم اینه که بری یه مدرسه نمونه دولتی یا غیرانتفاعی خوب چون واقعا سمپاد همچین معجزه ای داخلش اتفاق نمیفته لاقل مدرسه شهر ما (اگه تهران یا مشهدی چرا اونا خیلی خفن ترن) میتونی یه اشتراک الماس بگیری حتی اگه نخواستی بری تو مدرسه درس بخونی و راحت
در اخر بهت پیشنهاد نمیکنم اگر که نهایتا تصمیمت اینه از تجربی وارد دانشگاه بشی سه سال دبیرستان توی رشته ریاضی باشه واقعا مدرسه را نباید فدای رشتت کنی . چون فک کن مثلا اگه سال شما یازدهم هم نهایی باشه واقعا اون یک سالی که پشت کنکوری کارت وحشتناک سخته
خب فک کم ترازم نرسه یعنی خیلی خیلی اختلاف کمی داشته باشه
یعنی میشه راضیشون کرد؟

برای اینکه چک کنی که تراز تجربی رو آوردی یا نه میتونی بری توی سایت مای مدیو و اونجا از قسمت نقل و انتقال سمپاد لیست مدارسی که تراز تجربی شون رو آوردی بهت نشون میده
هنوز فعال نیست

خب فک کم ترازم نرسه یعنی خیلی خیلی اختلاف کمی داشته باشه
یعنی میشه راضیشون کرد؟
ببین هرکاری را میشه کرد تو اموزش پرورش ایران . احتمالا اگه سمپاد اصفهان یا تهران نباشی هم راحت تر بشه

تغیر رشته مجاز نیست تو سمپاد متاسفانه
من یکی از دوستام دهم به یازدهم تغییر رشته داد(از ریاضی به تجربی). چون ورودی دهم بود و ترازش به تراز تجربی مدرسه امون نخورد مجبور شد مدرسه اش و عوض کنه(اما همچنان سمپاد باقی بمونه). بعدشم دوازدهم به عنوان مهمان برگشت مدرسه خودمون.
که البته چند ماه پیش مدیرمون بهش گفت این قانونی که باعث شد اون مدرسه اش و عوض کنه امسال برداشته شده=).
و خب مدیرمون خیلی خیلی همراهیش کرد و پیگیری کرد و با پیگیری مدیر میشه اینکار و کرد.

• لایک
امتیازات: Iclm
۸۰ درصدو اوردم حتی ۹۰ درصدم اوردم
یعنی واقعا ممکنه؟🥲
آره عزیزم
اگه سال دهم تو مسابقات یا جشنواره ها رتبه بیاری یا حتی اگه پدر مادرت فرهنگی باشن شانست بیشتره حتی

برای اینکه چک کنی که تراز تجربی رو آوردی یا نه میتونی بری توی سایت مای مدیو و اونجا از قسمت نقل و انتقال سمپاد لیست مدارسی که تراز تجربی شون رو آوردی بهت نشون میده
مطمئن نیستم
اما مدیرمون گفت گویا این قانون تغییر کرده

مطمئن نیستم
اما مدیرمون گفت گویا این قانون تغییر کرده
امسال حداقل هست هنوز چون سایت نقل و انتقالات باز شده برای ورودی یازدهم و این امتیازها هم همچنان هست

سلاممم،من ورودی دهم رشته ریاضییم .
اما احساس میکنم ک شغلای تجربی رو بیشتر دوس دارم ‌.پزشکی نه ها مثلا داروسازی بیوتکنولوژی ژن شناسی و کارایی ک بیشتر حول محور ازمایش برای رسیدن ب نتیجه بچرخه
اما نمیخوام از سمپاد برم بیرون.چون نمونه تحربیم میتونسم قبول شم اما سطح رقابت توش پایینه
پس سمپاد ریاضی خوندنو ب نمونه تجربی ترجیح دادم و راضیم
اما اینکه من ریاضیم خیلیییی قویه و چون رشتم ریاضییه ریاضی و فیزیکم قوی تر از بچه های تجربی میشه
شیمی ام ک مشترکه
میمونه زیست
ک اونم کلاس بردارم و ازمونای شبیه ساز تجربی رو برم و خودم بخونم میتونم اوکیش کنم و ب زیست علاقه دارم و خوندش برام راحته
ایا میتونم کنکور تجربی رو بدم با دیپام ریاضی و چقدر ممکنه ک ینفر با دیپلم ریاضی بتونه تو کنکور تجربی موفق شه؟
خیلی راحت
کاری نداره، میتونی

‌.
آره عزیزم
اگه سال دهم تو مسابقات یا جشنواره ها رتبه بیاری یا حتی اگه پدر مادرت فرهنگی باشن شانست بیشتره حتی
المپیاد ریاضی میخوام شرکت کنم با جشنواره خوارزمی
احتمالا ام رتبه بیارم
ممنون بابت وقتت عزیزم

• دابل‌لایک
امتیازات: Iclm
سلاممم،من ورودی دهم رشته ریاضییم .
اما احساس میکنم ک شغلای تجربی رو بیشتر دوس دارم ‌.پزشکی نه ها مثلا داروسازی بیوتکنولوژی ژن شناسی و کارایی ک بیشتر حول محور ازمایش برای رسیدن ب نتیجه بچرخه
اما نمیخوام از سمپاد برم بیرون.چون نمونه تحربیم میتونسم قبول شم اما سطح رقابت توش پایینه
پس سمپاد ریاضی خوندنو ب نمونه تجربی ترجیح دادم و راضیم
اما اینکه من ریاضیم خیلیییی قویه و چون رشتم ریاضییه ریاضی و فیزیکم قوی تر از بچه های تجربی میشه
شیمی ام ک مشترکه
میمونه زیست
ک اونم کلاس بردارم و ازمونای شبیه ساز تجربی رو برم و خودم بخونم میتونم اوکیش کنم و ب زیست علاقه دارم و خوندش برام راحته
ایا میتونم کنکور تجربی رو بدم با دیپام ریاضی و چقدر ممکنه ک ینفر با دیپلم ریاضی بتونه تو کنکور تجربی موفق شه؟
توی رشته ریاضی هم کار آزمایشگاهی داریم و بعضی از شاخه های فوق لیسانس کاملا آزمایشگاه محورن
توی فیزیک میتونی اپتیک و لیزر بخونی که در واقع نورشناسیه تقریبا و تاجایی که میدونم عملیه و توی آزمایشگاه هستن
نجوم و اخترفیزیک هم هست ولی تقریبا عملیه ولی آزمایشگاهی نیست.

توی رشته های دیگه مثل مهندسی مکانیک همچی تقریباً عملیه تاجایی که میدونم.

توی رشته ریاضی هم کار آزمایشگاهی داریم و بعضی از شاخه های فوق لیسانس کاملا آزمایشگاه محورن
توی فیزیک میتونی اپتیک و لیزر بخونی که در واقع نورشناسیه تقریبا و تاجایی که میدونم عملیه و توی آزمایشگاه هستن
نجوم و اخترفیزیک هم هست ولی تقریبا عملیه ولی آزمایشگاهی نیست.

توی رشته های دیگه مثل مهندسی مکانیک همچی تقریباً عملیه تاجایی که میدونم.
ممنونم ،میدونم ک ریاضیم رشته خوبیه اما بیشتر تمایلم ب تجربیه

Back
بالا