سلام عزیزم فکر کنم من پیشکسوت از این نوع کارها باشم😂 من خودم دهم ورودی تیزهوشان تجربی بودم (از اول دوست داشتم برم ریاضی) بعد دهم به یازدهم با هزار سختی و مخالفت کار خودمو کردم تغییر رشته دادم ریاضی و تو سمپاد و مدرسه خودمونم موندم و الان یازدهم به دوادزدهم مجدد 😇 زیر فشار خانواده برگشتم تجربی و باز توی مدرسه خودمون موندم حالا بزار برات توضیح بدم چی کار میتونی کنی .
ببین تغییر رشته تو سمپاد مجازه فقط باید چک کنن ببینن تراز کدوم مدارس را با ازمون ورودی دهمت میاری مثلا برای من را چک کردن تراز فرزانگان 1 تهران هم میاوردم و کلا اوکی بود به خاطر همین تونستم تغییر رشته بدم . اما ممکنه تراز یه سری مدرسه هارو نیاری مثلا از مدرسه ما هم حدود 5 نفر اولویت اولشون تجربی بود اما نیاوزدن ریاضی اوردن و وارد سمپاد شدن به حساب اینکه تغییر رشته بدن اما خب ترازشون به مدرسه کاشان نمیخوره باید برن سمپاد های اطراف کاشان که ترازشون میخوره و خب بدیهتا سطحشون پایین تره ...
پس یه راهت اینه که پاشی بری یه مدرسه سمپاد که ترازت بخوره
یه راه دیگه اینه که پارتی خیلی سنگین داشته باشی تا مدرسه خودت نگهت دارن ولی خب من ندیدم کسی تا حالا بتونه این کارو بکنه چون اصولا سیستمی ثبت میشن اما شاید اگه رشته تجربی مدرستون ظرفیت داشته باشه یا سمپاد استانتون انقدر سخت گیر نباشن بشه . برو پیگیر باش از سمپاد استان نه مدرسه .
یک راه دیگه اینه که مدال المپیاد بیاری اون موقع امتیاز بزرگیه (اگه شهرستان باشی که میپرستنت)و قطعا میزارن تغییر رشته بدی
و یکی دیگه هم اینه که بری یه مدرسه نمونه دولتی یا غیرانتفاعی خوب چون واقعا سمپاد همچین معجزه ای داخلش اتفاق نمیفته لاقل مدرسه شهر ما (اگه تهران یا مشهدی چرا اونا خیلی خفن ترن) میتونی یه اشتراک الماس بگیری حتی اگه نخواستی بری تو مدرسه درس بخونی و راحت
در اخر بهت پیشنهاد نمیکنم اگر که نهایتا تصمیمت اینه از تجربی وارد دانشگاه بشی سه سال دبیرستان توی رشته ریاضی باشه واقعا مدرسه را نباید فدای رشتت کنی . چون فک کن مثلا اگه سال شما یازدهم هم نهایی باشه واقعا اون یک سالی که پشت کنکوری کارت وحشتناک سخته